If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е че то в Европа да не би да няма корупция-играе ли парата -нема лабаво.Пък иначе и аз съм за контрола-нашите пари харчат.
Първоначално изпратено от intriga
Първоначално изпратено от stoian
Що не помислиш малко.Даже и търговете да се спечелят от чужди фирми-кой ще са подизпълнителите-да нема да си докарат и багерите.Нямам акции.
Ще дойдат и ще кандидатстват всички заинтересовани фирми.За тази цел има публични търгове и е без значение компаниите кандидати от коя държава са на ЕС.
По-важното е друго , а именно :
Прозрачност на търговете , качество и срокове.Нека не се заблуждаваме , че само "нашите" строят .
ТАКА Е , НО КОНТРОЛА ЩЕ Е ЕВРОПЕЙСКИ , А НЕ "ШУРОБАДЖАНАШКИ" ! МИСЛИ В ТАЗИ НАСОКА , ВСЕ ПАК ЩЕ БЪДАТ САМО ПОДИЗПЪЛНИТЕЛИ-ЕВЕНТУАЛНО , МОЖЕ БИ ?
За кой бранш става въпрос ? За онзи с корупциите ли и със спрените пари от еврофондовете ? Какъв е този бранш и защо си мислите , че тези компании ще строят родните ни пътища ?
Не е препоръка за нищо , само лично мнение !
и спираме сяква пътностроителна и ремонтна дейност... ???
земи се стегни малко...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Що не помислиш малко.Даже и търговете да се спечелят от чужди фирми-кой ще са подизпълнителите-да нема да си докарат и багерите.Нямам акции.
Ще дойдат и ще кандидатстват всички заинтересовани фирми.За тази цел има публични търгове и е без значение компаниите кандидати от коя държава са на ЕС.
Прозрачност на търговете , качество и срокове.Нека не се заблуждаваме , че само "нашите" строят .
ТАКА Е , НО КОНТРОЛА ЩЕ Е ЕВРОПЕЙСКИ , А НЕ "ШУРОБАДЖАНАШКИ" ! МИСЛИ В ТАЗИ НАСОКА , ВСЕ ПАК ЩЕ БЪДАТ САМО ПОДИЗПЪЛНИТЕЛИ-ЕВЕНТУАЛНО , МОЖЕ БИ ?
За кой бранш става въпрос ? За онзи с корупциите ли и със спрените пари от еврофондовете ? Какъв е този бранш и защо си мислите , че тези компании ще строят родните ни пътища ?
като ти гледа ника виждам и за какво ставаш, ходи и се лъскай някъде пич
Къде ти е възпитанието Кр.Николов ? Само толкова думички ли имаш в ограничения си речник ?
Опазил Господ сляпо да прогледне ...........
Ако има бранш без корупция в България ще помисля, че идвам от Луната...Не са много фирмите, които ще строят и могат да строят пътища в България. Не вярвам да дойде някой отвън. И това е лично мнение. Пък и да дойде мисля, че ще се псува доживотно...
като ти гледа ника виждам и за какво ставаш, ходи и се лъскай някъде пич
Ти луд ли си ? Цената в момента е нереално висока-тази акция според мен трябва да струва най-много 100 кинта.А това 300 лева си беше чиста фантазия на болните очаквания, които умряха.Гледай цените на другите акции, смятай и мисли, а не пиши глупости.
Цената на тази акция е паднала най-много от всички други акции, от началото на кризата, защото от началото всички бяха на голяма печалба и искаха да си вземат паричките, но сега ми се струва че е най-доброто време за покупка.
Сметнете с колко са паднали другите акции от бранша колеги?
Извинявай, че те обиждам, но си много тъп.Извинявай отново, но ме е срам, че има такива хора на пазара.Реалната цена и цената на ИПО-то не е 300 , а 110.Презаписване имаше защото бе допуснато цървули дето не са виждали 5 лева на цяло да пускат поръчки за 22 млн.
Ти луд ли си ? Цената в момента е нереално висока-тази акция според мен трябва да струва най-много 100 кинта.А това 300 лева си беше чиста фантазия на болните очаквания, които умряха.Гледай цените на другите акции, смятай и мисли, а не пиши глупости.
Не съм луд аз, а тези които продават на смешни цени. Вече се разпродава и на 162, което е 2 пъти по-малко отколкото имахме при ИПО-то. А помните ли рекорда който постигнахме за презаписване на акциите?
Ако имах свободен кеш щях да го налея тук, защото не е далеко момента когато тази акция ще възкръсне и ще се върне на реалната си цена над 300.
А тези смешни цени в момента просто нека да не ги гледаме.
Не е препоръка.
Не съм луд аз, а тези които продават на смешни цени. Вече се разпродава и на 162, което е 2 пъти по-малко отколкото имахме при ИПО-то. А помните ли рекорда който постигнахме за презаписване на акциите?
Ако имах свободен кеш щях да го налея тук, защото не е далеко момента когато тази акция ще възкръсне и ще се върне на реалната си цена над 300.
А тези смешни цени в момента просто нека да не ги гледаме.
Не е препоръка.
Коментар