Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Мажо включи прахосмука тука 7лв първа спирка при доверие също мажо там 10лв...и хика и там мажо...хайде кеф...има и свестни и умни мажовци тук там
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Браво, така се прави! Мажо показва ясно че вярва в компанията и перспективите пред акцията. Ако имахме повече такива примери на БФБ, тя щеше да е едно по-добро място за инвестиции..
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Новината е от вчера на обяд..... качиха я Поканата в Търговския регистър около 12ч
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
А аз предпочитам да се качи цената от 2,2 заради дивидент отколкото да чакаме михаля...лимита ми е изчерпан тук... ще гледаме как маркета ще приеме новината..
Коментар
-
Няма от какво да си недоволен! Ок, дивидент за 2019 няма, но аз лично предпочитам да се качи цената с 1 лв, отколкото 10 ст дивидент. Успешна търговия на всички!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПак същото от Ъпърите? Нали я купувахме заради влизането в софикс ама през март и заради дивидента...Нито едното ,нито другото и сега почваме хвалебствия за мажо. МАЖО Е НАЙ ?....Боже колко мъка има на БФБ..Имам..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнениеТази новина от днес, също е любопитна и вероятно показателна:
да
В „Трейс Груп Холд“ АД е постъпило уведомление по чл. 19, параграф 1 от Регламент ЕС 596/2014, съгласно което Николай Михайлов – в качеството си на лице с ръководни функции, уведомява за сключени сделки за покупка на 1 460 броя акции с право на глас на регулиран пазар в Р България на средна цена 3,574 лв. за акция с дата на сетълмент 05.06.2020 г.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнениеТази новина от днес, също е любопитна и вероятно показателна:
да
В „Трейс Груп Холд“ АД е постъпило уведомление по чл. 19, параграф 1 от Регламент ЕС 596/2014, съгласно което Николай Михайлов – в качеството си на лице с ръководни функции, уведомява за сключени сделки за покупка на 1 460 броя акции с право на глас на регулиран пазар в Р България на средна цена 3,574 лв. за акция с дата на сетълмент 05.06.2020 г.
Коментар
-
Тази новина от днес, също е любопитна и вероятно показателна:
да
Коментар
-
Фонд Развитие може да се окаже и ръст на приходите и печалбата следващите години.... очаквам положотелни новини и як отчет Q1....влизането в Софикс е сигурно...Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Де не излезе и тук някой замък накрая : D
Извън майтапа, 5-10 ст. да замажат очите, можеше, разочароващо е. Положителното е, че това е една от най - ликвидните акции и със запазване на тези темпове ще влезе в СОФИКС, резултатите също са добри.Last edited by mapadona; 05.06.2020, 00:42.
Коментар
Коментар