Първоначално изпратено от Official
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от OfficialМен братлета американците ме научиха на едно - когато човек работи с пари единственият виновен ако загуби е самият той, ако спечели заслугата е само негова! А тези които се оплакват вечно са лузари и добре че ги има, щото от тях печелим ние, по-добрите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KiroKRAINO VREME E KFN DA SPRE PRAKTIKATA NA ZAPISVANIJA BEZ REALNI PARI- IZKRIVJAVAT PAZARA
така умишлено се заявяват изродени количества, да се гони евентулно реалният кеш с който разпологат...
и тогава 20 пъти презаписване на практика не значи 20 пъти презаписване...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДилянаПървоначално изпратено от chernechПървоначално изпратено от ДилянаКакво ще стане,ако запиша 600 000лв.,дадат ми за 60 000,а аз ги нямам?
Питам какво ще стане на практика.
Ако няой от колегите във форума знае конкретни параметри, ще се радвам и аз да ги разбера ..
Коментар
-
Алооооо аматьорчетата! На вас все нещо ви пречи да правите кинти и ви е криво бе! Криви ви от Трейса, криви ви от Сомони, криви ви от КФН, криви ви от Борсата, от Депозитара, криви ви ченгетата, досиетаата, комунистите, терористите, чекистите, космонафтите, манафите! Аре стига бе! На кривата ракета космоса й крив, а на калпавия моряк - водораслите!
Що искат кеша - аз пък сега нямам кеш!
Що не искат кеш пък аз разкеших точно сега, оказа се че не съмпрочел един абзац от новините!
Що се дига пазара, пък аз сдадох позицията - егати балона е това!
Що пада пазара пък аз вчера напазарих яко - тия нищо не разбират от борси и не тълкуват фундамента вярно!
Що ще е толкова голямо записването, амо що пък толкова малко!
Ами егати балъците сте!
Научете се пичове да печелите пари от всякакви ситуации без да се оплаквате и тогава ставате играчи! Иначе сте едни ВЕЛИКИ анонимни комплексари, мрънкалници и дърдорковци! Видели сте как се правят IPO-та в белите държави! Там такива като вас ги отвяват още докато отворят борсите и после не ги допускат даже в офисите си! Това е капитализъм, а не комунизъм, той си отиде преди 18 години!
Мен братлета американците ме научиха на едно - когато човек работи с пари единственият виновен ако загуби е самият той, ако спечели заслугата е само негова! А тези които се оплакват вечно са лузари и добре че ги има, щото от тях печелим ние, по-добрите!
Аре стига безплатни частни уроци, че трябва да се грабят мангизи, щото пазара мноооого дава! Да сте учили преди да влезете в канибалския свят на парите, където има две групи изядени и богати! Нищо лично - това е само бизнес!
Останете си със здраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от Bobi75Първоначално изпратено от ДилянаКакво ще стане,ако запиша 600 000лв.,дадат ми за 60 000,а аз ги нямам?
побърка се този пазар
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobi75Първоначално изпратено от ДилянаКакво ще стане,ако запиша 600 000лв.,дадат ми за 60 000,а аз ги нямам?
побърка се този пазар"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от ДилянаКакво ще стане,ако запиша 600 000лв.,дадат ми за 60 000,а аз ги нямам?
побърка се този пазар
Коментар
Коментар