If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
До сега не съм живял с идеята, че може да ми се наложи спешно да си разпродавам имуществото и да моля познати за пари, но се замислям да рискувам сега.
:shock:
И защо може да ти се наложи, би ли ни разяснил.
Просто се опитвам да оценя риска ако пиша 3 пъти повече акции от колкото мога да платя със собствени средства. Допускам, че е малко вероятно да се случи презаписване под х3 , НО вероятността съществува
Направо пускай за 300 пъти повече и това е Наистина хората взеха тотално да изтрещяват
300 не е зле но за всеки случай аз ще пусна х100,пък и 300 да е няма да ме е много яд
Коментар
AfterDark
Допускам, че е малко вероятно да се случи презаписване под х3
До сега не съм живял с идеята, че може да ми се наложи спешно да си разпродавам имуществото и да моля познати за пари, но се замислям да рискувам сега.
Просто се опитвам да оценя риска ако пиша 3 пъти повече акции от колкото мога да платя със собствени средства. Допускам, че е малко вероятно да се случи презаписване под х3 , НО вероятността съществува
Направо пускай за 300 пъти повече и това е Наистина хората взеха тотално да изтрещяват
До сега не съм живял с идеята, че може да ми се наложи спешно да си разпродавам имуществото и да моля познати за пари, но се замислям да рискувам сега. Моля споделете ако сте писали по минали IPO-та повече от колкото имате, какво е чуството.
Абе хора помислете малко преди да правите глупости. Направо почнахте да изтрештявате с този Трейс. Както е тръгнало покрай това IPO ще се запълнят доста отделения по болниците!
Коментар
AfterDark
Първоначално изпратено от boshko
Първоначално изпратено от pnk
До сега не съм живял с идеята, че може да ми се наложи спешно да си разпродавам имуществото и да моля познати за пари, но се замислям да рискувам сега. Моля споделете ако сте писали по минали IPO-та повече от колкото имате, какво е чуството.
abe celiq zor e che cenata e dobra predvid poslednite IPOta na kakvi ceni minaha. ako beche 1000lv emisionnata nqmashe da ima takiva sporove mi se struva.
Някои има ли представа, какво казва закона по въпроса длъжни ли са ИП-тата да дават брой акции съответстващи на презаписването ... т.е. При FIB имаше х 6 презаписване , но доста хора взеха 1/4 от заявеното!
А какво ще кажете за следния сценарии: Давате поръчка x50 на това, което искате да вземете. Презаписването е x50. ... НО! Вашия посрдник настоява да вземете x50 ачкции и съответно да си ги платите !
Разбира се, че са длъжни. От Сомони ще правят тяхно разпределение и ще следят дали то се различава от това на ИП-тата... Ако има разлики, в сила остава разпределението, направено от Сомони... Чети си проспекта и материалите на сайта им!
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Някои има ли представа, какво казва закона по въпроса длъжни ли са ИП-тата да дават брой акции съответстващи на презаписването ... т.е. При FIB имаше х 6 презаписване , но доста хора взеха 1/4 от заявеното!
А какво ще кажете за следния сценарии: Давате поръчка x50 на това, което искате да вземете. Презаписването е x50. ... НО! Вашия посрдник настоява да вземете x50 ачкции и съответно да си ги платите !
Коментар