Първоначално изпратено от Bobi75
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Няма значение къде ще запишеш и такъв филм като "при кой да запиша, за да купя повече" няма. Относно презаписванията, внимавай както се говори за 50-100 накрая може да се окажат и под 20, понеже сумата все пак е 110 лв. ( дуг въпрос е да,и наистина е реална) и не забравяй, че трябва да имаш 40% от сумата в зависимост от това за колко искаш да запишеш. Айде със здраве![/img]
Коментар
-
Bobi75
сега като мина глупостта с партито (все едно трейса е модна агенция) да видим дали си заслужава.
абе вие как смятате таз цена от 110 кинта надцена или подценена след като още не сме видели цифри истински?
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от bate GoikoДосега не съм участвал в ИПО тук ще участвам за първи път.
Има ли значение къде ще се запиша да купя акции при фирмата която
прави ИПО-то(Сомони) или при моя ИП? Къде е по сигурно,че ще успея да купя?
Предварително благодаря.
Коментар
-
До момента темата е видяна 10492 пъти, явно интересът наистина е огромен. Много хора, които не бяха чували за БФБ сега трескаво четат форума и събират информация с надеждата да хванат поредния Fast Money Express. Аз лично съм против презаписванията и вярвам, че наистина ще е голям цирк, а цената според мен е малко висока, иначе отрасъла има бляакаво бъдеще. Успех на всички участници в това ИПО.
Коментар
-
Абе тука почнахте всички да говорите на нек'ви чужди езици и с кодовеЗаболя ме главата.Тоя другар ще стане цар на пътищата.Първо ХДПАТ сега Трейс.Явно сега е момента да се качват на борсата.Сега ли е момента да се купуват акции обаче?Като ми мине главата ще си помисля.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от diankaПървоначално изпратено от kubratКато гледам цената, май са го смятали през P/E на HDPAT.)), но набързо и леко наум си цъкнах някои цифри и хич не виждам как точно Трейса ще е 3-ти пъти по-евтин от Пътищата....даже с мераците за скок може и да се доближи...ама хич не ми се иска, щото ще е аномалия
))...голям цирк предстои....
)
Коментар
-
УЧАСТНИЦИТЕ ДА ВНЕСЪТ РЕАЛНИТЕ СУМИ, ЗА ЖЕЛАНИЯ БРОЙ , ЗА 3 ДНИ !!бе ще пуснат некоя огризка ама ква е файдата ако се окаже че суми от 5000 лв примерно не могат да запишат и .... дори една акция
хахаха - примерно 5000 напразно заявени левчета ...
така че играчи с по 5000 лева изобщо май по-убаво да заложат на други акциитва може да се окаже за техно добро
щото, с тея суми може да се окаже и че не са взели от ИПО-то, само че се ядосват, по-убаво да се набуат в други позиции щото след големото ИПО с големия презапис има некаква вероятност да има лек растеж по другите позиции
и ако човек е играл с целия капитал на друго место, то целия капитал ще расте а не само 1/50 примерно от заявената златна акциа на Трейс...
но разбира се сега има модерни елки,всеки си има
да я вади и да си смета
тва горното е само едно примерно льохманско разсаждение....
па и никой никого не кандардисва, кой не верва - да се пробва и с малка сума
толкова за тва IPO ......
/тука нема глупави хора, сещаме се сички значи, че горното число 5000 е взето напълно неестествено и самопроизволно почти по МонтеКарлотоза нуждите на примера, реалното число може да е всекакво...
разбира се, да се надяваме, че ще е под 5000 поне ...
/
Коментар
-
МИСЛЯ , ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОМИСЛИ РАЗУМНО !
ЗАЩОТО ЦИРКА МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ ПРИ СЛЕДНАТА СИТУАЦИЯ !
40 БАНКИ И ИП , СА ПРЕДВИДИЛИ ДА УЧАСТВАТ С ПО СРЕДНО 500 000 ЛВ./РЕАЛНО/ И ДАВАТ ПОРЪЧКИ С РАЗУМНО 10 ПЪТИ ПРЕЗАПИСВАНЕ / 5 000 000 /!
3АЯВЯВЯТ 40 ПО 5 000 000 ЛВ =200 ООО ООО ЛВ. , ДА ГИ НАРЕЧЕМ ВИРТУАЛНИ !
ХИПОТЕТИЧНО 1000 КОБУСА УЧАСТВАТ !
РЕАЛНО ПРЕДВИЖДАТ ПО СРЕДНО 10 000 ЛВ .!
РАЗУМНО ПЕДПОЛАГАТ ЧЕ ЩЕ СЕ ПРЕЗАПИШЕ 10 ПЪТИ !
ВИРТУАЛНО ЗАЯВЯАТ ПО 100 000 ЛВ.
1 000 ПО 100 000 ЛВ.= 100 000 000 ЛВ.!
ОБЩО ЗАЯВКИ ЗА 300 000 000 ЛВ .!
АКЦИИТЕ СА 200 000 БРОЯ !
РАЗДЕЛЯМЕ , 300 000 000 НА 200 000 И ПОЛУЧАВАМЕ ПО 1500 ЛВ ЗА АКЦИЯ ! ХИПОТЕТИЧНО ПРЕЗАПИС 14 ПЪТИ ! НО ТЕ ИСКАТ ПО 110 ЛВ
МНОГО ДОБРО ИЗЧИСЛЕНИЕ СА НАПРАВИЛИ ОТ " ТРЕЙС ГРУП "!
БРАВО !
АКО ИМА ПРЕЗАПИСВАНЕ НАД 20 ПЪТИ !
Ц И Р К
УБЕДЕН СЪМ ЧЕ ЩЕ ИМА ЛИЧНОСТИ КОИТО КОИТО ЩЕ ЗАЯВЪТ
ПОНЕ ПО 300 000 ЛВ , ЗА МАЙТАП !
КЪМ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА " ТРЕЙС ГРУП" !
ЗА ДА НЕ СТАНЕ ЦИРК ПРЕЗАПИСВАНЕТО !
УЧАСТНИЦИТЕ ДА ВНЕСЪТ РЕАЛНИТЕ СУМИ, ЗА ЖЕЛАНИЯ БРОЙ , ЗА 3 ДНИ !!
ЗА 24 ЧАСА ИЗЛИЗА РЕЗУЛТАТИТЕ !
ОБЯВЯВАТ % НА УДВОЛЕТВОРЕНИТЕ ПОРЪЧКИ !
И СТЕ СЕ СОБСТВЕНИЦИ !
ТОВА Е !
А ДАЛИ 110 ЛВ СТРУВА , ИМАМЕ ГЛАВИ НА РАМЕНЕТЕ СИ !Tova e BFB , zasega e taka !
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от B.GrahamНе ми се чете цялата тема щот ме мързи та направо ще питам.Този Михайлов не е ли онзи Михайлов дето създаде Пътищата и после ги продаде на Божков?Наясно съм с предимствата на публичността, тъй като съм един от основателите на Приватизационен фонд Пътища. По-късно той се преустрои като Холдингово дружество Пътища, където бях председател на борда на директорите. То и до този момент е публично дружество. На сегашния етап сме в процес на анализиране на недостатъците на едно такова начинание, и на базата на този анализ ще вземем окончателно решение. До този момент не сме установили някакви кой знае колко големи недостатъци.
Коментар
Коментар