If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ИП предават поръчките в Сомони. От там разпределят акциите и на който колкото му се паднат трябва да ги плати. Ако не го направи в срок просто не получава акциите. Никъде не видях санкции или глоба нито за заявителя нито за ИП.Акциите не ги получава ИП и после да ги разпределя между клиентите си. Ако бъркам нека някой ме поправи
Някой да е чул посредниците каква такса взимат, след разпределението например 100х110.50=11 050 лв. върху тази сума.
принципно повечето вземат от 0,05% до 0,1% от стойността на поръчката
може да има минимална сума пр. 5 - 10 лв. на поръчка
за по сигурно си виж при твоя ИП
*Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.
Интересно ми е какво става ако пуснеш поръчка, която бъде удовлетворена, а нямаш толкова пари в крайния срок за записване на акциите?
някой го беше написал по другите теми:
бой, стригане, сръбска музика, 3-та смяна в Кремиковци....
... усещаш ли накъде бия?
а иначе сериозно - плаща посредника ти и после да се оправя с теб както намери за добре
Няма такъв филм................., верно е че плаща посредника ти , но ти не взимаш нищо, а посредникът ти доволно потрива ръце. Няма глоба.., ама това че оставаш без 1-а акция е достатъчно..
аз някъде да съм казал че ти ще вземеш акциите а посредника ще плаща? будали в тоя бизнес няма, поне измежду посредниците
просто ти няма да си им вече клиент, а те няма да са ти посредник
*Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.
Интересно ми е какво става ако пуснеш поръчка, която бъде удовлетворена, а нямаш толкова пари в крайния срок за записване на акциите?
някой го беше написал по другите теми:
бой, стригане, сръбска музика, 3-та смяна в Кремиковци....
... усещаш ли накъде бия?
а иначе сериозно - плаща посредника ти и после да се оправя с теб както намери за добре
Няма такъв филм................., верно е че плаща посредника ти , но ти не взимаш нищо, а посредникът ти доволно потрива ръце. Няма глоба.., ама това че оставаш без 1-а акция е достатъчно..
Груьо, като казваш че искаш да си купиш първия ден - на какви нива и колко бройки мислиш да си ги купиш? Тия дето заделят 200к кеш (както ти каза) май ще са чукнали 2-3 пъти по големия калкулатор и току така май няма да ги раздават още на първия ден...
(не е препоръка - а разМИШЛЕние)
иначе - Мерси!
Ами аз лично ще пусна 100 акцийки за по 200 кинта и мисля, че ще си ги получа
разМИШЛЕние (това ми хареса) - хихи, ами ако има достатъчно подобни на мен, би трябвало котараците да сте с по 10 милки (което искрено ви го пожелавам - колкото повече за другите, толковая повече и за мен)
размисли на едно МИШЛЕ, че по-накратко го написах разМИШЛЕние - със 100-тина (а може и 10-тина) акциики какъв да съм...
Ако не друго поне дано да е весело и да не боли (в капана) !
Груьо, като казваш че искаш да си купиш първия ден - на какви нива и колко бройки мислиш да си ги купиш? Тия дето заделят 200к кеш (както ти каза) май ще са чукнали 2-3 пъти по големия калкулатор и току така май няма да ги раздават още на първия ден...
иначе - Мерси!
Ами аз лично ще пусна 100 акцийки за по 200 кинта и мисля, че ще си ги получа
разМИШЛЕние (това ми хареса) - хихи, ами ако има достатъчно подобни на мен, би трябвало котараците да сте с по 10 милки (което искрено ви го пожелавам - колкото повече за другите, толковая повече и за мен)
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
иначе - Мерси!
пфу, тук цялата идея за ИПО се осра, да им запорирам 200 000 кеш, за да ми дадат 100 акции - е тая няма да я бъде
Искам акцийки тук и ще си купя в първия ден на свободна търговия, нямам намерение да кеширам и после да го купувам с 20% отгоре
На участващите - успех
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар