IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тази акция тепърва започва да расте. Мисля, че покупките на Капман от вчера са или обратното или Мажо - днес би трябвало да го оповестят!

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Ти не разбра ли, че голямото реване тепърва предстои.
      То ясно, че ще ревеш а ако трябва да съм точен... ти не спираш вече няколко месеца..
      Last edited by al4en; 17.06.2020, 08:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Още има време да се качиш на влака все пари за 100-200 акции са ти останали .. хаха.. после не ми се мисли какви ралита ще са ти в главата
        Ти не разбра ли, че голямото реване тепърва предстои.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Това "вТресеното" само да не се окаже сбирането му по време на втората Ковиттреска
          Който го е страх от треска гледа да не се натресе

Коментар

Може да ти прати и хабер с пощенски гълъб или да ти прати писмо по пощата.
            Още има време да се качиш на влака все пари за 100-200 акции са ти останали .. хаха.. после не ми се мисли какви ралита ще са ти в главата

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Ако няма особенно осезаема промяна в цените на другите Софикс компании ,мисля че няма да му стигнат 150т

Това "вТресеното" само да не се окаже сбирането му по време на втората Ковиттреска

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Абе да дава по 6 лв на акция и ще му намеря 150т. С френдовете имаме толко....
                Ако няма особенно осезаема промяна в цените на другите Софикс компании ,мисля че няма да му стигнат 150т

Коментар

Абе да дава по 6 лв на акция и ще му намеря 150т. С френдовете имаме толко....

Коментар

Може и да пише и на лични ако иска

Коментар

Докато дойде времето за влизане се надявам цената да е поне 4.50. Ще трябва доста артии да купи Никиту. Ще очакваме обаждане....
                      Може и да пише и на лични ако иска

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

За момента погледнато на прима виста изпреварваме по показатели за влизане в Софикса Албена,ИХЛБ,Холдинг Варна и Елана-та,а и теглото му би било малко по голямо в сравнение с преди
                        Докато дойде времето за влизане се надявам цената да е поне 4.50. Ще трябва доста артии да купи Никиту. Ще очакваме обаждане....

Коментар

Днешната търговия го доказва за пореден път.. но по-интересно ще е ако или по-точно като влезе в софикса!
                          За момента погледнато на прима виста изпреварваме по показатели за влизане в Софикса Албена,ИХЛБ,Холдинг Варна и Елана-та,а и теглото му би било малко по голямо в сравнение с преди

Коментар

За Трейс съм твърд оптимист. Най-перспективната акция на БФБ!
                            Днешната търговия го доказва за пореден път.. но по-интересно ще е ако или по-точно като влезе в софикса!

Коментар

Не бъди такъв песимист.
                              За Трейс съм твърд оптимист. Най-перспективната акция на БФБ!

Коментар

Ако си под 30 годишен имаш шанс близките 30-40 год. да хванеш такава цена. Но не и тази година....
                                Не бъди такъв песимист.

Коментар

Working...
                                X