If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лук,
не може да не се познавате, краставите магарета през девет дерета се надушват
А и двамкате сте едни инвеститори - мани мани
Абе цялата ви група е такава - комедианти.
Ха-ха-ха-хаааа
Ако стане, аз ще си купя със сигурност, но не виждам ти с какво ще си ги купиш.
Ха-ха-хааа, луковата глава, дето купува на промоция от 300 лева насам щял пак да си купи...
И защо не изчака да си купиш сега, 5 пъти повече акции ми са набута навремето?
В темата за дървените има един шоумен, дето и приятелите си прееба да се набълбукат на ипото. Но и той като теб акъл дава... голяма работа...
Що ли не те запозная с него, може да го включите в групата си, да правите по добро шоу, :lol:
Ха-ха-ха-хааа
За пореден път става ясно, че нищо не ти е ясно.
На 300 лв е купувал дядо ти, не аз.
И вземи изкарай някой лев, че ще си останеш без акции завинаги.
Препоръка е.
Ако стане, аз ще си купя със сигурност, но не виждам ти с какво ще си ги купиш.
Ха-ха-хааа, луковата глава, дето купува на промоция от 300 лева насам щял пак да си купи...
И защо не изчака да си купиш сега, 5 пъти повече акции ми са набута навремето?
В темата за дървените има един шоумен, дето и приятелите си прееба да се набълбукат на ипото. Но и той като теб акъл дава... голяма работа...
Що ли не те запозная с него, може да го включите в групата си, да правите по добро шоу, :lol:
Ха-ха-ха-хааа
Коментар
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Остап Бендер
Първоначално изпратено от ssonyy
Айде бе Мони!
Къде се изгуби!?
Изчезна за малко и се сринаха всички акции!
Здрасти. Не съм се изгубил, чуках курви. Аз отдавна съм с много кеш и съвсем малко акции и ми е през... няма да напиша през какво, че модераторът пак ще ме отсвири.
Освен това отдавна отсвирих еврата и купих долари и сега си чукам курви и се кефя.
Айде бе Мони!
Къде се изгуби!?
Изчезна за малко и се сринаха всички акции!
Здрасти. Не съм се изгубил, чуках курви. Аз отдавна съм с много кеш и съвсем малко акции и ми е през... няма да напиша през какво, че модераторът пак ще ме отсвири.
Освен това отдавна отсвирих еврата и купих долари и сега си чукам курви и се кефя.
Коментар