Тази позиция е :Пържат ги рибите в тигана ,а те обясняват :Как хубаво мирише....И аз съм от рибите ,но поне не коментирам аромата ...Поне половината тук са изпържени...За съжаление ,аз съм от последните..-.Не е препоръка за търговия.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vodaПървоначално изпратено от ocho obiПървоначално изпратено от vodaПървоначално изпратено от ocho obiПървоначално изпратено от vodaПървоначално изпратено от ocho obiПървоначално изпратено от vodaХора прекалено много задълбавате във финансови коефициенти. И аз си мислех, че те са 85% от успеха. Обаче условно "утре" като кажат, че ни отпускат европарите - което така или иначе ще стане, когато се разбере , че Трейс ще вземе Стара Загора - Бургас /отново условно/, Сочи, летища, третокласни пътища не ги взамам в предвид нарочно и във връзка с тия причини когато акцията стане 250-290 лв. Вие отново ще тръбите, че коефициентите са страшно раздути - да ама ще струва с 100 лв. повече и пак ще си пишем същите щуротии.
Ама сега да не започнете - световната конюнктура е такава, борсата ни е още много млада, неликвидна податлива на трусове. Ама фондовете обслужват интереси на едри спекуланти. Важни са обаче коефициентите. Нищо, че не спираме да летим.
А колкото до 600-те лева, не ме разбра правилно, ще ревеш когато големите лоши чичковци, дето ти слушат глупостите, ти го качат на 600 и после ти изсипят до 100.
еи смешки това не са компании от бранша на ТРЕЙС
Коментар
-
Първоначално изпратено от ocho obiПървоначално изпратено от vodaПървоначално изпратено от ocho obiПървоначално изпратено от vodaПървоначално изпратено от ocho obiПървоначално изпратено от vodaХора прекалено много задълбавате във финансови коефициенти. И аз си мислех, че те са 85% от успеха. Обаче условно "утре" като кажат, че ни отпускат европарите - което така или иначе ще стане, когато се разбере , че Трейс ще вземе Стара Загора - Бургас /отново условно/, Сочи, летища, третокласни пътища не ги взамам в предвид нарочно и във връзка с тия причини когато акцията стане 250-290 лв. Вие отново ще тръбите, че коефициентите са страшно раздути - да ама ще струва с 100 лв. повече и пак ще си пишем същите щуротии.
Ама сега да не започнете - световната конюнктура е такава, борсата ни е още много млада, неликвидна податлива на трусове. Ама фондовете обслужват интереси на едри спекуланти. Важни са обаче коефициентите. Нищо, че не спираме да летим.
А колкото до 600-те лева, не ме разбра правилно, ще ревеш когато големите лоши чичковци, дето ти слушат глупостите, ти го качат на 600 и после ти изсипят до 100.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vodaПървоначално изпратено от ocho obiПървоначално изпратено от vodaПървоначално изпратено от ocho obiПървоначално изпратено от vodaХора прекалено много задълбавате във финансови коефициенти. И аз си мислех, че те са 85% от успеха. Обаче условно "утре" като кажат, че ни отпускат европарите - което така или иначе ще стане, когато се разбере , че Трейс ще вземе Стара Загора - Бургас /отново условно/, Сочи, летища, третокласни пътища не ги взамам в предвид нарочно и във връзка с тия причини когато акцията стане 250-290 лв. Вие отново ще тръбите, че коефициентите са страшно раздути - да ама ще струва с 100 лв. повече и пак ще си пишем същите щуротии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vodaПървоначално изпратено от ocho obiПървоначално изпратено от vodaПървоначално изпратено от ocho obiПървоначално изпратено от vodaХора прекалено много задълбавате във финансови коефициенти. И аз си мислех, че те са 85% от успеха. Обаче условно "утре" като кажат, че ни отпускат европарите - което така или иначе ще стане, когато се разбере , че Трейс ще вземе Стара Загора - Бургас /отново условно/, Сочи, летища, третокласни пътища не ги взамам в предвид нарочно и във връзка с тия причини когато акцията стане 250-290 лв. Вие отново ще тръбите, че коефициентите са страшно раздути - да ама ще струва с 100 лв. повече и пак ще си пишем същите щуротии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ocho obiПървоначално изпратено от vodaПървоначално изпратено от ocho obiПървоначално изпратено от vodaХора прекалено много задълбавате във финансови коефициенти. И аз си мислех, че те са 85% от успеха. Обаче условно "утре" като кажат, че ни отпускат европарите - което така или иначе ще стане, когато се разбере , че Трейс ще вземе Стара Загора - Бургас /отново условно/, Сочи, летища, третокласни пътища не ги взамам в предвид нарочно и във връзка с тия причини когато акцията стане 250-290 лв. Вие отново ще тръбите, че коефициентите са страшно раздути - да ама ще струва с 100 лв. повече и пак ще си пишем същите щуротии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vodaПървоначално изпратено от ocho obiПървоначално изпратено от vodaХора прекалено много задълбавате във финансови коефициенти. И аз си мислех, че те са 85% от успеха. Обаче условно "утре" като кажат, че ни отпускат европарите - което така или иначе ще стане, когато се разбере , че Трейс ще вземе Стара Загора - Бургас /отново условно/, Сочи, летища, третокласни пътища не ги взамам в предвид нарочно и във връзка с тия причини когато акцията стане 250-290 лв. Вие отново ще тръбите, че коефициентите са страшно раздути - да ама ще струва с 100 лв. повече и пак ще си пишем същите щуротии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vodaПървоначално изпратено от ocho obiПървоначално изпратено от vodaХора прекалено много задълбавате във финансови коефициенти. И аз си мислех, че те са 85% от успеха. Обаче условно "утре" като кажат, че ни отпускат европарите - което така или иначе ще стане, когато се разбере , че Трейс ще вземе Стара Загора - Бургас /отново условно/, Сочи, летища, третокласни пътища не ги взамам в предвид нарочно и във връзка с тия причини когато акцията стане 250-290 лв. Вие отново ще тръбите, че коефициентите са страшно раздути - да ама ще струва с 100 лв. повече и пак ще си пишем същите щуротии.
Според тези мръсници не е вярно, че половината от компаниите на борсата са тотално подценени
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от vodaХора прекалено много задълбавате във финансови коефициенти. И аз си мислех, че те са 85% от успеха. Обаче условно "утре" като кажат, че ни отпускат европарите - което така или иначе ще стане, когато се разбере , че Трейс ще вземе Стара Загора - Бургас /отново условно/, Сочи, летища, третокласни пътища не ги взамам в предвид нарочно и във връзка с тия причини когато акцията стане 250-290 лв. Вие отново ще тръбите, че коефициентите са страшно раздути - да ама ще струва с 100 лв. повече и пак ще си пишем същите щуротии.Не виждала подобна фирма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ocho obiПървоначално изпратено от vodaХора прекалено много задълбавате във финансови коефициенти. И аз си мислех, че те са 85% от успеха. Обаче условно "утре" като кажат, че ни отпускат европарите - което така или иначе ще стане, когато се разбере , че Трейс ще вземе Стара Загора - Бургас /отново условно/, Сочи, летища, третокласни пътища не ги взамам в предвид нарочно и във връзка с тия причини когато акцията стане 250-290 лв. Вие отново ще тръбите, че коефициентите са страшно раздути - да ама ще струва с 100 лв. повече и пак ще си пишем същите щуротии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vodaХора прекалено много задълбавате във финансови коефициенти. И аз си мислех, че те са 85% от успеха. Обаче условно "утре" като кажат, че ни отпускат европарите - което така или иначе ще стане, когато се разбере , че Трейс ще вземе Стара Загора - Бургас /отново условно/, Сочи, летища, третокласни пътища не ги взамам в предвид нарочно и във връзка с тия причини когато акцията стане 250-290 лв. Вие отново ще тръбите, че коефициентите са страшно раздути - да ама ще струва с 100 лв. повече и пак ще си пишем същите щуротии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubratПървоначално изпратено от H.MarkowitzПървоначално изпратено от kubratИмам предвид цитираното от vascoss P/S - 689.12
Коментар
-
Първоначално изпратено от H.MarkowitzПървоначално изпратено от vodaХора прекалено много задълбавате във финансови коефициенти. И аз си мислех, че те са 85% от успеха. Обаче условно "утре" като кажат, че ни отпускат европарите - което така или иначе ще стане, когато се разбере , че Трейс ще вземе Стара Загора - Бургас /отново условно/, Сочи, летища, третокласни пътища не ги взамам в предвид нарочно и във връзка с тия причини когато акцията стане 250-290 лв. Вие отново ще тръбите, че коефициентите са страшно раздути - да ама ще струва с 100 лв. повече и пак ще си пишем същите щуротии.
Коментар
Коментар