Първоначално изпратено от фен1
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Bobi75
-
Ne sym chel otnachaloto w tozi forum,no wchera popadnach na informacia w "Dnevnik",che Treis ste bydat glawen izpalnitel na wtoroto okolowrastno shose/bul."T.Kableshkov"/.Za tezi ,koito ne sa go procheli.izwiniawam se za latinicata,no na tozi morski komp.niama kirilica.Ne e preporyka za nisto.
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от БоримечкатаПървоначално изпратено от AfterDarkНещо май си се объркал тук, защото издънката с летище София беше на ЩРАБАГ?
От "Щрабаг" обвиниха оттеглилата се българска фирма "Трейс груп", че не е спазила задължението си за определено качество на доставките.
----------------------------
аз това знам, а кой е крив и кой е прав ...
После започват безкрайни процедури (вкл. и съдебни) с цел да се оскъпи обекта.
Понякога и подизпълнителите го отнасят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пепикорк, извинявай приятелю,
НОООООООООООО Трейс никога няма да струва 2 МИЛАРДА ЛЕВА! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
верно влез в морето, щото си прегрял сериозно! ;-))
Taka 4e,naistina ne trqbva da se kazva nikoga,za6toto nie sme na BFB i tuk stavat 4UDESA
A i ne vijdam za6to trqbva da se protivopostavqt Pati6ta i Treis,kakto i po-dolu bqh pisal,ako mostovete i pati6tata ne sa nadceneni,nqma za kakvo da se pritesnqvate,tova,4e nqkolko 4oveka 6te prodadat po nqkolko akcii,edva li moje da e problem,no ako nqkoi ot posrednicite misli 4e e balon i razke6i,to togava 6te stane interesno......
Haide,ostavqm vi s tezi seriozni temi,4e az imam da se zanimavam s dale4 po priqtni ne6ta
Eto sega 6te obqsnqvam na edna mlada dama,kakvo e tova jivotno BFB-qde li se,pie li se ili drugo se pravi......
горното е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции,нито пък е препоръка за участие или не на ипото на трейс!
Коментар
-
Първоначално изпратено от AfterDarkНещо май си се объркал тук, защото издънката с летище София беше на ЩРАБАГ?
От "Щрабаг" обвиниха оттеглилата се българска фирма "Трейс груп", че не е спазила задължението си за определено качество на доставките.
----------------------------
аз това знам, а кой е крив и кой е прав ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от interseptorаз доколкото чух от мойто ИП вчера е било само як купон а проспекта ще се представя след като бъде одобрен от КФНто. Сега само било за пиар подгряване на интереса.
........
Коментар
-
AfterDark
Нещо май си се объркал тук, защото издънката с летище София беше на ЩРАБАГ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Боримечката...Докато Трейс вече веднъж се изложиха сериозно с летище София ... цената ми се струва височка, а и начина за провеждане на ИПО-то е кофти.
Трейс правиха цялостната модернизация на военното летище Граф Игнатиево, и оценките от САЩ и НАТО са за отлично свършена работа. Там се проведе и най-голямото учени в Източна Европа през 2001 и въпреки кратките срокове всичко се изпълни перфектно. Пък и вече 6 години минаха от предаването и нищо не е мръднало. Военно-историческият музей също е тяхно дело и е направен много модерно и качествено.
Коментар
Коментар