IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Браво, Вики. Хвърляй се смело, а пък на 29-ти каквото сабя покаже
    Това сделката на живота ли ти е? Хахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от just a man
      Първоначално изпратено от pnk
      Първоначално изпратено от AfterDark
      Първоначално изпратено от boshko
      До сега не съм живял с идеята, че може да ми се наложи спешно да си разпродавам имуществото и да моля познати за пари, но се замислям да рискувам сега.
      :shock:
      И защо може да ти се наложи, би ли ни разяснил.
      Просто се опитвам да оценя риска ако пиша 3 пъти повече акции от колкото мога да платя със собствени средства. Допускам, че е малко вероятно да се случи презаписване под х3 , НО вероятността съществува
      Направо пускай за 300 пъти повече и това е Наистина хората взеха тотално да изтрещяват
      300 не е зле но за всеки случай аз ще пусна х100,пък и 300 да е няма да ме е много яд

Коментар

• Допускам, че е малко вероятно да се случи презаписване под х3
        8)

Коментар

• Първоначално изпратено от pnk
          Първоначално изпратено от AfterDark
          До сега не съм живял с идеята, че може да ми се наложи спешно да си разпродавам имуществото и да моля познати за пари, но се замислям да рискувам сега.
          Просто се опитвам да оценя риска ако пиша 3 пъти повече акции от колкото мога да платя със собствени средства. Допускам, че е малко вероятно да се случи презаписване под х3 , НО вероятността съществува
          Направо пускай за 300 пъти повече и това е Наистина хората взеха тотално да изтрещяват

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark

Коментар

До сега не съм живял с идеята, че може да ми се наложи спешно да си разпродавам имуществото и да моля познати за пари, но се замислям да рискувам сега. Моля споделете ако сте писали по минали IPO-та повече от колкото имате, какво е чуството.
              Абе хора помислете малко преди да правите глупости. Направо почнахте да изтрештявате с този Трейс. Както е тръгнало покрай това IPO ще се запълнят доста отделения по болниците!

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko

Коментар

Коментар

• До сега не съм живял с идеята, че може да ми се наложи спешно да си разпродавам имуществото и да моля познати за пари, но се замислям да рискувам сега. Моля споделете ако сте писали по минали IPO-та повече от колкото имате, какво е чуството.

Коментар

• abe celiq zor e che cenata e dobra predvid poslednite IPOta na kakvi ceni minaha. ako beche 1000lv emisionnata nqmashe da ima takiva sporove mi se struva.

Коментар

• Първоначално изпратено от BGTR30
                        Някои има ли представа, какво казва закона по въпроса длъжни ли са ИП-тата да дават брой акции съответстващи на презаписването ... т.е. При FIB имаше х 6 презаписване , но доста хора взеха 1/4 от заявеното!
                        А какво ще кажете за следния сценарии: Давате поръчка x50 на това, което искате да вземете. Презаписването е x50. ... НО! Вашия посрдник настоява да вземете x50 ачкции и съответно да си ги платите !
                        Разбира се, че са длъжни. От Сомони ще правят тяхно разпределение и ще следят дали то се различава от това на ИП-тата... Ако има разлики, в сила остава разпределението, направено от Сомони... Чети си проспекта и материалите на сайта им!
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic
                          Някой знае ли кога ще започне търговията с акциите след ИПО-то? Дали ще е преди края на декември?
                          От Сомони твърдят, че вторичната търговия ще започне още тази година...
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Някои има ли представа, какво казва закона по въпроса длъжни ли са ИП-тата да дават брой акции съответстващи на презаписването ... т.е. При FIB имаше х 6 презаписване , но доста хора взеха 1/4 от заявеното!
                            А какво ще кажете за следния сценарии: Давате поръчка x50 на това, което искате да вземете. Презаписването е x50. ... НО! Вашия посрдник настоява да вземете x50 ачкции и съответно да си ги платите !

Коментар

• Някой знае ли кога ще започне търговията с акциите след ИПО-то? Дали ще е преди края на декември?
                              "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• ами защо да са странични ?!?!?!?
                                инвестирането не е откъсната от света академична дейност поне се надявам, че още не е станало такава

Коментар

Working...
                                X