IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На кино , понеже:-)))

Коментар

• И аз за това говоря. Форума си е форум и всеки може да сподели мнение, но хората които четат постовете да знаят, че за да се вземе едно добро инвестиционно решение трябва много четене на новини, анализи, смятане, тълкуване на финасов отчет и фантазия разбира се)))) Не всичко, което хвърчи се яде.))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
        Първоначално изпратено от Bobi75
        сега като мина глупостта с партито (все едно трейса е модна агенция) да видим дали си заслужава.
        абе вие как смятате таз цена от 110 кинта надцена или подценена след като още не сме видели цифри истински?
        Боби, как ще е надценен Трейса? От 110лв. до 21000лв. има още много път и надуване :-))))))))))))))))))))))))))))))))))

хе хе, за онез 21К дето намекваш в началото на годината трейлинг П/Е-то им беше 16, а сега според растежа на бизнеса цената пак е добра.

а 110 лева при Трейс-а е форуърд П/Е 20 за след една година - септември следващата година и то по едни голи планове, без да сме видели подробни цифри на финансите. къде отиваш може би

Коментар

• Първоначално изпратено от Speis
          До момента темата е видяна 10492 пъти, явно интересът наистина е огромен. Много хора, които не бяха чували за БФБ сега трескаво четат форума и събират информация с надеждата да хванат поредния Fast Money Express. Аз лично съм против презаписванията и вярвам, че наистина ще е голям цирк, а цената според мен е малко висока, иначе отрасъла има бляакаво бъдеще. Успех на всички участници в това ИПО.
          за коя тема говориш е гледана толкова пъти? тези хора дето си изграждат инвестиционните решения базирайки се на лафчетата във форума... да внимавате, ей! Тук освен забогатяване има и други процеси.... Успех на Адреналинките и Адреналиновците!
          и тоз коментар е без препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
            сега като мина глупостта с партито (все едно трейса е модна агенция) да видим дали си заслужава.
            абе вие как смятате таз цена от 110 кинта надцена или подценена след като още не сме видели цифри истински?
            Боби, как ще е надценен Трейса? От 110лв. до 21000лв. има още много път и надуване :-))))))))))))))))))))))))))))))))))
            МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Малко надценена, но въпреки това в деня на свободната търговия без ограничения е възможно и 500 лв. да стигне. В момента на БФБ сме като на Байкунур ракета след ракета след "технологиите доставени" от фондовете.

Коментар

• Няма значение къде ще запишеш и такъв филм като "при кой да запиша, за да купя повече" няма. Относно презаписванията, внимавай както се говори за 50-100 накрая може да се окажат и под 20, понеже сумата все пак е 110 лв. ( дуг въпрос е да,и наистина е реална) и не забравяй, че трябва да имаш 40% от сумата в зависимост от това за колко искаш да запишеш. Айде със здраве![/img]

Коментар

• сега като мина глупостта с партито (все едно трейса е модна агенция) да видим дали си заслужава.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko
                    Първоначално изпратено от bate Goiko
                    Досега не съм участвал в ИПО тук ще участвам за първи път.
                    Има ли значение къде ще се запиша да купя акции при фирмата която
                    прави ИПО-то(Сомони) или при моя ИП? Къде е по сигурно,че ще успея да купя?
                    Предварително благодаря.
                    Ами където запишеш за по-голяма сума

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko
                      Досега не съм участвал в ИПО тук ще участвам за първи път.
                      Предварително благодаря.

Коментар

• До момента темата е видяна 10492 пъти, явно интересът наистина е огромен. Много хора, които не бяха чували за БФБ сега трескаво четат форума и събират информация с надеждата да хванат поредния Fast Money Express. Аз лично съм против презаписванията и вярвам, че наистина ще е голям цирк, а цената според мен е малко висока, иначе отрасъла има бляакаво бъдеще. Успех на всички участници в това ИПО.

Коментар

• Абе тука почнахте всички да говорите на нек'ви чужди езици и с кодове Заболя ме главата.Тоя другар ще стане цар на пътищата.Първо ХДПАТ сега Трейс.Явно сега е момента да се качват на борсата.Сега ли е момента да се купуват акции обаче?Като ми мине главата ще си помисля.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от dianka
                            Първоначално изпратено от kubrat
                            Като гледам цената, май са го смятали през P/E на HDPAT.
                            чудя се ако ХДПАТ не беше поскъпнал с 200% в последните 6 м., дали Трейс щеше да го продават 3 пъти по-евтино? сигурно не, защото нямаше да им се продава на ниските цени
                            нямам си голяма елка, като кучето на вятъра)), но набързо и леко наум си цъкнах някои цифри и хич не виждам как точно Трейса ще е 3-ти пъти по-евтин от Пътищата....даже с мераците за скок може и да се доближи...ама хич не ми се иска, щото ще е аномалия))...голям цирк предстои....)

Коментар

• Досега не съм участвал в ИПО тук ще участвам за първи път.
                              Предварително благодаря.

Коментар

• УЧАСТНИЦИТЕ ДА ВНЕСЪТ РЕАЛНИТЕ СУМИ, ЗА ЖЕЛАНИЯ БРОЙ , ЗА 3 ДНИ !!
                                Андрей, абсолютно съм "за" реални суми, иначе както казваш е цирк, но може и да искат да не дават на некви жалки кобоси бе ще пуснат некоя огризка ама ква е файдата ако се окаже че суми от 5000 лв примерно не могат да запишат и .... дори една акция хахаха - примерно 5000 напразно заявени левчета ...
                                така че играчи с по 5000 лева изобщо май по-убаво да заложат на други акции тва може да се окаже за техно добро щото, с тея суми може да се окаже и че не са взели от ИПО-то, само че се ядосват, по-убаво да се набуат в други позиции щото след големото ИПО с големия презапис има некаква вероятност да има лек растеж по другите позиции и ако човек е играл с целия капитал на друго место, то целия капитал ще расте а не само 1/50 примерно от заявената златна акциа на Трейс...
                                но разбира се сега има модерни елки, всеки си има да я вади и да си смета тва горното е само едно примерно льохманско разсаждение.... па и никой никого не кандардисва, кой не верва - да се пробва и с малка сума
                                толкова за тва IPO ... ...
                                /тука нема глупави хора, сещаме се сички значи, че горното число 5000 е взето напълно неестествено и самопроизволно почти по МонтеКарлото за нуждите на примера, реалното число може да е всекакво... разбира се, да се надяваме, че ще е под 5000 поне ... /

Коментар

Working...
                                X