IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от al64ad
    до форекса -там условията бяха много интересни заявката реалната беше за 143к слагаш гаранционна сума от 1% -15к и подписваш документ с който се съгласяваш че ако не успееш да платиш реално записаната сума 15к са за тях .Тогава те решават че на реалната сума трябва да ми сметнат презапис от 100 и ми пишат заявка на 15м при което аз реагирах че когато рискувам 15к аз трябва да реша на какъв презапис да пиша заявка и оттам почна цирка -но при мен беше обратно-те ме гониха и издирваха като интерпол явно си бяха направили справка даже имаше пазарлъци след това за презаписа но на мен ми писна а имах и други ангажименти
    Това аз го разбирам така:
    1. Или са много лоялни към клиента и улслужливо са ти сметнали, че ако наистина искаш реално да запишеш акции за 15 К, то трябва да дадеш 1.5 млн.
    2. Или целят , ако смятат, че нямаш повече от тези 15 К, да направят така, че акциите да си озтанат за тях + 15К от тебе.
    Но на това не могат мн. да разчитат, з-то дори и да има презаписване 50 , ти може да измъкнеш посл. момент още 15к и плана им отива по дяволите.
    По-съм склонен да вярвам,ч е са били лоялни към клиента, но защо са спрели?
    Аз бих играл на тая игра:
    Давам им 15К депозит за 1.5 Млн., но в себе си имам още 30 К и до 33 презаписване хич не ме еня...

Коментар

• Първоначално изпратено от destroyer
      Вижте как го правят китайците.....

http://www.investor.bg/?id=56281
      По сума на заявките Трейса ще ги бие като нищо!

Коментар

• ИП и утре ли приемат заявки ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kalo
          Това ИПО ако се провеждаше в зората на банковото дело и търговията с акции в некой coffeehouse като LLoyds (което сега е и една от най-големите английски банки) съм сигурен че щеше да се стигне да юмручен бой, стрелба, жертви, а за по-миролюбивите доброто старо мерене на к..ове, за да се реши кой да запише
          Е МОМЧЕТА, ВИЕ ХИЧ ЛИ НЯМА ДА ЗАПИШЕТЕ .. ХАХАХА

тази тема почна да доскучава, нищо креативно вече .. ще я прегледам вече в понеделник ..

Коментар

• Първоначално изпратено от skip
            Първоначално изпратено от kork
            ама тази тема си плаче да се влее в темата за бисерите и вицовете...
            ...раздел: "Най-смешните хора и теми на планетата"

п.с - ...щом има настроение, всичко е наред!:-)
            само да не стане и ИНВЕСТИЦИИ .. хахаха

Коментар

• Това ИПО ако се провеждаше в зората на банковото дело и търговията с акции в некой coffeehouse като LLoyds (което сега е и една от най-големите английски банки) съм сигурен че щеше да се стигне да юмручен бой, стрелба, жертви, а за по-миролюбивите доброто старо мерене на к..ове, за да се реши кой да запише

Коментар

• Първоначално изпратено от kork
                ама тази тема си плаче да се влее в темата за бисерите и вицовете...
                ...раздел: "Най-смешните хора и теми на планетата"

п.с - ...щом има настроение, всичко е наред!:-)

Коментар

• По малко от 1 милион няма смисъл да се играе, иначе нито 1 акция няма да се вземе.

Аз съм гол като пушка, но мисля да пусна поръчка за 5 милиона. Български лева.

После я се наложи реално да платя 500лв, я не.

Коментар

• Първоначално изпратено от kork
                    ама тази тема си плаче да се влее в темата за бисерите и вицовете

пс
                    Успех на всички на ипо-то,ако не друго,то поне с това ипо доста хора ще се почувстват какво е да си милионер,пък било само и за няколко дни
                    е човек, на фона на коментари от рода на милиарди, жената и децата .. какво очакваш .. една всеобща веселба ..
                    ама колеги сериозно, как го виждате наистина .. смятам да се спрем за последно на числото 100 +- .. някакви идеи ..

Коментар

• А кога и каде ще има резултат от записването?

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61
                        Първоначално изпратено от chernech
                        Първоначално изпратено от ivan61
                        Казвах на жената да заложим къщата и колата, ама тя не!
                        аз освен две любовници да заложа .. колко ли ще ми ги оценят ..

Двете по 30лв. на час = 60 лв. х 8ч. = 480лв. х 365 дни= 175200лв.
                        Е за една година бива. Давай ги!!!!!
                        абе, дай да им дадеме по един ден за почивка .. душ-муш, обезкосмявани тн, че иначе ще падне качеството, оттам приходите от услуги и ще трябва да пращам и третата да помага .. хаха
                        но така като ги гледам нещата, без проблем мога да запиша половин емисия .. ха

Коментар

• ама тази тема си плаче да се влее в темата за бисерите и вицовете

пс
                          Успех на всички на ипо-то,ако не друго,то поне с това ипо доста хора ще се почувстват какво е да си милионер,пък било само и за няколко дни

Коментар

• Първоначално изпратено от chernech

Двете по 30лв. на час = 60 лв. х 8ч. = 480лв. х 365 дни= 175200лв.
                            Е за една година бива. Давай ги!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от chernech
                              Русата има ли зъби?

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61

Коментар

Working...
                                X