Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от franky4fingersOtkade tova info be
а бе, човекът името му даже не е написал правилно на руския милиардер)))
А да е чувал за Закона срещу пазарни злоупотреби с финансови инструменти и дума не може да става)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tottenhamochakvanata cena kam 12.2007 shte e 900lv.pomnete
imam informacia che drujestvoto se podgotvia za prodajba na daribaska - ruskia miliarder - tova shte e naj silnoto ipo-praveno dosega, taka ceh kakvoto i da kupim shte ni e super nagore"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от tottenhamochakvanata cena kam 12.2007 shte e 900lv.pomnete
imam informacia che drujestvoto se podgotvia za prodajba na daribaska - ruskia miliarder - tova shte e naj silnoto ipo-praveno dosega, taka ceh kakvoto i da kupim shte ni e super nagore
Коментар
-
Първоначално изпратено от tottenhamПървоначално изпратено от чичо ЛичоПървоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от denebПървоначално изпратено от ButchАз отдавна си реших за себе си и ще пропусна това ИПО...не виждам как нормален малък инвеститор като мен би се вредил. Предпочетох вместо да продавам за кеш, да си понакупя още акции. Мисля, че до края на годината ще спечеля повече от тях отколкото от Трейс-а...
Предполагам и каква лудница ще е като се пуснат акциите за търговия на борсата първите дни ...като нищо може да се появят покупки на цени от 200лв и нагоре... Ммдаа...
Хайде, наздраве с един "облак"))
Зависи кой с какви намерения иска да влезне в позицията))Спекулативни, дългосрочно инвестиране и т.н.))
Аз лично още рзпитвам внучето каква стратегия да си изградя за Трейса))
Ако внучето ме убеди да участвам- ще опитам
Успех на всички
ochakvanata cena kam 12.2007 shte e 900lv.pomnete
imam informacia che drujestvoto se podgotvia za prodajba na daribaska - ruskia miliarder - tova shte e naj silnoto ipo-praveno dosega, taka ceh kakvoto i da kupim shte ni e super nagore
xaxxaax!
ти сега милионери ли ще ни правиш всички с това вътрешно инфо axaxThere is much to be said for not saying much
Коментар
-
Първоначално изпратено от чичо ЛичоПървоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от denebПървоначално изпратено от ButchАз отдавна си реших за себе си и ще пропусна това ИПО...не виждам как нормален малък инвеститор като мен би се вредил. Предпочетох вместо да продавам за кеш, да си понакупя още акции. Мисля, че до края на годината ще спечеля повече от тях отколкото от Трейс-а...
Предполагам и каква лудница ще е като се пуснат акциите за търговия на борсата първите дни ...като нищо може да се появят покупки на цени от 200лв и нагоре... Ммдаа...
Хайде, наздраве с един "облак"))
Зависи кой с какви намерения иска да влезне в позицията))Спекулативни, дългосрочно инвестиране и т.н.))
Аз лично още рзпитвам внучето каква стратегия да си изградя за Трейса))
Ако внучето ме убеди да участвам- ще опитам
Успех на всички
ochakvanata cena kam 12.2007 shte e 900lv.pomnete
Коментар
-
Първоначално изпратено от chernechВажното е да се наоблачиме ..
"да се наоблачиме", но по възможност - да не се НАБАЛОНЧВАМЕ...
Все пак, друго е важното: всеки сам да взема своите решения!
Защото, при падане ОТВИСОКО - малко повечко боли... ))
Въпрос на лично виждане!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
Коментар