IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от voda
    Първоначално изпратено от ocho obi
    Първоначално изпратено от voda

Ами дай пример за компания от вида, който визираш и ще коментираме - иначе просто си дърво-философстваме. Но само не ми давай Трейса като пример, че ще трябва да си търся валериан.
    Еврохолд, ПИБ, Химимпорт, Софарма ако щеш от евтините, Оргахим, Оловния - и какво - нищо.
    И на какво основание са евтини, че на мен малко не ми е. Склонен съм да се съглася, че тези компании имат потенциал, но потенциала е едно, друго е да твърдиш, че в момента са подценени.
    Виж приемаме, че разбираш повече от коефициенти от мен.
    Искам обаче да се върнем към дебата от вчера - относно каква роля играят финансовите коефициенти в момента на нашата борса дето толко ги дъвчете и правите невероятни финансови заключения едва ли не години напред. Значи общо взето става това което говорим - Тракия си е разпределена кой и къде. Министъра излиза и хвърля за начало някакви мъгляви прогнози и силно раздутите акции тръгват нагоре. Какво става обаче когато наистина има вече договори. Силно раздутите акции стават 270 - 290. Там някъде ми е таргета. Тогава ти пак ми говори за коефициенти, ама аз вече ще съм кеширал и ще ми е все тая.
    Първоначално мислех да ти кажа, че покрай последнта корекция борсата се отървала от балъчетата, дето нищо не разбират и ги правят тез истории, но като гледам днес заради каква "новина" тръгнаха нагоре и Трейса и Пътищата... Пожелавам ти успех с твоята стратегия. Аз лично съм гледал един известен филм за едни лалета и стоя настрана от подобни неща

Коментар

• Първоначално изпратено от Nasko 1
      Трейс е хита на деня! Случва се неизбежното - цената тръгва устремно нагоре!
      Прокълна я

Коментар

• Първоначално изпратено от ocho obi
        Първоначално изпратено от voda

Ами дай пример за компания от вида, който визираш и ще коментираме - иначе просто си дърво-философстваме. Но само не ми давай Трейса като пример, че ще трябва да си търся валериан.
        Еврохолд, ПИБ, Химимпорт, Софарма ако щеш от евтините, Оргахим, Оловния - и какво - нищо.
        И на какво основание са евтини, че на мен малко не ми е. Склонен съм да се съглася, че тези компании имат потенциал, но потенциала е едно, друго е да твърдиш, че в момента са подценени.
        Виж приемаме, че разбираш повече от коефициенти от мен.
        Искам обаче да се върнем към дебата от вчера - относно каква роля играят финансовите коефициенти в момента на нашата борса дето толко ги дъвчете и правите невероятни финансови заключения едва ли не години напред. Значи общо взето става това което говорим - Тракия си е разпределена кой и къде. Министъра излиза и хвърля за начало някакви мъгляви прогнози и силно раздутите акции тръгват нагоре. Какво става обаче когато наистина има вече договори. Силно раздутите акции стават 270 - 290. Там някъде ми е таргета. Тогава ти пак ми говори за коефициенти, ама аз вече ще съм кеширал и ще ми е все тая.

Коментар

• Трейс е хита на деня! Случва се неизбежното - цената тръгва устремно нагоре!

Коментар

• Първоначално изпратено от ocho obi
            Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
            Гагаузов лансира местни компании за строителството на "Тракия"
            в. Дневник

Трейс груп, холдинг "Пътища", контролиран от Васил Божков, и "Главболгарстрой" могат да участват като подизпълнители на българо-португалския консорциум, който е концесионер на магистрала "Тракия". Това заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов. Договорът за концесията влезе в сила в средата на януари и предвижда консорциумът да регистрира дружество, което ще изгради от магистралата оставащите 200 километра от нея, ще я поддържа и експлоатира. На въпрос защо точно тези компании посочва министърът обясни, че в договора няма точно разписана процедура за избор на подизпълнител, а трите са достатъчно големи и с опит в пътното строителство.
            От Дневник пак са открили топлата вода. Надали някой е очаквал, че португалците ще се юрнат да си карат тяхната техника и работници. Също толкова ясно е и положението с подизпълнителите - няма мен да вземат да правя магистралата, я. Аман от журнаписти, които си нямат представа от това, за ковто пишат.

kak samo zwu4i ocho obi

Коментар

• Първоначално изпратено от voda

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
                Гагаузов лансира местни компании за строителството на "Тракия"
                в. Дневник

Трейс груп, холдинг "Пътища", контролиран от Васил Божков, и "Главболгарстрой" могат да участват като подизпълнители на българо-португалския консорциум, който е концесионер на магистрала "Тракия". Това заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов. Договорът за концесията влезе в сила в средата на януари и предвижда консорциумът да регистрира дружество, което ще изгради от магистралата оставащите 200 километра от нея, ще я поддържа и експлоатира. На въпрос защо точно тези компании посочва министърът обясни, че в договора няма точно разписана процедура за избор на подизпълнител, а трите са достатъчно големи и с опит в пътното строителство.
                От Дневник пак са открили топлата вода. Надали някой е очаквал, че португалците ще се юрнат да си карат тяхната техника и работници. Също толкова ясно е и положението с подизпълнителите - няма мен да вземат да правя магистралата, я. Аман от журнаписти, които си нямат представа от това, за ковто пишат.

Коментар

• Новото правителство ще бъде като старото, само на мястото на НДСВ ще бъде ГЕРБ. Йордан Цонев го обясни просто и ясно. Просто пренареждане на участиците. Схемата е същата.

Коментар

• ами аз лично нямам такива притеснения ...

вчерашното изказване на Гагаузов също ми хареса, само дано португалците да се изложат за пореден път и да не успеят да осигурят финансирането!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                      Първоначално изпратено от Боримечката
                      Първоначално изпратено от trola
                      абе мина ми нещо през ума днес и то е следното
                      ако ЕС няма желание да дава пари на БГ докато коалицията е на власт !!!! Ако са решили да задържат средствата до 2009 когато са парламентарните избори и когато може да има друго правителство!!??! И да навлезнат други компаний , които да усвоят средствата за инфраструктура !?!
                      Ако тази хипотеза се сбъдне не ми се мисли
                      не е препоръка за нищо!!!!!! просто ми мина през ума че може и такъв вариант да се случи
                      тролче, не се обиждай, но това е абсурдно ... по тази логика можеше да отложат и влизането ни в ЕС от 2007 на 2009, защото тройната коалиция е на власт?!?!?!?!?!
                      +1
                      чак да се обиждам тва си е един вариант който има мнннного малък шанс да се случи ,но все пак е вариант и затова го коментирам с вас

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
                        Първоначално изпратено от trola
                        ако ЕС няма желание да дава пари на БГ докато коалицията е на власт !!!! Ако са решили да задържат средствата до 2009 когато са парламентарните избори и когато може да има друго правителство!!??! И да навлезнат други компаний , които да усвоят средствата за инфраструктура !?!
                        не е препоръка за нищо!!!!!! просто ми мина през ума че може и такъв вариант да се случи
                        тролче, не се обиждай, но това е абсурдно ... по тази логика можеше да отложат и влизането ни в ЕС от 2007 на 2009, защото тройната коалиция е на власт?!?!?!?!?!
                        +1
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от trola

Коментар

• Гагаузов лансира местни компании за строителството на "Тракия"
                            в. Дневник

Коментар

• абе мина ми нещо през ума днес и то е следното

Коментар

• Нормално е и пътищата и мостовете да се повишат при удвояването на еврофондовете. Въпросът е не кога, а кой колко ще вземе...Има работа за целия китайски народ. Даже се появиха слухове, че ще вкарват бачкатори от чужбина. Ще има много нови проекти и сумите са твърде тлъсти...Не виждам проблем пътища 2000, трейс 300, мостовете около 280 през септември. Нормално е едни да губят други да печелят. Преди беше лесно само нагоре. Кви коефициенти смятахте тогава. И да смяташ и да не смяташ, пазарът е по велик от всичко останало. Има един лаф докато умните се наумуват, лудите се налудуват....

Коментар

Working...
                                X