MOJE I DA SI PRAV- 6TE IDIM
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от KiroZNA4I PO MALKO KE6 ZA TREISI. NJAMA DA E 100, A VEROJATNO 40-50 PREZAPISVANETO- HA-HA
Ako ima nqkakuv spad na borsata, to nqma da e poradi lipsata na cash - cash v tazi durjava ima kolkooto si iska6. Rabotata e tam, 4e mnogo drupnahme nagore i sega iskat malko da ukrotqt strastite s komentari i statii kato tazi.Nqma ni6to lo6o estestveno, no haide da vzemete da sprete da se izjivqvate kato nqkoi finansovi-guruta, za6toto nqkoi hora se draznqt
Коментар
-
Първоначално изпратено от НЕСТОРДоста хора ще разпродадат , за да си върнат парите. До колкото ми е известно Репата се сключват за месец. Само пощата ги удължаваше до сега автоматично, но може и да не повлияят на пазара.
Аз лично не ги харесвам, блокират ти акциите. Ползвам кредитни карти, лимитите не са особено големи, става бавно, но върши работа.
Коментар
-
KAK 6TE KOMENTIRATE SPIRANETO NA REPO ELKITE OT BANKITE
Коментар
-
Доста хора ще разпродадат , за да си върнат парите. До колкото ми е известно Репата се сключват за месец. Само пощата ги удължаваше до сега автоматично, но може и да не повлияят на пазара.
Аз лично не ги харесвам, блокират ти акциите. Ползвам кредитни карти, лимитите не са особено големи, става бавно, но върши работа.
Коментар
-
тук наистина се разводни идеята
точно малките, към които уж е ориентирана емисията, се чувстват най-затруднени във възможностите си за ефективно участие
ще участвам, но преразпределям ресурс и към другите ппп-та
какво стана с прословутото билборд - тия ще излизат ли или не
шумяха лятото, а сега не се чува нищо
Коментар
-
Първоначално изпратено от RedHothttp://www.capital.bg/show.php?storyid=388712
"Всички главни пътища се предвижда да бъдат финансирани от общината и моята прогноза е, че следващите три години ще са ударни за строителството на пътища в София"
Няма да участвам в ИПОто защото ми се струва неразумно да блокирам толкова ресурс, за да запиша някакви бройчици, но статията звучи обещаващо.
Успехи
Az li4no taka 6te napravq, no neka ne e preporuka za kakvoto i da e
Коментар
-
Ако презаписването е наистина толкова голямо е смешно и безмислено да участваш за по малко от 50 -100 к. А тези схеми, да съм сигурен, че ще има какво да продам ако случайно се надценя, са ми малко отчаяни и не ги приветствам. Предполагам, че не всички мислят като мен и може би съм малко консервативен, но и интернет хазарта става популярен напоследък. Не звучи толкова престижно но пък е сравнимо с това да имаш 1 000 лв налични и да запишеш за 100 000. и това ако не е тип балон. Акцията е хубава, но не ме кефи пародията с която излиза на пазара. Не е препоръка
Коментар
-
http://www.capital.bg/show.php?storyid=388712
"Всички главни пътища се предвижда да бъдат финансирани от общината и моята прогноза е, че следващите три години ще са ударни за строителството на пътища в София"
Няма да участвам в ИПОто защото ми се струва неразумно да блокирам толкова ресурс, за да запиша някакви бройчици, но статията звучи обещаващо.
Успехи
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikitoriaПървоначално изпратено от just a manБраво, Вики. Хвърляй се смело, а пък на 29-ти каквото сабя покаже
Това сделката на живота ли ти е? Хахаха
а и още 5-6 човека около мен ще играят за цялата емисия,а колко още които незнам също.. така че ми е спокоино !!
22.1 милиарда Абе направо давайте за целия БВП на България, какво си играете на дребно???
Коментар
-
Първоначално изпратено от just a manБраво, Вики. Хвърляй се смело, а пък на 29-ти каквото сабя покаже
Това сделката на живота ли ти е? Хахаха
а и още 5-6 човека около мен ще играят за цялата емисия,а колко още които незнам също.. така че ми е спокоино !!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pnkПървоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от boshkoПървоначално изпратено от pnkДо сега не съм живял с идеята, че може да ми се наложи спешно да си разпродавам имуществото и да моля познати за пари, но се замислям да рискувам сега.
Коментар
Коментар