IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев
    Първоначално изпратено от M-yMaker
    Груьо, като казваш че искаш да си купиш първия ден - на какви нива и колко бройки мислиш да си ги купиш? Тия дето заделят 200к кеш (както ти каза) май ще са чукнали 2-3 пъти по големия калкулатор и току така май няма да ги раздават още на първия ден...
    (не е препоръка - а разМИШЛЕние)
    иначе - Мерси!
    Ами аз лично ще пусна 100 акцийки за по 200 кинта и мисля, че ще си ги получа
    разМИШЛЕние (това ми хареса) - хихи, ами ако има достатъчно подобни на мен, би трябвало котараците да сте с по 10 милки (което искрено ви го пожелавам - колкото повече за другите, толковая повече и за мен)
    размисли на едно МИШЛЕ, че по-накратко го написах разМИШЛЕние - със 100-тина (а може и 10-тина) акциики какъв да съм...
    Ако не друго поне дано да е весело и да не боли (в капана) !
    и тоз коментар е без препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от M-yMaker
      Груьо, като казваш че искаш да си купиш първия ден - на какви нива и колко бройки мислиш да си ги купиш? Тия дето заделят 200к кеш (както ти каза) май ще са чукнали 2-3 пъти по големия калкулатор и току така май няма да ги раздават още на първия ден...
      иначе - Мерси!
      Ами аз лично ще пусна 100 акцийки за по 200 кинта и мисля, че ще си ги получа
      разМИШЛЕние (това ми хареса) - хихи, ами ако има достатъчно подобни на мен, би трябвало котараците да сте с по 10 милки (което искрено ви го пожелавам - колкото повече за другите, толковая повече и за мен)
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Груьо, като казваш че искаш да си купиш първия ден - на какви нива и колко бройки мислиш да си ги купиш? Тия дето заделят 200к кеш (както ти каза) май ще са чукнали 2-3 пъти по големия калкулатор и току така май няма да ги раздават още на първия ден...
        иначе - Мерси!
        и тоз коментар е без препоръка

Коментар

• пфу, тук цялата идея за ИПО се осра, да им запорирам 200 000 кеш, за да ми дадат 100 акции - е тая няма да я бъде
          Искам акцийки тук и ще си купя в първия ден на свободна търговия, нямам намерение да кеширам и после да го купувам с 20% отгоре
          На участващите - успех
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Kaputov, bi li spsodelil koi e tozi posrednik, koito iska 20% ot zaqvkata?

10x

Коментар

• Миналата седмица Карол не искаха нищо, сега не знам как е.

Коментар

• за пари на заем също се дължи данък.
                ops:

Вашите ИП искат ли ви депозит при подаване на заявката?Мен ще ми искат 20% от заявката ops:

Коментар

• Преговорите между Министерството на транспорта на Република България и Европейската комисия (ЕК) за одобрението на Оперативна програма „Транспорт” 2007 – 2013 г. бяха официално финализирани.

Очаква се до средата на месец ноември 2007 г. решението за одобрението на Оперативната програма да бъде подписано от комисаря по регионалната политика на ЕК Данута Хубнер. След изпълнението на тази формална процедура ще бъде обявен официалният старт на Оперативна програма „Транспорт”.

Оперативна програма “Транспорт” 2007-2013 г. (ОПТ) е разработена в тясно сътрудничество със заинтересованите организации и институции и е една от седемте оперативни програми, чрез които България ще усвоява средства от фондовете на ЕС. ОПТ е оперативната програма с най-голям бюджет в България – 2 003 481 163 евро.

Чрез програмата ще се финансират инфраструктурни проекти в секторите – железопътен и пътен транспорт, комбиниран транспорт, морски и вътрешноводен транспорт. Сред ключовите за развитието на националната транспортна инфраструктура проекти са: модернизацията на железопътната линия Видин – София, изграждането на автомагистралите Струма и Марица, разширението на софийското метро, изграждането на Интермодален терминал в София.

Реализирането на тези и другите проекти от програмата ще допринесат за повишаване на безопасността и комфорта при пътуване. Също така изграждането на нови и модернизирането на съществуващите инфраструктурни обекти ще намали времето за пътуване и превоза на товари.

Една от специфичните цели, поставени пред програмата, е балансиране на използването на отделните видове транспорт. Успешното изпълнение на ОПТ ще има основен принос за интегрирането на националната транспортна мрежа в тази на ЕС.

Фондовете, чрез които ще се съфинансират проектите, са Кохезионният фонд и Европейският фонд за регионално развитие.

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
                    Интересно ми е какво става ако пуснеш поръчка, която бъде удовлетворена, а нямаш толкова пари в крайния срок за записване на акциите?
                    някой го беше написал по другите теми:
                    бой, стригане, сръбска музика, 3-та смяна в Кремиковци....
                    ... усещаш ли накъде бия?
                    а иначе сериозно - плаща посредника ти и после да се оправя с теб както намери за добре
                    *Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• Конкуренцията между Холдинг Пътища и Трейс Груп Холд се прехвърли и при “коментарите”. :lol:

Коментар

• Интересно ми е какво става ако пуснеш поръчка, която бъде удовлетворена, а нямаш толкова пари в крайния срок за записване на акциите?

Коментар

• декларацията си е декларация.
                          данните в нея е хубаво да са верни,щото знаете какво следва.
                          а колкото до проверки вероятно ше има разбира се,но на кого и кога-божа работа.
                          тези с малките портфеили да си опичат акъла да няма после сълзи и олеле мамо.
                          за пари на заем също се дължи данък.
                          мислете,смятайте и не се надскачайте много.

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark

Я наистина да ви питам какво пишете в декларациите за произход на средствата при по-големи поръчки.

Ако има някой от бюрокрацията да сподели и как се интерпретира написаното.
                            Важи наистина само за по-големите поръчки и гласи:
                            "Доход от картофи - самоковски"

Коментар

• не съм от бюрокрацията ама те съветвам да пишеш както си е
                              щото недай си боже да реши някой да проверява (лично аз се съмнявам мякой да го направи... засега) ще береш ядове.
                              абе шитава работа, братче!
                              *Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                                Първоначално изпратено от vikitoria

според мен никой нищо няма да разследва и проврява!! няма да има какво да проверяват!!щото ти парите не ги внасяш,защото ги нямаш!това са слуховете на фондове,посредници които наистина биха взели цялата емисия,а ще им е доста трудно да вземат и 1/100 от нея.та колкото по-вече хора са откажат и се насметът,токлова по-вече ще има за тях!!
                                Данъчните и АФР трябва да си изоставят цялата работа,да зарежат мафиоти,измамници и всякакви други,който правят реални нарушения и престъпления и да се захванат с 5000 физ. и юридически лица,ЗА КОИТО СА НАЯСНО ЧЕ използват някаква дупка в неуреден закон и играят по правилата на КФН,защото по проспект не ти искат парите предварително,а този проспект е одобрен!!
                                И ТОВА НАИСТИНА Е ПРАВИЛНИЯ НАЧИН за да могат и дребните играчи да взимат по някоя друга акциика и да направят някой лев!защото иначе всичко ще отиде в 10 фонда които ще движат цената и ще я качат до небесата поради малкото предлагане и тн...

НЕ ДАВАМ СЪВЕТ ЗА НИЩО!! ВСЕКИ СИ НОСИ ОТГОВОРНОСТ САМ ЗА СЕБЕ СИ
                                Викито, ти с бюрократи не си се сблъсквала нали ?
                                А и не знаеш как се перат пари. Защото ИПО-тата са ИДЕАЛНАТА ПЕРАЧНИЦА.
                                Ако умните финасови експерти гледат някъде, то това ще е тука при ИПО-тата.
                                Всеки си вика то мене няма да ме хване. Да де, то и земно притегляне няма ....
                                Я наистина да ви питам какво пишете в декларациите за произход на средствата при по-големи поръчки.

Ако има някой от бюрокрацията да сподели и как се интерпретира написаното.

Коментар

Working...
                                X