IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е че то в Европа да не би да няма корупция-играе ли парата -нема лабаво.Пък иначе и аз съм за контрола-нашите пари харчат.
    Първоначално изпратено от intriga
    Първоначално изпратено от stoian
    Що не помислиш малко.Даже и търговете да се спечелят от чужди фирми-кой ще са подизпълнителите-да нема да си докарат и багерите.Нямам акции.
    Ще дойдат и ще кандидатстват всички заинтересовани фирми.За тази цел има публични търгове и е без значение компаниите кандидати от коя държава са на ЕС.
    По-важното е друго , а именно :
    Прозрачност на търговете , качество и срокове.Нека не се заблуждаваме , че само "нашите" строят .
    ТАКА Е , НО КОНТРОЛА ЩЕ Е ЕВРОПЕЙСКИ , А НЕ "ШУРОБАДЖАНАШКИ" ! МИСЛИ В ТАЗИ НАСОКА , ВСЕ ПАК ЩЕ БЪДАТ САМО ПОДИЗПЪЛНИТЕЛИ-ЕВЕНТУАЛНО , МОЖЕ БИ ?

Коментар

• Първоначално изпратено от intriga
      За кой бранш става въпрос ? За онзи с корупциите ли и със спрените пари от еврофондовете ? Какъв е този бранш и защо си мислите , че тези компании ще строят родните ни пътища ?
      Не е препоръка за нищо , само лично мнение !
      и спираме сяква пътностроителна и ремонтна дейност... ???
      земи се стегни малко...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от stoian
        Що не помислиш малко.Даже и търговете да се спечелят от чужди фирми-кой ще са подизпълнителите-да нема да си докарат и багерите.Нямам акции.
        Ще дойдат и ще кандидатстват всички заинтересовани фирми.За тази цел има публични търгове и е без значение компаниите кандидати от коя държава са на ЕС.
        Прозрачност на търговете , качество и срокове.Нека не се заблуждаваме , че само "нашите" строят .
        ТАКА Е , НО КОНТРОЛА ЩЕ Е ЕВРОПЕЙСКИ , А НЕ "ШУРОБАДЖАНАШКИ" ! МИСЛИ В ТАЗИ НАСОКА , ВСЕ ПАК ЩЕ БЪДАТ САМО ПОДИЗПЪЛНИТЕЛИ-ЕВЕНТУАЛНО , МОЖЕ БИ ?

Коментар

• Що не помислиш малко.Даже и търговете да се спечелят от чужди фирми-кой ще са подизпълнителите-да нема да си докарат и багерите.Нямам акции.

Коментар

• Ще дойдат и ще кандидатстват всички заинтересовани фирми.За тази цел има публични търгове и е без значение компаниите кандидати от коя държава са на ЕС.

Коментар

• СОМОНИ махна стопа на 150.00. Не се знае докъде ще върне!

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
                За кой бранш става въпрос ? За онзи с корупциите ли и със спрените пари от еврофондовете ? Какъв е този бранш и защо си мислите , че тези компании ще строят родните ни пътища ?

като ти гледа ника виждам и за какво ставаш, ходи и се лъскай някъде пич
                Къде ти е възпитанието Кр.Николов ?
                Само толкова думички ли имаш в ограничения си речник ?
                Опазил Господ сляпо да прогледне ...........

Коментар

• Ако има бранш без корупция в България ще помисля, че идвам от Луната...Не са много фирмите, които ще строят и могат да строят пътища в България. Не вярвам да дойде някой отвън. И това е лично мнение. Пък и да дойде мисля, че ще се псува доживотно...

Коментар

• Първоначално изпратено от intriga

като ти гледа ника виждам и за какво ставаш, ходи и се лъскай някъде пич

Коментар

• За кой бранш става въпрос ? За онзи с корупциите ли и със спрените пари от еврофондовете ? Какъв е този бранш и защо си мислите , че тези компании ще строят родните ни пътища ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Azis
                        Ти луд ли си ? Цената в момента е нереално висока-тази акция според мен трябва да струва най-много 100 кинта.А това 300 лева си беше чиста фантазия на болните очаквания, които умряха.Гледай цените на другите акции, смятай и мисли, а не пиши глупости.

Цената на тази акция е паднала най-много от всички други акции, от началото на кризата, защото от началото всички бяха на голяма печалба и искаха да си вземат паричките, но сега ми се струва че е най-доброто време за покупка.
                        Сметнете с колко са паднали другите акции от бранша колеги?

Коментар

• Ъп Ъп Ъп
                          Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Извинявай, че те обиждам, но си много тъп.Извинявай отново, но ме е срам, че има такива хора на пазара.Реалната цена и цената на ИПО-то не е 300 , а 110.Презаписване имаше защото бе допуснато цървули дето не са виждали 5 лева на цяло да пускат поръчки за 22 млн.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kopyr
                              Първоначално изпратено от Azis
                              Ти луд ли си ? Цената в момента е нереално висока-тази акция според мен трябва да струва най-много 100 кинта.А това 300 лева си беше чиста фантазия на болните очаквания, които умряха.Гледай цените на другите акции, смятай и мисли, а не пиши глупости.
                              Не съм луд аз, а тези които продават на смешни цени. Вече се разпродава и на 162, което е 2 пъти по-малко отколкото имахме при ИПО-то. А помните ли рекорда който постигнахме за презаписване на акциите?
                              Ако имах свободен кеш щях да го налея тук, защото не е далеко момента когато тази акция ще възкръсне и ще се върне на реалната си цена над 300.
                              А тези смешни цени в момента просто нека да не ги гледаме.
                              Не е препоръка.
                              Рекорд на хартия-супер кух.

Коментар

• Първоначално изпратено от Azis
                                Не съм луд аз, а тези които продават на смешни цени. Вече се разпродава и на 162, което е 2 пъти по-малко отколкото имахме при ИПО-то. А помните ли рекорда който постигнахме за презаписване на акциите?
                                Ако имах свободен кеш щях да го налея тук, защото не е далеко момента когато тази акция ще възкръсне и ще се върне на реалната си цена над 300.
                                А тези смешни цени в момента просто нека да не ги гледаме.
                                Не е препоръка.

Коментар

Working...
                                X