IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от alex2511
    Първоначално изпратено от dimitrii
    Az iskam da popitam slednoto-4isto teoreti4no? Kakvo bi se slu4ilo ako pove4e ot 200 000 lica-bilo to fizi4eski ili iuride4eski zaqvqt maksimalnoto koli4estvo?
    Това никога не може да се случи,а сумата ще е 440 000 000 00 и всеки ще получи по 1/10 от акция. Ти ка мислиш тая работа .

Не си прав, че ще получат по 1/10 акция. Я пак помисли

Коментар

• Първоначално изпратено от dimitrii
      Az iskam da popitam slednoto-4isto teoreti4no? Kakvo bi se slu4ilo ako pove4e ot 200 000 lica-bilo to fizi4eski ili iuride4eski zaqvqt maksimalnoto koli4estvo?
      Това никога не може да се случи,а сумата ще е 4000000000 и всеки ще получи по 1/10 от акция. Ти ка мислиш тая работа . Ако не е по време, а поравно удовлетворени заявки.

Коментар

Първите 200,000 заявки по време ще запишат по 1 акция
        И Трейс ще влезе в Гинес за ИПО с най-голямо презаписване

Коментар

Ще се събудиш до Люк Скайуокър, някаде в галактиката:
          отговарчм чисто теоретично

хахаха
          Без лоши мисли

Коментар

• Az iskam da popitam slednoto-4isto teoreti4no? Kakvo bi se slu4ilo ako pove4e ot 200 000 lica-bilo to fizi4eski ili iuride4eski zaqvqt maksimalnoto koli4estvo?

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco
              Първоначално изпратено от vikitoria

според мен никой нищо няма да разследва и проврява!! няма да има какво да проверяват!!щото ти парите не ги внасяш,защото ги нямаш!това са слуховете на фондове,посредници които наистина биха взели цялата емисия,а ще им е доста трудно да вземат и 1/100 от нея.та колкото по-вече хора са откажат и се насметът,токлова по-вече ще има за тях!!
              Данъчните и АФР трябва да си изоставят цялата работа,да зарежат мафиоти,измамници и всякакви други,който правят реални нарушения и престъпления и да се захванат с 5000 физ. и юридически лица,ЗА КОИТО СА НАЯСНО ЧЕ използват някаква дупка в неуреден закон и играят по правилата на КФН,защото по проспект не ти искат парите предварително,а този проспект е одобрен!!
              И ТОВА НАИСТИНА Е ПРАВИЛНИЯ НАЧИН за да могат и дребните играчи да взимат по някоя друга акциика и да направят някой лев!защото иначе всичко ще отиде в 10 фонда които ще движат цената и ще я качат до небесата поради малкото предлагане и тн...

НЕ ДАВАМ СЪВЕТ ЗА НИЩО!! ВСЕКИ СИ НОСИ ОТГОВОРНОСТ САМ ЗА СЕБЕ СИ!!

viki, солидарен съм напълно с твоето мнение: целта - при сплашването с призрака на данъчните органи - е: да се отстранят голямата маса от дребни (колебаещи се да участват) играчи.

Ако има невярващи, само преди няколко месеца бяха направени големи презаписвания, срещу голяма част от които стояха "кухи" заявки. Данъчните още търсят сгафилите... Те, наистина друга предстояща работа си нямат... до гуша са затънали в реални разследвания, за да хукнат да търсят ХИПОТЕТИЧНО сгафили.

Не е достатъчно някой да "декларира" сума пред ИП. Оттам нататък трябва много реални етапи да бъдат преминати, за да се възбуди съдебно преследване, което, в никакъв случай не би тръгнало по самоинициатива на никой данъчен орган. Ако ИП "докладва", за да "натопи" свой платежоспособен клиент но се окаже, че няма основания за това, такива пропуснати ползи ще му се наложи да плаща, както и морални щети, че свят ще му се завие... Да не говорим за "обществения инерес" и сполучливата антиреклама... за нея не ми се мисли! И къде ще са клиентите на ИП след такава "акция"? Авторитетът се гради с години, а с него се правят пари!

Лично, неангажиращо мнение.
              Абсолютно!

Коментар

• Първоначално изпратено от vikitoria

според мен никой нищо няма да разследва и проврява!! няма да има какво да проверяват!!щото ти парите не ги внасяш,защото ги нямаш!това са слуховете на фондове,посредници които наистина биха взели цялата емисия,а ще им е доста трудно да вземат и 1/100 от нея.та колкото по-вече хора са откажат и се насметът,токлова по-вече ще има за тях!!
                Данъчните и АФР трябва да си изоставят цялата работа,да зарежат мафиоти,измамници и всякакви други,който правят реални нарушения и престъпления и да се захванат с 5000 физ. и юридически лица,ЗА КОИТО СА НАЯСНО ЧЕ използват някаква дупка в неуреден закон и играят по правилата на КФН,защото по проспект не ти искат парите предварително,а този проспект е одобрен!!
                И ТОВА НАИСТИНА Е ПРАВИЛНИЯ НАЧИН за да могат и дребните играчи да взимат по някоя друга акциика и да направят някой лев!защото иначе всичко ще отиде в 10 фонда които ще движат цената и ще я качат до небесата поради малкото предлагане и тн...

viki, солидарен съм напълно с твоето мнение: целта - при сплашването с призрака на данъчните органи - е: да се отстранят голямата маса от дребни (колебаещи се да участват) играчи.

Ако има невярващи, само преди няколко месеца бяха направени големи презаписвания, срещу голяма част от които стояха "кухи" заявки. Данъчните още търсят сгафилите... Те, наистина друга предстояща работа си нямат... до гуша са затънали в реални разследвания, за да хукнат да търсят ХИПОТЕТИЧНО сгафили.

Не е достатъчно някой да "декларира" сума пред ИП. Оттам нататък трябва много реални етапи да бъдат преминати, за да се възбуди съдебно преследване, което, в никакъв случай не би тръгнало по самоинициатива на никой данъчен орган. Ако ИП "докладва", за да "натопи" свой платежоспособен клиент но се окаже, че няма основания за това, такива пропуснати ползи ще му се наложи да плаща, както и морални щети, че свят ще му се завие... Да не говорим за "обществения инерес" и сполучливата антиреклама... за нея не ми се мисли! И къде ще са клиентите на ИП след такава "акция"? Авторитетът се гради с години, а с него се правят пари!

Лично, неангажиращо мнение.
                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Тук продължаваме да се въртим ...

п.с - ...или да си гоним...:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от pnk
                    Ами имал съм разправии с данъчните. Не е толкова просто! Можеш да кажеш просто каквото си искаш, но в момента, в който си подписал официален документ си "виновен до доказване на противното".
                    Първоначално изпратено от forex_trader
                    Първоначално изпратено от Dobrichka
                    Първоначално изпратено от wwwbg
                    МАЛИИИИИИИИИИИИ
                    ако BOBI75 е прав тия данъчните ще ни скъсат
                    ами то не са само те ами те и АФР сигурно трябва да проверяват
                    аз лично мисля да си спестя тези ядове
                    мъка

Първоначално изпратено от Bobi75
                    За Трейса си говорихме тука с един приятел и стигнаме до следния извод.
                    Имате например портфейл от 50 000 и искате да вземете Трей. Ама да вземете наистина, а не трохи. Затова правите поръчка да кажем за 500 000 или милион, ако ви държи дупарата.

Да, ама за поръчки над 30 000 по закон ИП-то не само ви снема самоличността, но попълвате и декларация за произход на парите.

Можете да поизлъжете (щото тез пари ги нямате) и да кажете, че са от търговия на БФБ, мама, тате, заложен апартамент и т.н.

Да, ама като попълните таз декларация, реално попълвате декларация, че сте се сдобили по някакъв начин с 500 000. Да ама тези 500 000, за които сте декларирали, че ги имате, всъщност са незаконни, защото не можете да докажете законния им произход, тъй като ги няма.

Освен да ви пожелая успех и да не подгонят данъчните много от вас
                    Напълно сте прави. Да не говорим, че ако решиш честно да си кажеш, че си надписал, заради очакванията, и всъщност нямаш всичките тия милиони (щото ако искаш да купиш за 50 000, ще трябва да надпишеш до 5 000 000), тогава моментално ще те хванат за попълване на декларация с невярно съдържание и оттам нататък няма отърване. И аз не мисля, че трябва да се рискува. Ще има време и след това
                    Не е така-спокойно можеш да кажеш, 4е имаш обещани пари на заем от приятел,който живее в чужбина, извън Европейския Съюз напр. в Австралия, и че този приятел, при случай на успех, ще ти прати тия 500 000 на заем чрез Western Union.
                    Te няма как да докажат, че такъв приятел не съществува.
                    Аз напр. имам такъв приятел, ще го предупредя, нека да му звънят в Австралия да го питат.

Коментар

• Първоначално изпратено от deneb
                      аз лично се отказах да участвам на ППП на Трейса,
                      Ще разчитам да се закача на по тънко при излизането на акциите на БФБ
                      Good Luck!

Коментар

• аз лично се отказах да участвам на ППП на Трейса,
                        Ще разчитам да се закача на по тънко при излизането на акциите на БФБ

Коментар

• Ами имал съм разправии с данъчните. Не е толкова просто! Можеш да кажеш просто каквото си искаш, но в момента, в който си подписал официален документ си "виновен до доказване на противното".
                          Първоначално изпратено от forex_trader
                          Първоначално изпратено от Dobrichka
                          МАЛИИИИИИИИИИИИ
                          мъка

Имате например портфейл от 50 000 и искате да вземете Трей. Ама да вземете наистина, а не трохи. Затова правите поръчка да кажем за 500 000 или милион, ако ви държи дупарата.

Да, ама за поръчки над 30 000 по закон ИП-то не само ви снема самоличността, но попълвате и декларация за произход на парите.

Можете да поизлъжете (щото тез пари ги нямате) и да кажете, че са от търговия на БФБ, мама, тате, заложен апартамент и т.н.

Да, ама като попълните таз декларация, реално попълвате декларация, че сте се сдобили по някакъв начин с 500 000. Да ама тези 500 000, за които сте декларирали, че ги имате, всъщност са незаконни, защото не можете да докажете законния им произход, тъй като ги няма.

Напълно сте прави. Да не говорим, че ако решиш честно да си кажеш, че си надписал, заради очакванията, и всъщност нямаш всичките тия милиони (щото ако искаш да купиш за 50 000, ще трябва да надпишеш до 5 000 000), тогава моментално ще те хванат за попълване на декларация с невярно съдържание и оттам нататък няма отърване. И аз не мисля, че трябва да се рискува. Ще има време и след това
                          Не е така-спокойно можеш да кажеш, 4е имаш обещани пари на заем от приятел,който живее в чужбина, извън Европейския Съюз напр. в Австралия, и че този приятел, при случай на успех, ще ти прати тия 500 000 на заем чрез Western Union.
                          Аз напр. имам такъв приятел, ще го предупредя, нека да му звънят в Австралия да го питат.

Коментар

• Купуваш на слухове и продаваш на новини е една велика мъдрост измислена преди десетилетия и движеща голяма част от борсовите спекуланти. Няма лошо да си пръв стига риска да си заслужава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dobrichka
                              МАЛИИИИИИИИИИИИ
                              мъка

Коментар

• Първоначално изпратено от skip
                                Първоначално изпратено от SEBULBA
                                ...Лудост, лудост...
                                Лудост, Я!!!

п.с - :-D :-D :-D
                                :-D :-) :-D

Коментар

Working...
                                X