Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Защо...? Хитрия мажо не даде дивидент....Предполагам есента ще има втора серия на мартенската криза...и пред зимата трасе ще го закъса....но дотогава ще гледаме софикс...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Ако си под 30 годишен имаш шанс близките 30-40 год. да хванеш такава цена. Но не и тази година....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Ако има такъв сплит ще ме интересува цена под левче или съответно под шейсе стинки.
При сегашното положение под два лева ще ми хареса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Казата е прав..... мисля че цена под 2.20 нямаше. Поне аз имам сделки на толкова, ако е паднала под 2.20 не е с повече от 1-2 стот. Също така е прав е да си чака таргета от 2 лв.... така си е преценил, човека. Хубаво е в следващото интервю с Мажо да го питат дали скоро няма да има сплит 1:2 или 1:3 примерно, за да може да си купи Коза на 2 лв. и да му се изпълни мечтата...
При сегашното положение под два лева ще ми хареса.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеАха, ясно. Явно от другаде съм ги купувал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеМомък, защото не беше на тази цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеМи през март, защо не си купи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеНа цена от 2 лева бих купил с удоволствие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от colline Разгледай мнениеМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеИ това според теб добре ли е за трейс? Отделно четох, че общинските бкс са навлезли мощно в поддръжката.
Коментар
Коментар