Първоначално изпратено от todorov 74
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от KOSTJUMARПри моя ИП също беше голяма лудница като пусках поръчката си. Презаписването е ясно, че ще е над 100 пъти поне. По-интересно е на каква цена ще излязат новите акции на вторичното предлагане. Предвид неудовлетвореното търсене сега, очаквам цена доста различна от тези 110.50. Поне 200 -220 лв като за начало в първия ден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от buluser... дали хората от трейс-а не ги е малко яд за фиксираната цена 110.5... като гледам каква блъсканица е за това ИПО ... по-висока цена въобще не би се отразила на мераците тук
Може и да греша и то яко !
Колкото до ИП-тата не трябва да ни глобяват в случай на невъзможност да си удовлетворим поръчките, а напротив - ДА НИ ЧЕРПЯТ и раздадът някой БОНБОНУС !
не е препоръкаи тоз коментар е без препоръка
Коментар
-
При моя ИП също беше голяма лудница като пусках поръчката си. Презаписването е ясно, че ще е над 100 пъти поне. По-интересно е на каква цена ще излязат новите акции на вторичното предлагане. Предвид неудовлетвореното търсене сега, очаквам цена доста различна от тези 110.50. Поне 200 -220 лв като за начало в първия ден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от grafaПървоначално изпратено от plamenppavloПървоначално изпратено от vlado64Днес бях при моя ИП за подаване заявка за Трейса и разбрах ,че само при тях има презаписване от няколко пъти, дори имали клиент заявил цялата емисия.Това се случва в един от не много големите областни центрове.Въобще няма ограничение за наличните средства.Така че си правете изводите за мащаба на презаписването.
Коментар
-
Първоначално изпратено от plamenppavloПървоначално изпратено от vlado64Днес бях при моя ИП за подаване заявка за Трейса и разбрах ,че само при тях има презаписване от няколко пъти, дори имали клиент заявил цялата емисия.Това се случва в един от не много големите областни центрове.Въобще няма ограничение за наличните средства.Така че си правете изводите за мащаба на презаписването.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64Днес бях при моя ИП за подаване заявка за Трейса и разбрах ,че само при тях има презаписване от няколко пъти, дори имали клиент заявил цялата емисия.Това се случва в един от не много големите областни центрове.Въобще няма ограничение за наличните средства.Така че си правете изводите за мащаба на презаписването.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Хубава новина, vlado64 )
Искрено желая успех на всички, които ще участват в надпреварата!
това, че аз не я разбирам, си е мой проблем)но най-вече искам да приключва туй чудо и да се види влиянието на едно "дребно" като брой акции предлагане на "голямата" ни борса.(това, което ми е най-интересно, май засега си остава загадка - защо се предложиха толкова малко акции, едва ли е заради някаква аналогия с други...)....Направо искам днес да беше 29-ти)
sani, i az tva se chudya obache... yavno iskat i te da napravat poveche horata... shtoto s tolkova mnogo tarsene na IPO, parvite dni na targoviya she sa sigurno baya eksplozivni!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от azikramПървоначално изпратено от chernechПървоначално изпратено от RadoslavАйде стегнете се, имаме рекорд за подобряване - 265! ;-)
На 29 целия свят ще разбере що е то Трейс и как се прави качествено презаписване ;-)
Къде е боримечката с топчето сега да се провикне
както би казал Патриарха:
Този Трейс висок е. Тук ще ни съзрат))))Мнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги
Коментар
-
Първоначално изпратено от chernechПървоначално изпратено от RadoslavАйде стегнете се, имаме рекорд за подобряване - 265! ;-)
На 29 целия свят ще разбере що е то Трейс и как се прави качествено презаписване ;-)
Къде е боримечката с топчето сега да се провикне
както би казал Патриарха:
Този Трейс висок е. Тук ще ни съзрат))))
Коментар
Коментар