И това според теб добре ли е за трейс? Отделно четох, че общинските бкс са навлезли мощно в поддръжката.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Визира най-вероятно Автомагистрали ЕАД,което е държавно и ще довършва Хемус
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Къде го гледаш това? За първи път чувам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеЗащо, на база на какво го очакваш? Аз гледам, че държавата почна сама да си прави и поддържа пътища и се чудя тази практика дали няма да се разраства!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнение
туканка...реплика / дуплика... писано на 05.06.2020 …
не знам кой какво очаква
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнение3,88..... на първо четене... е докосне и върне / сетне след големи мъки мож да се види 4,80
па за 7 чак...сякаш малко много Ви е рано
не знам кой какво очаква
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Абе ,-грешка , грешка , -ама си ми напомняш на един МСимов де бродише по едни "пътища" и плашеше, че има едни много влиятелни хора де няма си оставят "магарето у батака" и ша му намерят ахилеса на "фаса-пура", Да си му- не роднина???
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Грешка хахаха, щеше да е супер ама немаааа вече на толко евтинкоо
Абе ,-грешка , грешка , -ама си ми напомняш на един МСимов де бродише по едни "пътища" и плашеше, че има едни много влиятелни хора де няма си оставят "магарето у батака" и ша му намерят ахилеса на "фаса-пура", Да си му- не роднина???
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
И къде ги купи за 2,60 на Женския пазар...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеПокупки днес за още 2.5т около 2.60. Мнооооогооо съм доволен!!!
Кьорав карти - прекаляваш 2,60??? а ???
http://www.infostock.bg/infostock/control/quotes/TRACE
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеПокупки днес за още 2.5т около 2.60. Мнооооогооо съм доволен!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
На монтитата амбициите са им да изкарат за пица+бира, това не си ли го разбрал.. Тези екземпляри гледат да чопне някой стинка и да бяга.. Класическо пилешко поведение на финансовите пазари - "Прибират се малки печалби и големи загуби".. Справка БАКБ, ОЦК, Енемона, Елтос... абе почти всичко което е губило между 90 и 100% от цената си на БФБ
Коментар
Коментар