If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Само от ...Дерипаска ша да е))Той нали затова си продаде ...българския Щрабаг....та сега да си купи за 2 МЛРД нещо си.....
а бе, човекът името му даже не е написал правилно на руския милиардер)))
А да е чувал за Закона срещу пазарни злоупотреби с финансови инструменти и дума не може да става)
ochakvanata cena kam 12.2007 shte e 900lv.pomnete
imam informacia che drujestvoto se podgotvia za prodajba na daribaska - ruskia miliarder - tova shte e naj silnoto ipo-praveno dosega, taka ceh kakvoto i da kupim shte ni e super nagore
Вътрешна информация, споделена във форума...
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
imam informacia che drujestvoto se podgotvia za prodajba na daribaska - ruskia miliarder - tova shte e naj silnoto ipo-praveno dosega, taka ceh kakvoto i da kupim shte ni e super nagore
.. ако досега нямаше интерес, какво ли ще става оттук нататък .. хаха ..
Аз отдавна си реших за себе си и ще пропусна това ИПО...не виждам как нормален малък инвеститор като мен би се вредил. Предпочетох вместо да продавам за кеш, да си понакупя още акции. Мисля, че до края на годината ще спечеля повече от тях отколкото от Трейс-а...
Предполагам и каква лудница ще е като се пуснат акциите за търговия на борсата първите дни ...като нищо може да се появят покупки на цени от 200лв и нагоре... Ммдаа...
3 ден 300 лв
....и на 4-тия ден - по-голяма капитализация от ХДПАТ и МОСТС взети заедно))
Хайде, наздраве с един "облак"))
Неведнъж пазара е показвал през последните години, че фундамент, сметки и логика, не са единствени при формирането цената на дадена акция.
Зависи кой с какви намерения иска да влезне в позицията))Спекулативни, дългосрочно инвестиране и т.н.))
Аз лично още рзпитвам внучето каква стратегия да си изградя за Трейса))
Ако внучето ме убеди да участвам- ще опитам
Успех на всички
xaxxaax!
ти сега милионери ли ще ни правиш всички с това вътрешно инфо axax
Аз отдавна си реших за себе си и ще пропусна това ИПО...не виждам как нормален малък инвеститор като мен би се вредил. Предпочетох вместо да продавам за кеш, да си понакупя още акции. Мисля, че до края на годината ще спечеля повече от тях отколкото от Трейс-а...
Предполагам и каква лудница ще е като се пуснат акциите за търговия на борсата първите дни ...като нищо може да се появят покупки на цени от 200лв и нагоре... Ммдаа...
3 ден 300 лв
Неведнъж пазара е показвал през последните години, че фундамент, сметки и логика, не са единствени при формирането цената на дадена акция.
Зависи кой с какви намерения иска да влезне в позицията))Спекулативни, дългосрочно инвестиране и т.н.))
Успех на всички
"..едновременно с подаване на поръчка за покупка на ценни книжа Възложителят трябва да преведе по посочена от Посредника сметка необходими парични средства за изпълнение на поръчката...."
Проблема при IPOто е че двата момента поръчка/плащане, са в тази последователност, за разлика от търговия с ЦК, при която наблюдаваме плащане/поръчка ..
"..едновременно с подаване на поръчка за покупка на ценни книжа Възложителят трябва да преведе по посочена от Посредника сметка необходими парични средства за изпълнение на поръчката...."
Проблема при IPOто е че двата момента поръчка/плащане, са в тази последователност, за разлика от търговия с ЦК, при която наблюдаваме плащане/поръчка ..
3 ден 300 лв
Успех на всички
Диляна, защо хвърляш казуси във форума и търсиш отговор от хора, които нямат общо с твоите конкретни делови отношения с определена институция (ИП)?
Никак не е трудно да прочетеш договорът ти с ИП. В него е фиксирана цена за определена услуга, която си заявила. Услугата се изпълнява за определено време (което предвижда законовата регистрация на ценните книги, от които се нуждаеш). С това се ангажира твоят ИП.
Ти, като заявител на услугата, с ДОГОВОР - си ангажирана - да заплатиш определен хонорар, ЗА ОПРЕДЕЛЕН (кратък!) срок. Ако си нелоялна към ИП, започват да начисляват лихва върху дължимата от теб сума, която - след време - чрез Съдът, а още по-късно (може чрез чрез Агенцията за държавни вземания и публични или-) чрез частни съдебни изпълнители - СЕ ВРЪЩАТ НЯКОМУ (на ИП) ДЪЛЖИМИТЕ ОТ НЯКОГО (от Диляна) СУМИ.
Прочети си договора и сама ше си отговориш на въпроса!
Успехи!
Ето,това е отговор!!!
Цитат от договора ми:
Коментар