IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от VS
    По малко от 1 милион няма смисъл да се играе, иначе нито 1 акция няма да се вземе.

Аз съм гол като пушка, но мисля да пусна поръчка за 5 милиона. Български лева.

После я се наложи реално да платя 500лв, я не.
    Вече подадох моята поръчка за 5 млн лева. Вие за каква сума записахте/ще запишете?

Коментар

• Horata po herca sa v tazi tema

Коментар

• Първоначално изпратено от Opiten1
        Презаписването за това IPO достига абсурдни размери и както винаги ще станеме за смях. Преди малко ми казаха, че хората си се записват за цялата емисия все едно си купуват телевизори. Нямам и идея какво и как посредника ще разпределя, но е абсурдно да се презаписва едно IPO 200-300-400 та може и повече пъти.
        Кой печели от това - АБСОЛЮТНО НИКОЙ!

В много сериозна грешка си!!!
        От това печели само един - стратегията на мажоритаря!!!
        Помисли ако имаш компания с капитал 10 000лв. и искаш да се финансираш ит борсата като пуснеш ИПО от 100 акции за по десет лева, как ще направиш така, че числото на новите ти инвеститори да е от порядъка на 70-80човека?

Чакам отговор!!!

Коментар

• Все пак има и нещо положително от това IPO - има много хора, който ще участват за първи път, усещайки приятната тръпка на вероятно голямата печалба за някакви си 40 дена ще останат на борсата. Мисля си че ще имаме рязък прираст на кобосите в близките месеци
          Мненията ми не са препоръка или съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• печалбата ще се види когато на незаписалите им остане доста кеш и тогава .......

Коментар

• Презаписването за това IPO достига абсурдни размери и както винаги ще станеме за смях. Преди малко ми казаха, че хората си се записват за цялата емисия все едно си купуват телевизори. Нямам и идея какво и как посредника ще разпределя, но е абсурдно да се презаписва едно IPO 200-300-400 та може и повече пъти.
              Кой печели от това - АБСОЛЮТНО НИКОЙ!

Коментар

• Другите ИП-та ще приемат поръчки утре до 12 или 14 часа, а Сомони директно ще приемат утре до 16 часа

Коментар

• За Бенчмарк знам, че ще приемат поръчки до 25-и за Варна и Бургас, и до 12,00 ч. на 26-ти за София.
                  Аз си пуснах. Сега ни остава да чакаме. И предлагам без драматизиране и еуфория. Някои хора доста изпращяха. И този форум и особено изказванията на някои новопоявили се лица - доста спомогнаха. Но горко на тези, които взимат инвестиционни решения, въз основа на писаници във форуми.

късмет на разумните !

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61
                    Та не разбрах дали и утре ще записват?
                    Пич, и утре е ден, но звънни на ИП до колко часа ще ти приемат заявката, защото те ги оформят всички и ги подават тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61
                      Та не разбрах дали и утре ще записват?
                      Топли са, топли са, топъл е, топъл е...
                      За утре може да не остане

Коментар

• За Карол знам , че записват до 14:00 на 26 ,но само за офиса в София, за другите до 25.

Коментар

• Та не разбрах дали и утре ще записват?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
                            Първоначално изпратено от forex_trader
                            Верно?
                            Има ли опашки?
                            Има и още как, всеки се възползва от правилото за 1% без изобщо да внимава. Служителите май ще бодуват тая нощ
                            Къде е това 1%?
                            Нали го спряха от Инвестбанк?

Коментар

• Нека спрем с хипотезите и просто гласуваме.
                              А Вие колко пъти презаписахте?

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=8994&r=0
                              There is much to be said for not saying much

Коментар

• Ама вие не четете. Там пише, че ще ми бият шута, ако заявката, подадена през един или ПОВЕЧЕ /т.е. не се изключва/ посредника надвишава цялото количество акции. А аз написах, че сумарно заявката ще е около 1 млн. При това положение защо ще ми бият шута? Моята заявка ще е 22 пъти по-малка от максимално допустимата.

Коментар

Working...
                                X