IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Radoslav
    Айде стегнете се, имаме рекорд за подобряване - 265! ;-)
    На 29 целия свят ще разбере що е то Трейс и как се прави качествено презаписване ;-)
    Няма да ги дразните китайците, че не се знае после какво може да направят

Как беше вица..... "ние ке ги тепаме,.....ама дека ке ги ровиме"....

Коментар

• Моето ИП ми иска 10% от заявката кеш при него и още 10% в акции. Като цяло мога да заявя портфейла ми х 5. Мисля че е твърде много и съм сигурен, че презаписването ще е над 25. Аз ще пасувам, тези 200к акции правят играта безсмислена за малък цац като мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Radoslav
        Айде стегнете се, имаме рекорд за подобряване - 265! ;-)
        На 29 целия свят ще разбере що е то Трейс и как се прави качествено презаписване ;-)
        266 .. първи път ..

Коментар

• Айде стегнете се, имаме рекорд за подобряване - 265! ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
            Хубава новина, vlado64 )
            Искрено желая успех на всички, които ще участват в надпреварата!

това, че аз не я разбирам, си е мой проблем)но най-вече искам да приключва туй чудо и да се види влиянието на едно "дребно" като брой акции предлагане на "голямата" ни борса.(това, което ми е най-интересно, май засега си остава загадка - защо се предложиха толкова малко акции, едва ли е заради някаква аналогия с други...)....Направо искам днес да беше 29-ти)
            напълно съгласен СЪНИ .. въпроса е защо толкова малко .. но съвсем скоро ще имаме всички отговори де ..

Коментар

• ;-)
              за да не се правят глупости - КФН или направо борсата да въведе рестрикция:
              -пълно депозиране (блокиране) на парите за поръчаните акции за ипото.
              ;-)
              Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• Абе хора, ако ще го правим рекорда поне да е яко да нема кой да ни бие после да станеме световни да ни забележат чак от другата страна на земята и да ни сочат с пръст - "първенци на планетата" forever - Къде си има дума ако го пуснеме капитала да се огрухти хубаво... и без тва, сега си е малко мечкарник у трейса поне е на сигурно...
                /тва не е препоръка - и немам акции на трейс /

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                  ....Направо искам днес да беше 29-ти)
                  Недей де.Има още 2-3 дена да клъвне някоя и друга рибка.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Хубава новина, vlado64 )
                    Искрено желая успех на всички, които ще участват в надпреварата!

това, че аз не я разбирам, си е мой проблем)но най-вече искам да приключва туй чудо и да се види влиянието на едно "дребно" като брой акции предлагане на "голямата" ни борса.(това, което ми е най-интересно, май засега си остава загадка - защо се предложиха толкова малко акции, едва ли е заради някаква аналогия с други...)....Направо искам днес да беше 29-ти)

Коментар

• Първоначално изпратено от Billy
                      Въпрос: Колко беше презаписването на China Merchants Bank?

Отговор: 265 пъти.....

Така че няма да сме първи
                      Не се знае
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Billy
                        Въпрос: Колко беше презаписването на China Merchants Bank?

ОПС .. ТАКА КАКТО ГО НАПИСА ТОВА ЧИСЛО, СЕГА ЩЕ ТРЪГНАТ ЕДНИ КОМЕНТАРИ, ЕДНО ЧУДО .. И КАТО НИЩО ЩЕ СЕ СПРЕМ НА 266 .. ХА

Коментар

• Въпрос: Колко беше презаписването на China Merchants Bank?

Коментар

• Днес бях при моя ИП за подаване заявка за Трейса и разбрах ,че само при тях има презаписване от няколко пъти, дори имали клиент заявил цялата емисия.Това се случва в един от не много големите областни центрове.Въобще няма ограничение за наличните средства.Така че си правете изводите за мащаба на презаписването.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                              Първоначално изпратено от съни(тя)
                              Първоначално изпратено от Radoslav
                              Колко беше най-голямото презаписване в Китай до сега?
                              По спомени, ако не греша - за Индустриалната им банка /ICBC/ миналата есен презаписването беше над 20 пъти.Трябва да се вземе предвид огромния интерес на чужди - индивидуални и инстутиционални инвеститори, най-вече за възможността за участие на китайския банков пазар.
                              Днес ICBC е банката с най-висока капитализация в света.
                              Сравни сега китайската банка с нашия колосален Трейс .Чисто извращение.
                              колега, уважавам постовете ти по всички позиции където се включваш, но за мен най-важното за ТРЕЙС е количеството акции, което се предлага като обект на първоначално записване, а то е само 200 000 /20мил/, което е просто доста малка хапка за съвременния вългарски инвеститор .. това е според мене ..

Коментар

• Не грешиш!! Но презаписване 50 пъти е абсурд. Най много 15-20.

Коментар

Working...
                                X