Тенк ю AfterDark
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
AfterDark
Първоначално изпратено от B.GrahamНе ми се чете цялата тема щот ме мързи та направо ще питам.Този Михайлов не е ли онзи Михайлов дето създаде Пътищата и после ги продаде на Божков?Наясно съм с предимствата на публичността, тъй като съм един от основателите на Приватизационен фонд Пътища. По-късно той се преустрои като Холдингово дружество Пътища, където бях председател на борда на директорите. То и до този момент е публично дружество. На сегашния етап сме в процес на анализиране на недостатъците на едно такова начинание, и на базата на този анализ ще вземем окончателно решение. До този момент не сме установили някакви кой знае колко големи недостатъци.
Коментар
-
Големото куче собственоръчно си самопризна, че очаквало 100 лв, ама сега вика с тея 10 лв отгоре ще требвало да се пуска големата елка да се гледа по нея ще има ли смисъл да играеме и поради евентуален голем презапис. щото колкото по-голем презаписа, толкова повече пари, че се върнат и по другите позиции което е убаво че там /по другите позиции/ може да се окажеме и с капитал на 100%... а и си пасва и на момент.. та ще се сметат разните варианти, щото си има и варианти, не като да нема
Коментар
-
Ами какво да кажа нютон планетите човешката лудост...
Но като всички са луднали за бързите 30% от ипо....
Поне няма да има покачване на цената на ипто като при тодороф защото при такова презаписване щеше да е ужассссссс и после да ревът що взели на тия цени и как посредника ги бил прецакал
не е съвет или препоръкаBusiness as Usual
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от cooliceПървоначално изпратено от Super СтарНещата излизат извън контрол Дали да не презапиша сам циялата емисия 10 тина пъти , та да видя какво ще стане
Коментар
-
kubrat написа:
Като гледам цената, май са го смятали през P/E на HDPAT.
Хане, моите уважения към сметаческите ти способности ама е по-добре да сметнеш отново двете Р/Е-та
п.п. Използвал съм даните за 2006 г. по памет, така че не претендирам за максимална точност.
Коментар
Коментар