Първоначално изпратено от chernech
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Диляна"..едновременно с подаване на поръчка за покупка на ценни книжа Възложителят трябва да преведе по посочена от Посредника сметка необходими парични средства за изпълнение на поръчката...."
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от denebПървоначално изпратено от ButchАз отдавна си реших за себе си и ще пропусна това ИПО...не виждам как нормален малък инвеститор като мен би се вредил. Предпочетох вместо да продавам за кеш, да си понакупя още акции. Мисля, че до края на годината ще спечеля повече от тях отколкото от Трейс-а...
Предполагам и каква лудница ще е като се пуснат акциите за търговия на борсата първите дни ...като нищо може да се появят покупки на цени от 200лв и нагоре... Ммдаа...
Хайде, наздраве с един "облак"))
Зависи кой с какви намерения иска да влезне в позицията))Спекулативни, дългосрочно инвестиране и т.н.))
Аз лично още рзпитвам внучето каква стратегия да си изградя за Трейса))
Ако внучето ме убеди да участвам- ще опитам
Успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarcoДиляна, защо хвърляш казуси във форума и търсиш отговор от хора, които нямат общо с твоите конкретни делови отношения с определена институция (ИП)?
Никак не е трудно да прочетеш договорът ти с ИП. В него е фиксирана цена за определена услуга, която си заявила. Услугата се изпълнява за определено време (което предвижда законовата регистрация на ценните книги, от които се нуждаеш). С това се ангажира твоят ИП.
Ти, като заявител на услугата, с ДОГОВОР - си ангажирана - да заплатиш определен хонорар, ЗА ОПРЕДЕЛЕН (кратък!) срок. Ако си нелоялна към ИП, започват да начисляват лихва върху дължимата от теб сума, която - след време - чрез Съдът, а още по-късно (може чрез чрез Агенцията за държавни вземания и публични или-) чрез частни съдебни изпълнители - СЕ ВРЪЩАТ НЯКОМУ (на ИП) ДЪЛЖИМИТЕ ОТ НЯКОГО (от Диляна) СУМИ.
Прочети си договора и сама ше си отговориш на въпроса!
Успехи!
Цитат от договора ми:
"..едновременно с подаване на поръчка за покупка на ценни книжа Възложителят трябва да преведе по посочена от Посредника сметка необходими парични средства за изпълнение на поръчката...."
Коментар
-
Първоначално изпратено от denebПървоначално изпратено от ButchАз отдавна си реших за себе си и ще пропусна това ИПО...не виждам как нормален малък инвеститор като мен би се вредил. Предпочетох вместо да продавам за кеш, да си понакупя още акции. Мисля, че до края на годината ще спечеля повече от тях отколкото от Трейс-а...
Предполагам и каква лудница ще е като се пуснат акциите за търговия на борсата първите дни ...като нищо може да се появят покупки на цени от 200лв и нагоре... Ммдаа...
Хайде, наздраве с един "облак"))
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)тук са почнали сметки без кръчмаря/ИП/ ))
Със сигурност знам, че някои посредници вече са взели решение изобщо да не допускат участие над разполагаемата и налична сума/кеш/.
А за другите, нали не мислите, че току така биха разрешили участие в пъти без да са сигурни, че имате начин да си осигурите плащането.
Така че, казус "Диляна" - няма.
Все пак, ако се случи, ГПК е насреща...
...за другите пазари - в масовия случай се случва същото - посредниците и фондовете събират и поръчки на клиентите си.
МХМ
Коментар
-
Първоначално изпратено от chernechНа практика ще глобят ИПто ти за неизпълнението на поръчката, откъдето доверието му в твоята личност ще изчезне в миг и най-вероятно или да те санкционира по някакъв начин или да приключи деловите си отношения с теб ..
Ако няой от колегите във форума знае конкретни параметри, ще се радвам и аз да ги разбера ..
Със сигурност знам, че някои посредници вече са взели решение изобщо да не допускат участие над разполагаемата и налична сума/кеш/.
А за другите, нали не мислите, че току така биха разрешили участие в пъти без да са сигурни, че имате начин да си осигурите плащането.
Така че, казус "Диляна" - няма.
Все пак, ако се случи, ГПК е насреща...
...за другите пазари - в масовия случай се случва същото - посредниците и фондовете събират и поръчки на клиентите си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobi75хе хе хе, верно в щатите редови инвеститор не може да припари до ИПО.
ама пак не го разбрахте офишълс. не ви казва да презаписвате като невидели, а да се благодарни поне малко на пазара.
ето аз съм му благодарен. и ако измисля стратегия за Трейса, ще участвам
както и да е, говоря принципно, `щото специално за Трейс не съм много на зор и отдавна писах, че тук съм на варианта - колкото дойдат. Сори за тия, които кешираха още през август
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДилянаДобре,но аз ще им кажа,че изобщо нямам сестра!
:-)
Диляна, защо хвърляш казуси във форума и търсиш отговор от хора, които нямат общо с твоите конкретни делови отношения с определена институция (ИП)?
Никак не е трудно да прочетеш договорът ти с ИП. В него е фиксирана цена за определена услуга, която си заявила. Услугата се изпълнява за определено време (което предвижда законовата регистрация на ценните книги, от които се нуждаеш). С това се ангажира твоят ИП.
Ти, като заявител на услугата, с ДОГОВОР - си ангажирана - да заплатиш определен хонорар, ЗА ОПРЕДЕЛЕН (кратък!) срок. Ако си нелоялна към ИП, започват да начисляват лихва върху дължимата от теб сума, която - след време - чрез Съдът, а още по-късно (може чрез чрез Агенцията за държавни вземания и публични или-) чрез частни съдебни изпълнители - СЕ ВРЪЩАТ НЯКОМУ (на ИП) ДЪЛЖИМИТЕ ОТ НЯКОГО (от Диляна) СУМИ.
Прочети си договора и сама ше си отговориш на въпроса!
Успехи!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Bobi75
хе хе хе, верно в щатите редови инвеститор не може да припари до ИПО.
ама пак не го разбрахте офишълс. не ви казва да презаписвате като невидели, а да се благодарни поне малко на пазара.
ето аз съм му благодарен. и ако измисля стратегия за Трейса, ще участвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от OfficialАлооооо аматьорчетата! На вас все нещо ви пречи да правите кинти и ви е криво бе! ...
Научете се пичове да печелите пари от всякакви ситуации без да се оплаквате и тогава ставате играчи! ...
Останете си със здраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от OfficialАлооооо аматьорчетата! На вас все нещо ви пречи да правите кинти и ви е криво бе! Криви ви от Трейса, криви ви от Сомони, криви ви от КФН, криви ви от Борсата, от Депозитара, криви ви ченгетата, досиетаата, комунистите, терористите, чекистите, космонафтите, манафите! Аре стига бе! На кривата ракета космоса й крив, а на калпавия моряк - водораслите!
Що искат кеша - аз пък сега нямам кеш!
Що не искат кеш пък аз разкеших точно сега, оказа се че не съмпрочел един абзац от новините!
Що се дига пазара, пък аз сдадох позицията - егати балона е това!
Що пада пазара пък аз вчера напазарих яко - тия нищо не разбират от борси и не тълкуват фундамента вярно!
Що ще е толкова голямо записването, амо що пък толкова малко!
Ами егати балъците сте!
Научете се пичове да печелите пари от всякакви ситуации без да се оплаквате и тогава ставате играчи! Иначе сте едни ВЕЛИКИ анонимни комплексари, мрънкалници и дърдорковци! Видели сте как се правят IPO-та в белите държави! Там такива като вас ги отвяват още докато отворят борсите и после не ги допускат даже в офисите си! Това е капитализъм, а не комунизъм, той си отиде преди 18 години!
Мен братлета американците ме научиха на едно - когато човек работи с пари единственият виновен ако загуби е самият той, ако спечели заслугата е само негова! А тези които се оплакват вечно са лузари и добре че ги има, щото от тях печелим ние, по-добрите!
Аре стига безплатни частни уроци, че трябва да се грабят мангизи, щото пазара мноооого дава! Да сте учили преди да влезете в канибалския свят на парите, където има две групи изядени и богати! Нищо лично - това е само бизнес!
Останете си със здраве!
Хубаво е когато се появи някой от истински разбиращите пазара...
Благодаря ти ... Че те има..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар