IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• MOJE I DA SI PRAV- 6TE IDIM

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
      ZNA4I PO MALKO KE6 ZA TREISI. NJAMA DA E 100, A VEROJATNO 40-50 PREZAPISVANETO- HA-HA
      Silno se sumnqvam da e taka, no vremeto 6te pokaje.Spored men minimum 100 puti prezapisvane 6te e.A tazi statiq s repata e tolkova sme6na i drazne6ta, 4e napravo ve4e vzeh da se qdosvam.Po vsqkakuv na4in se opitvat da kontrolirat ob6testvenoto mnenie.
      Ako ima nqkakuv spad na borsata, to nqma da e poradi lipsata na cash - cash v tazi durjava ima kolkooto si iska6. Rabotata e tam, 4e mnogo drupnahme nagore i sega iskat malko da ukrotqt strastite s komentari i statii kato tazi.Nqma ni6to lo6o estestveno, no haide da vzemete da sprete da se izjivqvate kato nqkoi finansovi-guruta, za6toto nqkoi hora se draznqt

Коментар

• ZNA4I PO MALKO KE6 ZA TREISI. NJAMA DA E 100, A VEROJATNO 40-50 PREZAPISVANETO- HA-HA

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
          Доста хора ще разпродадат , за да си върнат парите. До колкото ми е известно Репата се сключват за месец. Само пощата ги удължаваше до сега автоматично, но може и да не повлияят на пазара.
          Аз лично не ги харесвам, блокират ти акциите. Ползвам кредитни карти, лимитите не са особено големи, става бавно, но върши работа.
          Za 3 meseca, no karai

Коментар

• KAK 6TE KOMENTIRATE SPIRANETO NA REPO ELKITE OT BANKITE
            нищо страшно не е станало, даже много добре че ги ограничават, за да нема "репо на репото"... все пак е по-добре за целата икономика /и за борсата също/ банките да са стабилни и да имат повече кеш, така че това е едно добро решение /според големото куче /

Коментар

• Доста хора ще разпродадат , за да си върнат парите. До колкото ми е известно Репата се сключват за месец. Само пощата ги удължаваше до сега автоматично, но може и да не повлияят на пазара.
              Аз лично не ги харесвам, блокират ти акциите. Ползвам кредитни карти, лимитите не са особено големи, става бавно, но върши работа.

Коментар

• KAK 6TE KOMENTIRATE SPIRANETO NA REPO ELKITE OT BANKITE

Коментар

• тук наистина се разводни идеята
                  точно малките, към които уж е ориентирана емисията, се чувстват най-затруднени във възможностите си за ефективно участие
                  ще участвам, но преразпределям ресурс и към другите ппп-та
                  какво стана с прословутото билборд - тия ще излизат ли или не
                  шумяха лятото, а сега не се чува нищо

Коментар

• Първоначално изпратено от RedHot
                    http://www.capital.bg/show.php?storyid=388712

"Всички главни пътища се предвижда да бъдат финансирани от общината и моята прогноза е, че следващите три години ще са ударни за строителството на пътища в София"

Няма да участвам в ИПОто защото ми се струва неразумно да блокирам толкова ресурс, за да запиша някакви бройчици, но статията звучи обещаващо.

Успехи
                    Tuk osnovna rolq v prezapisvaneto 6te igraqt vzaimnite fondove i golemite igra4i. Az li4no pasuvam tui kato prezapisvaneto 6te e basnoslovno.Kato gledam kak pazara vurna mi se struva, 4e e po-razumno da se vliza na tezi niva v drujestva kato EURINS, BSTR, CORP, OTZK, KAO i mnogo drugi fundamentalno podceneni drujestva. Taka dohodnostta na edin takuv portfeil bi bila po-malka no pone vurhu po-golqma suma.Ina4e e qsno 4e TRACE 6te si e seriozen udar.
                    Az li4no taka 6te napravq, no neka ne e preporuka za kakvoto i da e

Коментар

• Ако презаписването е наистина толкова голямо е смешно и безмислено да участваш за по малко от 50 -100 к. А тези схеми, да съм сигурен, че ще има какво да продам ако случайно се надценя, са ми малко отчаяни и не ги приветствам. Предполагам, че не всички мислят като мен и може би съм малко консервативен, но и интернет хазарта става популярен напоследък. Не звучи толкова престижно но пък е сравнимо с това да имаш 1 000 лв налични и да запишеш за 100 000. и това ако не е тип балон. Акцията е хубава, но не ме кефи пародията с която излиза на пазара. Не е препоръка

Коментар

• Оставам с впечатлението, че масово малките играчи се отказват. Явно това ще е ИПО-то на големите, а идеята на Михайлов беше друга, явно Сомони са го подвели с този проспект.

Коментар

• http://www.capital.bg/show.php?storyid=388712

"Всички главни пътища се предвижда да бъдат финансирани от общината и моята прогноза е, че следващите три години ще са ударни за строителството на пътища в София"

Няма да участвам в ИПОто защото ми се струва неразумно да блокирам толкова ресурс, за да запиша някакви бройчици, но статията звучи обещаващо.

Успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от vikitoria
                            Първоначално изпратено от just a man
                            Браво, Вики. Хвърляй се смело, а пък на 29-ти каквото сабя покаже
                            Това сделката на живота ли ти е? Хахаха
                            не ми е сделката на живота!!така ще го играя х100,знам си възможностите,така че и 5 пъти да е ще се справя за 3-4 дни
                            а и още 5-6 човека около мен ще играят за цялата емисия,а колко още които незнам също.. така че ми е спокоино !!
                            Ами то така накрая не 100, а 1000 ще стане
                            22.1 милиарда Абе направо давайте за целия БВП на България, какво си играете на дребно???

Коментар

• Първоначално изпратено от just a man
                              Браво, Вики. Хвърляй се смело, а пък на 29-ти каквото сабя покаже
                              Това сделката на живота ли ти е? Хахаха
                              не ми е сделката на живота!!така ще го играя х100,знам си възможностите,така че и 5 пъти да е ще се справя за 3-4 дни
                              а и още 5-6 човека около мен ще играят за цялата емисия,а колко още които незнам също.. така че ми е спокоино !!

Коментар

• Първоначално изпратено от pnk
                                Първоначално изпратено от AfterDark
                                Първоначално изпратено от boshko
                                Първоначално изпратено от pnk
                                До сега не съм живял с идеята, че може да ми се наложи спешно да си разпродавам имуществото и да моля познати за пари, но се замислям да рискувам сега.
                                :shock:
                                И защо може да ти се наложи, би ли ни разяснил.
                                Просто се опитвам да оценя риска ако пиша 3 пъти повече акции от колкото мога да платя със собствени средства. Допускам, че е малко вероятно да се случи презаписване под х3 , НО вероятността съществува
                                Т'ва май ти е първото IPO ...

Коментар

Working...
                                X