IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bobi75
    не се нерви. за здравия разум не са важни годините на пазара ако го нямаш и годинки няма да ти помогнат!

и не ме обвинявай, че манипулирам. ако неще не ти харесва, то не е манипулация, а самия Трейс. нали знаеш, че обвиненията в манипулация са също манипулация!
    Не се нервя. Само констатирам, че явно се мъчиш да разубеждаваш хората от участие. То че ще стане простотия, то е ясно, ама защо вадиш някакви странични доводи, за да докажеш тезата си.
    Аре успех и дано успееш да си купиш на 70 кинта от пазара. Може и да успееш, знае ли човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от sdsd
      Манипулираш хората да се откажат от участие в ИПО-то ли, за да можеш ти да се облажиш ли?

Ето това вече беше върха
      Много е забавна темата за трейс
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• не се нерви. за здравия разум не са важни годините на пазара ако го нямаш и годинки няма да ти помогнат!

и не ме обвинявай, че манипулирам. ако неще не ти харесва, то не е манипулация, а самия Трейс. нали знаеш, че обвиненията в манипулация са също манипулация!

Коментар

Първоначално изпратено от sdsd
          Първоначално изпратено от Bobi75
          ще го помнят някои хора да
          това ИПО е абсолютна подигравка с големите инвеститори и те това няма да го забравят
          и да тръгне емисията добре отначало, то това ще е заради нуждата да се отърват от нея
          после яко надолу
          Странен си ми пич. Купуваш ХДП на P/S 6, а Трейс при P/S 2 ми говориш, че ще е яко надолу?
          ами гледай сега. едното си заслужава да инвестираш в него, а другото не.
          замислял ли си се защо при Трейса наистина P/S е 2 при излизането. Замисли се и ще се сетиш някои неща.
          Когато Трейс са си писали проспекта, ХДП беше на цена под 15К, което е горе долу P/S 2. Това, че не си на кеф нещо от схемата на ИПО-то не значи, че трябва ръсиш врели некипели.
          Първо беше с данъчните.
          Сега с това.
          После не знам какво ще измислиш.
          Манипулираш хората да се откажат от участие в ИПО-то ли, за да можеш ти да се облажиш ли?
          Нямаш и 2 годинки на пазара и стана голям експерт по оценки. Аман от такива като теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от sdsd
            Първоначално изпратено от Bobi75
            това ИПО е абсолютна подигравка с големите инвеститори и те това няма да го забравят
            и да тръгне емисията добре отначало, то това ще е заради нуждата да се отърват от нея
            после яко надолу
            Странен си ми пич. Купуваш ХДП на P/S 6, а Трейс при P/S 2 ми говориш, че ще е яко надолу?
            ами гледай сега. едното си заслужава да инвестираш в него, а другото не.
            замислял ли си се защо при Трейса наистина P/S е 2 при излизането. Замисли се и ще се сетиш някои неща.

Коментар

после яко надолу

Коментар

• А какво ще кажете за следния сценарии: Давате поръчка x50 на това, което искате да вземете. Презаписването е x50. ... НО! Вашия посрдник настоява да вземете x50 ачкции и съответно да си ги платите !

Коментар

• ще го помнят някои хора да
                  после яко надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic
                    Както изглежда, май и аз ще трябва да пусна поръчка за цялата емисия тук. Прогнозата на брокера ми вчера беше за 70 пъти презаписване. Това ИПО дълго ще го помним...
                    U r joking

Коментар

• Както изглежда, май и аз ще трябва да пусна поръчка за цялата емисия тук. Прогнозата на брокера ми вчера беше за 70 пъти презаписване. Това ИПО дълго ще го помним...
                      "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• така е, не си давай много зор
                        не ти се удава
                        много "експерти" се навъдихте

Коментар

• Baby, u r so cool

Коментар

• то на вальо топлото му падна обвинението за пране,кадето и пари имаше,и държавна политика и тн..та ще ми говорите за пране на пари като подадеш поръчка,та камо ли като търгъваш с акции!!

Коментар

Първоначално изпратено от vikitoria

според мен никой нищо няма да разследва и проврява!! няма да има какво да проверяват!!щото ти парите не ги внасяш,защото ги нямаш!това са слуховете на фондове,посредници които наистина биха взели цялата емисия,а ще им е доста трудно да вземат и 1/100 от нея.та колкото по-вече хора са откажат и се насметът,токлова по-вече ще има за тях!!
                              Данъчните и АФР трябва да си изоставят цялата работа,да зарежат мафиоти,измамници и всякакви други,който правят реални нарушения и престъпления и да се захванат с 5000 физ. и юридически лица,ЗА КОИТО СА НАЯСНО ЧЕ използват някаква дупка в неуреден закон и играят по правилата на КФН,защото по проспект не ти искат парите предварително,а този проспект е одобрен!!
                              И ТОВА НАИСТИНА Е ПРАВИЛНИЯ НАЧИН за да могат и дребните играчи да взимат по някоя друга акциика и да направят някой лев!защото иначе всичко ще отиде в 10 фонда които ще движат цената и ще я качат до небесата поради малкото предлагане и тн...

НЕ ДАВАМ СЪВЕТ ЗА НИЩО!! ВСЕКИ СИ НОСИ ОТГОВОРНОСТ САМ ЗА СЕБЕ СИ
                              Викито, ти с бюрократи не си се сблъсквала нали ?
                              А и не знаеш как се перат пари. Защото ИПО-тата са ИДЕАЛНАТА ПЕРАЧНИЦА.
                              Ако умните финасови експерти гледат някъде, то това ще е тука при ИПО-тата.
                              Всеки си вика то мене няма да ме хване. Да де, то и земно притегляне няма ....
                              да ти кажа,сблъсквала съм с с бюрократи и не само с тава,ама не мисля да обяснявам на който и да било!особено на теб да ти се обяснявам!! и за това знам,колко е трудно да уличиш някого в такова нещо.тук с презаписването ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НЕ ВЪРШИШ,дори за нарушение мове доста да се спори,но не вярвам някой да се заеме!!
                              защото при пране на пари трябва да има пари или нещо закупено с тях,после да доказаваш за колко си го купил и от къде са ти парите и тн...те да ти ги намерат парите които евентуално би прал!!)тук подаваш поръчката и няма кой да ти каже,че може би ще "переш пари''!!
                              а ще ми каже ли някои от вас ''финансови експерти'' по прането на пари,като търгуваш с акции как се перат пари,като всичко ти минава през сметките в банката и в депозитара се знае кое за колко си купил и за колко го продаваш.това е все едно да переш пари като си ги държиш на депозит на твое име и печелиш от лихва!!вкараш ли мръсни пари в банката вече си го загазил!а дали от там с акции търгуваш,или са ти на депозит или някакви други сделки правиш е едно и също!!

ГОЛЕМИ СТЕ ИГРАЧИ,ама много фантазията ви работи,покраи модернистичното пране на пари.

прането на пари е в строителство,хотелиерство,услуги,движимо имущество ако щете,ама в акции кадето всичко се знае кое колко струва,ше ме прощавате ама ми беше забавно да попиша!!

p.s обикновенно не си давам толкова зор да пиша във форуми

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice
                                вижте какво получих в една от пощите си

.....Thank you for your loan request, which we recieved yesterday, your refinance application has been accepted

Good Credit or Not, We are ready to give you a $346,000 loan, after further review........
                                Ето от каде си мисля че ще взема пари за да си подам офертата за треис :mrgreen: :wink: до сега от поне 20 тина места съм получавал такива (веднъж даже за 2 млн получих ) така че си прегледаите пощите може още някои да го е получил/получавал

не е препоръка

но този имеил отива за принтене за всеки случаи

тебе да не те гледаме по новините как се жалваш че са ти изтоючили сметката
                                There is much to be said for not saying much

Коментар

Working...
                                X