Първоначално изпратено от Cherry
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ValuatorЩе те декласират - всички заявки с данните на заявителите отиват при СомониОсвен, разбира се, ако другите не ги подават леля ти, чичо ти и т.н.
Ей, хора, верно се побъркахте от мерак тука
Първоначално изпратено от CherryИ аз имам въпрос: Да речем, че запишеш при повече от един посредник, например при 5 подадеш заявка за 200К, което сумарно прави 1 млн. Да речем, че презаписването ще е огромно. Има ли шанс да се докопаш до същия брой акции, които ще вземеш, ако целия 1 млн беше само при един ИП? /Допускаме, че все пак с 1 млн. имаш шанс да се класираш/
http://www.somonifb.com/files/8a5928...5d2c92e863.pdf
Ограничения за подаване на заявки, точка Б
Исках да чуя как стоят нещата на практика, ако пред някой е възниквал такъв казус.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan61Първоначално изпратено от chernechПървоначално изпратено от ivan61Казвах на жената да заложим къщата и колата, ама тя не!
Двете по 30лв. на час = 60 лв. х 8ч. = 480лв. х 365 дни= 175200лв.
Е за една година бива. Давай ги!!!!!
Коментар
-
Е то няма смисъл бе човек...става въпрос за една и съща сума 1 000 000 и като ги разхвърляш на 5 заявки дори и да ти ги приемат най-много да има 10 000 презаписвания и заявките под 200 000 да отпаднат...:-)...по-добре си направи една заявка за 1 000 000 или като гледам какви ги пишат тук колегите май по-добре ги заяви всичките акции...колко са 22 100 000...нищо пари... :-)
Коментар
-
Ще те декласират - всички заявки с данните на заявителите отиват при СомониОсвен, разбира се, ако другите не ги подават леля ти, чичо ти и т.н.
Ей, хора, верно се побъркахте от мерак тука
Първоначално изпратено от CherryИ аз имам въпрос: Да речем, че запишеш при повече от един посредник, например при 5 подадеш заявка за 200К, което сумарно прави 1 млн. Да речем, че презаписването ще е огромно. Има ли шанс да се докопаш до същия брой акции, които ще вземеш, ако целия 1 млн беше само при един ИП? /Допускаме, че все пак с 1 млн. имаш шанс да се класираш/
Коментар
-
И аз имам въпрос: Да речем, че запишеш при повече от един посредник, например при 5 подадеш заявка за 200К, което сумарно прави 1 млн. Да речем, че презаписването ще е огромно. Има ли шанс да се докопаш до същия брой акции, които ще вземеш, ако целия 1 млн беше само при един ИП? /Допускаме, че все пак с 1 млн. имаш шанс да се класираш/
Коментар
-
Първоначално изпратено от destroyerИзвинявам се тъпия въпрос, но някой може ли да ми каже как стои въпросът със закръглението след като излезнат резултатите от презаписването? Примерно, колко акции ще се вземат ако успееш да се класираш за 20.3 или 20.7 акции?
Това е същото като на парламентарни избори- ако минеш 4 %, вземаш пропорционално и депутатските места на тези , които са имали примерно 3.5%.
Коментар
Коментар