Първоначално изпратено от pnk
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
AfterDark
Първоначално изпратено от boshkoПървоначално изпратено от pnkДо сега не съм живял с идеята, че може да ми се наложи спешно да си разпродавам имуществото и да моля познати за пари, но се замислям да рискувам сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BGTR30Някои има ли представа, какво казва закона по въпроса длъжни ли са ИП-тата да дават брой акции съответстващи на презаписването ... т.е. При FIB имаше х 6 презаписване , но доста хора взеха 1/4 от заявеното!
Първоначално изпратено от pnkА какво ще кажете за следния сценарии: Давате поръчка x50 на това, което искате да вземете. Презаписването е x50. ... НО! Вашия посрдник настоява да вземете x50 ачкции и съответно да си ги платите !"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Някои има ли представа, какво казва закона по въпроса длъжни ли са ИП-тата да дават брой акции съответстващи на презаписването ... т.е. При FIB имаше х 6 презаписване , но доста хора взеха 1/4 от заявеното!
Първоначално изпратено от pnkА какво ще кажете за следния сценарии: Давате поръчка x50 на това, което искате да вземете. Презаписването е x50. ... НО! Вашия посрдник настоява да вземете x50 ачкции и съответно да си ги платите !
Коментар
-
Bobi75
ами защо да са странични ?!?!?!?
инвестирането не е откъсната от света академична дейностпоне се надявам, че още не е станало такава
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobi75не се нерви. за здравия разум не са важни годините на пазараако го нямаш и годинки няма да ти помогнат!
и не ме обвинявай, че манипулирам. ако неще не ти харесва, то не е манипулация, а самия Трейс. нали знаеш, че обвиненията в манипулация са също манипулация!
Аре успех и дано успееш да си купиш на 70 кинта от пазара. Може и да успееш, знае ли човек.
Коментар
-
Bobi75
не се нерви. за здравия разум не са важни годините на пазараако го нямаш и годинки няма да ти помогнат!
и не ме обвинявай, че манипулирам. ако неще не ти харесва, то не е манипулация, а самия Трейс. нали знаеш, че обвиненията в манипулация са също манипулация!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobi75Първоначално изпратено от sdsdПървоначално изпратено от Bobi75ще го помнят някои хора да
това ИПО е абсолютна подигравка с големите инвеститори и те това няма да го забравят
и да тръгне емисията добре отначало, то това ще е заради нуждата да се отърват от нея
после яко надолу
замислял ли си се защо при Трейса наистина P/S е 2 при излизането. Замисли се и ще се сетиш някои неща.
Първо беше с данъчните.
Сега с това.
После не знам какво ще измислиш.
Манипулираш хората да се откажат от участие в ИПО-то ли, за да можеш ти да се облажиш ли?
Нямаш и 2 годинки на пазара и стана голям експерт по оценки. Аман от такива като теб.
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от sdsdПървоначално изпратено от Bobi75ще го помнят някои хора да
това ИПО е абсолютна подигравка с големите инвеститори и те това няма да го забравят
и да тръгне емисията добре отначало, то това ще е заради нуждата да се отърват от нея
после яко надолу
замислял ли си се защо при Трейса наистина P/S е 2 при излизането. Замисли се и ще се сетиш някои неща.
Коментар
Коментар