IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Не забравяй, че "Хитрия мажо" също не взе дивидент с цел развитие в растеж на Трейс. Щеше да му е добре да прибере и той няколко милки.... нека го караме подред: Софикс, есента, зимата и т.н. Имай предвид, въпреки кризата Трейс не са спрели да работят.... примерите са ни пред очите в София например: бул. България и бул. Каблешков!!!
    Ами един преглед на кризата през 2009 и не мога да си спомня една цъфнала а няколко с ХОЛДИНГ ПЪТИЩА правила лот на ТРАКИЯ ги няма в регистъра а Трасе е вечно в документите за некачествено строителство...имам ама не съм с розови очила...На клона вече са много а нема череши за всички....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Защо...? Хитрия мажо не даде дивидент....Предполагам есента ще има втора серия на мартенската криза...и пред зимата трасе ще го закъса....но дотогава ще гледаме софикс...
      Не забравяй, че "Хитрия мажо" също не взе дивидент с цел развитие в растеж на Трейс. Щеше да му е добре да прибере и той няколко милки.... нека го караме подред: Софикс, есента, зимата и т.н. Имай предвид, въпреки кризата Трейс не са спрели да работят.... примерите са ни пред очите в София например: бул. България и бул. Каблешков!!!

Коментар

Ако си под 30 годишен имаш шанс близките 30-40 год. да хванеш такава цена. Но не и тази година....
        Защо...? Хитрия мажо не даде дивидент....Предполагам есента ще има втора серия на мартенската криза...и пред зимата трасе ще го закъса....но дотогава ще гледаме софикс...

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Ако има такъв сплит ще ме интересува цена под левче или съответно под шейсе стинки.
          При сегашното положение под два лева ще ми хареса.
          Ако си под 30 годишен имаш шанс близките 30-40 год. да хванеш такава цена. Но не и тази година....

Коментар

Казата е прав..... мисля че цена под 2.20 нямаше. Поне аз имам сделки на толкова, ако е паднала под 2.20 не е с повече от 1-2 стот. Също така е прав е да си чака таргета от 2 лв.... така си е преценил, човека. Хубаво е в следващото интервю с Мажо да го питат дали скоро няма да има сплит 1:2 или 1:3 примерно, за да може да си купи Коза на 2 лв. и да му се изпълни мечтата...
            Ако има такъв сплит ще ме интересува цена под левче или съответно под шейсе стинки.
            При сегашното положение под два лева ще ми хареса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
              Аха, ясно. Явно от другаде съм ги купувал.
              Казата е прав..... мисля че цена под 2.20 нямаше. Поне аз имам сделки на толкова, ако е паднала под 2.20 не е с повече от 1-2 стот. Също така е прав е да си чака таргета от 2 лв.... така си е преценил, човека. Хубаво е в следващото интервю с Мажо да го питат дали скоро няма да има сплит 1:2 или 1:3 примерно, за да може да си купи Коза на 2 лв. и да му се изпълни мечтата...

Коментар

Момък, защото не беше на тази цена.
                Аха, ясно. Явно от другаде съм ги купувал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                  Ми през март, защо не си купи?
                  Момък, защото не беше на тази цена.

Коментар

На цена от 2 лева бих купил с удоволствие.
                    Ми през март, защо не си купи?

Коментар

• На цена от 2 лева бих купил с удоволствие.

Коментар

• След около 2 месеца акцията започва плааавнооо да влиза в Софикс....

Коментар

• Първоначално изпратено от colline Разгледай мнение
                          Няма оправдание за липсата на дивидент при тези добри резултати, имат проекти за години напред. Можеше малко, за радост на малките акционери. С оглед на буфери, много CEO-та и ръководители си намалиха заплатите по света, тук?
                          Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Не чертае много светло бъдеще, ми се струва

Коментар

• https://www.investor.bg/novini-i-ana...hokove-305969/

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
                                И това според теб добре ли е за трейс? Отделно четох, че общинските бкс са навлезли мощно в поддръжката.
                                Трейс имат достатъчно спечелени поръчки. Отделно имат и в чужбина доволно бизнес. Чакаме и резултати от подадени оферти като Шипка примерно..... бъдещето е светло мисля

Коментар

Working...
                                X