IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Инвестиращ
    Първоначално изпратено от al64ad
    Подписвам документ с който се съгласявам че ако не платя поръчаните акции гаранционната сума по сметката остава за ИП.
    Познайте посредника !!!!
    София комерс Заложни къщи - София?
    ама земи си сложи едно намигане или усмивка
    ще вземе да си помисли някой, че найстина го мислиш тва
    *Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от al64ad
      Подписвам документ с който се съгласявам че ако не платя поръчаните акции гаранционната сума по сметката остава за ИП.
      Познайте посредника !!!!
      София комерс Заложни къщи - София?

Коментар

• Подписвам документ с който се съгласявам че ако не платя поръчаните акции гаранционната сума по сметката остава за ИП.
        Познайте посредника !!!!

Коментар

• ИП предават поръчките в Сомони. От там разпределят акциите и на който колкото му се паднат трябва да ги плати. Ако не го направи в срок просто не получава акциите. Никъде не видях санкции или глоба нито за заявителя нито за ИП.Акциите не ги получава ИП и после да ги разпределя между клиентите си. Ако бъркам нека някой ме поправи

Коментар

• Първоначално изпратено от deneb
            Някой да е чул посредниците каква такса взимат, след разпределението например 100х110.50=11 050 лв. върху тази сума.
            принципно повечето вземат от 0,05% до 0,1% от стойността на поръчката
            може да има минимална сума пр. 5 - 10 лв. на поръчка
            за по сигурно си виж при твоя ИП

Коментар

• Някой да е чул посредниците каква такса взимат, след разпределението например 100х110.50=11 050 лв. върху тази сума.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                Първоначално изпратено от баш майстора
                Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
                Интересно ми е какво става ако пуснеш поръчка, която бъде удовлетворена, а нямаш толкова пари в крайния срок за записване на акциите?
                някой го беше написал по другите теми:
                бой, стригане, сръбска музика, 3-та смяна в Кремиковци....
                ... усещаш ли накъде бия?
                а иначе сериозно - плаща посредника ти и после да се оправя с теб както намери за добре
                Няма такъв филм................., верно е че плаща посредника ти , но ти не взимаш нищо, а посредникът ти доволно потрива ръце. Няма глоба.., ама това че оставаш без 1-а акция е достатъчно..
                аз някъде да съм казал че ти ще вземеш акциите а посредника ще плаща? будали в тоя бизнес няма, поне измежду посредниците
                просто ти няма да си им вече клиент, а те няма да са ти посредник

Коментар

• Няма да се излагате хора.Понапънете се малко.Презапишете го към 300-400 пъти та да подобрите рекорди всякакви.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• X 187 пъти...

Коментар

• Първоначално изпратено от баш майстора
                      Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
                      Интересно ми е какво става ако пуснеш поръчка, която бъде удовлетворена, а нямаш толкова пари в крайния срок за записване на акциите?
                      някой го беше написал по другите теми:
                      бой, стригане, сръбска музика, 3-та смяна в Кремиковци....
                      ... усещаш ли накъде бия?
                      а иначе сериозно - плаща посредника ти и после да се оправя с теб както намери за добре
                      Няма такъв филм................., верно е че плаща посредника ти , но ти не взимаш нищо, а посредникът ти доволно потрива ръце. Няма глоба.., ама това че оставаш без 1-а акция е достатъчно..

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
                        Първоначално изпратено от M-yMaker
                        Груьо, като казваш че искаш да си купиш първия ден - на какви нива и колко бройки мислиш да си ги купиш? Тия дето заделят 200к кеш (както ти каза) май ще са чукнали 2-3 пъти по големия калкулатор и току така май няма да ги раздават още на първия ден...
                        (не е препоръка - а разМИШЛЕние)
                        иначе - Мерси!
                        Ами аз лично ще пусна 100 акцийки за по 200 кинта и мисля, че ще си ги получа
                        разМИШЛЕние (това ми хареса) - хихи, ами ако има достатъчно подобни на мен, би трябвало котараците да сте с по 10 милки (което искрено ви го пожелавам - колкото повече за другите, толковая повече и за мен)
                        размисли на едно МИШЛЕ, че по-накратко го написах разМИШЛЕние - със 100-тина (а може и 10-тина) акциики какъв да съм...
                        Ако не друго поне дано да е весело и да не боли (в капана) !
                        и тоз коментар е без препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от M-yMaker
                          Груьо, като казваш че искаш да си купиш първия ден - на какви нива и колко бройки мислиш да си ги купиш? Тия дето заделят 200к кеш (както ти каза) май ще са чукнали 2-3 пъти по големия калкулатор и току така май няма да ги раздават още на първия ден...
                          иначе - Мерси!
                          Ами аз лично ще пусна 100 акцийки за по 200 кинта и мисля, че ще си ги получа
                          разМИШЛЕние (това ми хареса) - хихи, ами ако има достатъчно подобни на мен, би трябвало котараците да сте с по 10 милки (което искрено ви го пожелавам - колкото повече за другите, толковая повече и за мен)
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Груьо, като казваш че искаш да си купиш първия ден - на какви нива и колко бройки мислиш да си ги купиш? Тия дето заделят 200к кеш (както ти каза) май ще са чукнали 2-3 пъти по големия калкулатор и току така май няма да ги раздават още на първия ден...
                            иначе - Мерси!
                            и тоз коментар е без препоръка

Коментар

• пфу, тук цялата идея за ИПО се осра, да им запорирам 200 000 кеш, за да ми дадат 100 акции - е тая няма да я бъде
                              Искам акцийки тук и ще си купя в първия ден на свободна търговия, нямам намерение да кеширам и после да го купувам с 20% отгоре
                              На участващите - успех
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Kaputov, bi li spsodelil koi e tozi posrednik, koito iska 20% ot zaqvkata?

10x

Коментар

Working...
                                X