Първоначално изпратено от VS
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Horata po herca sa v tazi tema
Коментар
-
Първоначално изпратено от Opiten1Презаписването за това IPO достига абсурдни размери и както винаги ще станеме за смях. Преди малко ми казаха, че хората си се записват за цялата емисия все едно си купуват телевизори. Нямам и идея какво и как посредника ще разпределя, но е абсурдно да се презаписва едно IPO 200-300-400 та може и повече пъти.
Кой печели от това - АБСОЛЮТНО НИКОЙ!
В много сериозна грешка си!!!
От това печели само един - стратегията на мажоритаря!!!
Помисли ако имаш компания с капитал 10 000лв. и искаш да се финансираш ит борсата като пуснеш ИПО от 100 акции за по десет лева, как ще направиш така, че числото на новите ти инвеститори да е от порядъка на 70-80човека?
Чакам отговор!!!
Коментар
-
Все пак има и нещо положително от това IPO - има много хора, който ще участват за първи път, усещайки приятната тръпка на вероятно голямата печалба за някакви си 40 дена ще останат на борсата. Мисля си че ще имаме рязък прираст на кобосите в близките месециМненията ми не са препоръка или съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Презаписването за това IPO достига абсурдни размери и както винаги ще станеме за смях. Преди малко ми казаха, че хората си се записват за цялата емисия все едно си купуват телевизори. Нямам и идея какво и как посредника ще разпределя, но е абсурдно да се презаписва едно IPO 200-300-400 та може и повече пъти.
Кой печели от това - АБСОЛЮТНО НИКОЙ!
Коментар
-
Bobi75
Другите ИП-та ще приемат поръчки утре до 12 или 14 часа, а Сомони директно ще приемат утре до 16 часа
Коментар
-
За Бенчмарк знам, че ще приемат поръчки до 25-и за Варна и Бургас, и до 12,00 ч. на 26-ти за София.
Аз си пуснах. Сега ни остава да чакаме. И предлагам без драматизиране и еуфория. Някои хора доста изпращяха. И този форум и особено изказванията на някои новопоявили се лица - доста спомогнаха. Но горко на тези, които взимат инвестиционни решения, въз основа на писаници във форуми.
късмет на разумните !
Коментар
-
Нека спрем с хипотезите и просто гласуваме.
А Вие колко пъти презаписахте?
http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=8994&r=0There is much to be said for not saying much
Коментар
-
Ама вие не четете. Там пише, че ще ми бият шута, ако заявката, подадена през един или ПОВЕЧЕ /т.е. не се изключва/ посредника надвишава цялото количество акции. А аз написах, че сумарно заявката ще е около 1 млн. При това положение защо ще ми бият шута? Моята заявка ще е 22 пъти по-малка от максимално допустимата.
Коментар
Коментар