IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
    Аха, ясно. Явно от другаде съм ги купувал.
    Казата е прав..... мисля че цена под 2.20 нямаше. Поне аз имам сделки на толкова, ако е паднала под 2.20 не е с повече от 1-2 стот. Също така е прав е да си чака таргета от 2 лв.... така си е преценил, човека. Хубаво е в следващото интервю с Мажо да го питат дали скоро няма да има сплит 1:2 или 1:3 примерно, за да може да си купи Коза на 2 лв. и да му се изпълни мечтата...

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
      Момък, защото не беше на тази цена.
      Аха, ясно. Явно от другаде съм ги купувал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
        Ми през март, защо не си купи?
        Момък, защото не беше на тази цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
          На цена от 2 лева бих купил с удоволствие.
          Ми през март, защо не си купи?

Коментар

• На цена от 2 лева бих купил с удоволствие.

Коментар

• След около 2 месеца акцията започва плааавнооо да влиза в Софикс....

Коментар

• Първоначално изпратено от colline Разгледай мнение
                Няма оправдание за липсата на дивидент при тези добри резултати, имат проекти за години напред. Можеше малко, за радост на малките акционери. С оглед на буфери, много CEO-та и ръководители си намалиха заплатите по света, тук?
                Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Не чертае много светло бъдеще, ми се струва

Коментар

• https://www.investor.bg/novini-i-ana...hokove-305969/

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
                      И това според теб добре ли е за трейс? Отделно четох, че общинските бкс са навлезли мощно в поддръжката.
                      Трейс имат достатъчно спечелени поръчки. Отделно имат и в чужбина доволно бизнес. Чакаме и резултати от подадени оферти като Шипка примерно..... бъдещето е светло мисля

Коментар

• И това според теб добре ли е за трейс? Отделно четох, че общинските бкс са навлезли мощно в поддръжката.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Визира най-вероятно Автомагистрали ЕАД,което е държавно и ще довършва Хемус
                          Това го знам, но истината е, че ще превъзлага на частни фирми..... поредните измислици на БХ за точене на кинти

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Къде го гледаш това? За първи път чувам....
                            Визира най-вероятно Автомагистрали ЕАД,което е държавно и ще довършва Хемус

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
                              Защо, на база на какво го очакваш? Аз гледам, че държавата почна сама да си прави и поддържа пътища и се чудя тази практика дали няма да се разраства!?
                              ​​​​​​
                              Къде го гледаш това? За първи път чувам....

Коментар

• Защо, на база на какво го очакваш? Аз гледам, че държавата почна сама да си прави и поддържа пътища и се чудя тази практика дали няма да се разраства!?
                                ​​​​​​

Коментар

Working...
                                X