IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Cherry
    Първоначално изпратено от Valuator
    Ще те декласират - всички заявки с данните на заявителите отиват при Сомони Освен, разбира се, ако другите не ги подават леля ти, чичо ти и т.н. Ей, хора, верно се побъркахте от мерак тука

Първоначално изпратено от Cherry
    И аз имам въпрос: Да речем, че запишеш при повече от един посредник, например при 5 подадеш заявка за 200К, което сумарно прави 1 млн. Да речем, че презаписването ще е огромно. Има ли шанс да се докопаш до същия брой акции, които ще вземеш, ако целия 1 млн беше само при един ИП? /Допускаме, че все пак с 1 млн. имаш шанс да се класираш /
    Не мога да се съглася с това мнение, защото:
    http://www.somonifb.com/files/8a5928...5d2c92e863.pdf
    Ограничения за подаване на заявки, точка Б

Исках да чуя как стоят нещата на практика, ако пред някой е възниквал такъв казус.
    е какво не можеш да се съгласиш ... точно това, което ти е казал Оценителя пише там ... ако подадеш 2 заявки ще ти бият шута ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
      Ще те декласират - всички заявки с данните на заявителите отиват при Сомони Освен, разбира се, ако другите не ги подават леля ти, чичо ти и т.н. Ей, хора, верно се побъркахте от мерак тука

И аз имам въпрос: Да речем, че запишеш при повече от един посредник, например при 5 подадеш заявка за 200К, което сумарно прави 1 млн. Да речем, че презаписването ще е огромно. Има ли шанс да се докопаш до същия брой акции, които ще вземеш, ако целия 1 млн беше само при един ИП? /Допускаме, че все пак с 1 млн. имаш шанс да се класираш /
      Не мога да се съглася с това мнение, защото:
      http://www.somonifb.com/files/8a5928...5d2c92e863.pdf
      Ограничения за подаване на заявки, точка Б

Исках да чуя как стоят нещата на практика, ако пред някой е възниквал такъв казус.

Коментар

• Първоначално изпратено от ibobbo
        do kude stignahme s prognozite za prezapisvaneto ??? 520-60-100 ???
        има няма 250-300пъти

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61
          Първоначално изпратено от chernech
          Първоначално изпратено от ivan61
          Казвах на жената да заложим къщата и колата, ама тя не!
          аз освен две любовници да заложа .. колко ли ще ми ги оценят ..

Двете по 30лв. на час = 60 лв. х 8ч. = 480лв. х 365 дни= 175200лв.
          Е за една година бива. Давай ги!!!!!
          175,200 лв за една година. Около 10 години още работа им даваме все пак няма да са вечно млади. Сконтираме кеш флоу-то на 18% (че бизнеса си има и рискове) и се получава сегашна стойност от 787,364 лв. Това ти го умножават по 100, значи трябва да пуснеш поръчка за около 78 милки. Бързо намирай още 3-ма души (освен теб) и действай

Коментар

• do kude stignahme s prognozite za prezapisvaneto ??? 520-60-100 ???
            Simply attempt to be fearful when others are greedy and to be greedy only when others are fearful

Коментар

• Първоначално изпратено от forex_trader
              Верно?
              Има ли опашки?
              Има и още как, всеки се възползва от правилото за 1% без изобщо да внимава. Служителите май ще бодуват тая нощ

Коментар

• Утре едни ще ядат и ще пият / щото е ден на строителя/, а пък други ще си скубят косите - що са си продали акциите.

Коментар

• Е то няма смисъл бе човек...става въпрос за една и съща сума 1 000 000 и като ги разхвърляш на 5 заявки дори и да ти ги приемат най-много да има 10 000 презаписвания и заявките под 200 000 да отпаднат...:-)...по-добре си направи една заявка за 1 000 000 или като гледам какви ги пишат тук колегите май по-добре ги заяви всичките акции...колко са 22 100 000...нищо пари... :-)

Коментар

• Ще те декласират - всички заявки с данните на заявителите отиват при Сомони Освен, разбира се, ако другите не ги подават леля ти, чичо ти и т.н. Ей, хора, верно се побъркахте от мерак тука

Коментар

• Probvai i ste vidi6.....)))))00

Коментар

• лелеее, съвсем ще си загубят някои разсъдъка, споко бе хора))

Коментар

• И аз имам въпрос: Да речем, че запишеш при повече от един посредник, например при 5 подадеш заявка за 200К, което сумарно прави 1 млн. Да речем, че презаписването ще е огромно. Има ли шанс да се докопаш до същия брой акции, които ще вземеш, ако целия 1 млн беше само при един ИП? /Допускаме, че все пак с 1 млн. имаш шанс да се класираш /

Коментар

• Верно?
                            Има ли опашки?

Коментар

• Никога не съм вижал толкоз клиенти в ИП. С този 1 % прее*аха всичко.

Коментар

• Първоначално изпратено от destroyer
                                Извинявам се тъпия въпрос, но някой може ли да ми каже как стои въпросът със закръглението след като излезнат резултатите от презаписването? Примерно, колко акции ще се вземат ако успееш да се класираш за 20.3 или 20.7 акции?
                                Ако се класираш, и с 20.30 можеш да вземеш поне 21, а може и 22. Това се получава така, з-то дяловете на тези играчи, които не са са класирали за нито една акция, се разпределят между класиралите се. Все някой трябва и тях да ги вземе.
                                Това е същото като на парламентарни избори- ако минеш 4 %, вземаш пропорционално и депутатските места на тези , които са имали примерно 3.5%.

Коментар

Working...
                                X