IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Няма от какво да си недоволен! Ок, дивидент за 2019 няма, но аз лично предпочитам да се качи цената с 1 лв, отколкото 10 ст дивидент. Успешна търговия на всички!!!
    На монтитата амбициите са им да изкарат за пица+бира, това не си ли го разбрал.. Тези екземпляри гледат да чопне някой стинка и да бяга.. Класическо пилешко поведение на финансовите пазари - "Прибират се малки печалби и големи загуби".. Справка БАКБ, ОЦК, Енемона, Елтос... абе почти всичко което е губило между 90 и 100% от цената си на БФБ

Коментар

• 3,88..... на първо четене... ще докосне и върне /сетне след големи мъки мож да се види 4,80
      па за 7 чак...сякаш малко много Ви е рано
      Last edited by Пухче$; 10.06.2020, 01:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Мажо включи прахосмука тука 7лв първа спирка при доверие също мажо там 10лв...и хика и там мажо...хайде кеф...има и свестни и умни мажовци тук там
        Дам и аз мисля,че 7 лв. е реалистично... особено както и няма акции, но Никито да се оправя

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Браво, така се прави! Мажо показва ясно че вярва в компанията и перспективите пред акцията. Ако имахме повече такива примери на БФБ, тя щеше да е едно по-добро място за инвестиции..
          Мажо включи прахосмука тука 7лв първа спирка при доверие също мажо там 10лв...и хика и там мажо...хайде кеф...има и свестни и умни мажовци тук там

Коментар

Новината е от вчера на обяд..... качиха я Поканата в Търговския регистър около 12ч
            Гледам следиш всички компании ....има ли при Хиката нещо ново по ОСА..?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

А аз предпочитам да се качи цената от 2,2 заради дивидент отколкото да чакаме михаля...лимита ми е изчерпан тук... ще гледаме как маркета ще приеме новината..
              Новината е от вчера на обяд..... качиха я Поканата в Търговския регистър около 12ч

Коментар

Няма от какво да си недоволен! Ок, дивидент за 2019 няма, но аз лично предпочитам да се качи цената с 1 лв, отколкото 10 ст дивидент. Успешна търговия на всички!!!
                А аз предпочитам да се качи цената от 2,2 заради дивидент отколкото да чакаме михаля...лимита ми е изчерпан тук... ще гледаме как маркета ще приеме новината..

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Пак същото от Ъпърите? Нали я купувахме заради влизането в софикс ама през март и заради дивидента...Нито едното ,нито другото и сега почваме хвалебствия за мажо. МАЖО Е НАЙ ?....Боже колко мъка има на БФБ..Имам..

Коментар

• Пак същото от Ъпърите? Нали я купувахме заради влизането в софикс ама през март и заради дивидента...Нито едното ,нито другото и сега почваме хвалебствия за мажо. МАЖО Е НАЙ ?....Боже колко мъка има на БФБ..Имам..

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
                      Тази новина от днес, също е любопитна и вероятно показателна:
                      да
                      В „Трейс Груп Холд“ АД е постъпило уведомление по чл. 19, параграф 1 от Регламент ЕС 596/2014, съгласно което Николай Михайлов – в качеството си на лице с ръководни функции, уведомява за сключени сделки за покупка на 1 460 броя акции с право на глас на регулиран пазар в Р България на средна цена 3,574 лв. за акция с дата на сетълмент 05.06.2020 г.
                      Браво, така се прави! Мажо показва ясно че вярва в компанията и перспективите пред акцията. Ако имахме повече такива примери на БФБ, тя щеше да е едно по-добро място за инвестиции..

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
                        Тази новина от днес, също е любопитна и вероятно показателна:
                        да
                        В „Трейс Груп Холд“ АД е постъпило уведомление по чл. 19, параграф 1 от Регламент ЕС 596/2014, съгласно което Николай Михайлов – в качеството си на лице с ръководни функции, уведомява за сключени сделки за покупка на 1 460 броя акции с право на глас на регулиран пазар в Р България на средна цена 3,574 лв. за акция с дата на сетълмент 05.06.2020 г.
                        Щом Мажо купува е ясно накъде отиват нещата.... чакаме влизане в Софикс, където й е мястото на акцията

Коментар

• Тази новина от днес, също е любопитна и вероятно показателна:
                          да

Коментар

• Разочароващо, но не и неочаквано решение. Презастраховат се предвид несигурната обстановка.
                            Vanitas vanitatum...

Коментар

Фонд Развитие може да се окаже и ръст на приходите и печалбата следващите години.... очаквам положотелни новини и як отчет Q1....влизането в Софикс е сигурно...
                              Така е, мноо вероятно, но за предпочитане е черно на бяло да има споделяне на печалбата с акционерите, поне на ОСА да кажат какво мислят за бъдеще, ще има или няма да има дивидент. Трябва константна политика на резпределение, да е прогнозируемо, а не като на 99% от позициите на БФБ(изключвам АДСИЦ), да хвърляме боб всеки път, игра на тука има - тука нема.
                              Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Де не излезе и тук някой замък накрая : D

Извън майтапа, 5-10 ст. да замажат очите, можеше, разочароващо е. Положителното е, че това е една от най - ликвидните акции и със запазване на тези темпове ще влезе в СОФИКС, резултатите също са добри.
                                Фонд Развитие може да се окаже и ръст на приходите и печалбата следващите години.... очаквам положителни новини и як отчет Q1....влизането в Софикс е сигурно...
                                Last edited by mapadona; 05.06.2020, 00:42.

Коментар

Working...
                                X