IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Малее, мале, олеле мале.
    Чейнчаджията-евнух и неговата продала на дъното асистентка Финтифлюшка пак се излагат на поразия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Фaкушка
      Първоначално изпратено от ivan61
      Първоначално изпратено от Фaкушка
      Абе иде ми да пиша цинизми, ама ще пропусна. То "факушка" сам да се наречеш, стига!! А нива от 300-350 лв. до една година ще видим !!! Аз тази седмица заредих яко!

За цинизмите е ясно.
      По добре да беше писал цинизми, да се посмеем, вместо да зареждаш яко.
      Тази седмица ще е по-добра за зареждане от миналата, но - станалото - станало.

Какво мислиш за следната врътка - продаваш утре на 45 - 47, и другата седмица купуваш на 25 - 30?

Това е препоръка за покупко-продажба.
      Ste probvam s 50br. utre!
      Пробва ли номера? Ако да - поздравления! Ако не - жалко.
      А луковия и комиците не ги мисли, за тях няма спасение.
      Продадох не 50 а 100 ! Исках повече ама бях в движение.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61
        Първоначално изпратено от Фaкушка
        Абе иде ми да пиша цинизми, ама ще пропусна. То "факушка" сам да се наречеш, стига!! А нива от 300-350 лв. до една година ще видим !!! Аз тази седмица заредих яко!

За цинизмите е ясно.
        По добре да беше писал цинизми, да се посмеем, вместо да зареждаш яко.
        Тази седмица ще е по-добра за зареждане от миналата, но - станалото - станало.

Какво мислиш за следната врътка - продаваш утре на 45 - 47, и другата седмица купуваш на 25 - 30?

Това е препоръка за покупко-продажба.
        Ste probvam s 50br. utre!
        Пробва ли номера? Ако да - поздравления! Ако не - жалко.
        А луковия и комиците не ги мисли, за тях няма спасение.

Коментар

• Първоначално изпратено от slavikd
          Първоначално изпратено от voda
          Люки няма им се даваш, тъмната страна представяна от стари девствени моми, злобее тъй като "тяхните" акции се движат обратнопропорционално на желанието им да бъдат забелязани посирайки всички теми с мъчните начинания и опити за размисъл. Със старите моми така става - или както беше казал един виден наш политик " тишината в спалнята води до ......"
          ДА !!! Никакво "даване"!!! Да продължава да изкупува Трейса, скоро може да стане мажоритар в нея... Успех...а на наште политици в спалните им май по-често има мъже !
          Лукчо купуваше на 300. И от тогава все допълва. Нищо чудно да стане мажоритар.

Коментар

• Първоначално изпратено от voda
            Люки няма им се даваш, тъмната страна представяна от стари девствени моми, злобее тъй като "тяхните" акции се движат обратнопропорционално на желанието им да бъдат забелязани посирайки всички теми с мъчните начинания и опити за размисъл. Със старите моми така става - или както беше казал един виден наш политик " тишината в спалнята води до ......"
            ДА !!! Никакво "даване"!!! Да продължава да изкупува Трейса, скоро може да стане мажоритар в нея... Успех...а на наште политици в спалните им май по-често има мъже !

Коментар

• Люки няма им се даваш, тъмната страна представяна от стари девствени моми, злобее тъй като "тяхните" акции се движат обратнопропорционално на желанието им да бъдат забелязани посирайки всички теми с мъчните начинания и опити за размисъл. Със старите моми така става - или както беше казал един виден наш политик " тишината в спалнята води до ......"

Коментар

• Първоначално изпратено от O2
                Ама верно ли ще стане средна 250 лв?
                Ако питаш "джедая" ще са минимум 2500 лв. Но засега не е уточнил точната дата... така , че купувай на него може да се "верва"... ама да не се стряскаш ако станат по 30 лв. Това е временно и щото има гадняри дето хулят най-готината акция на БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от Фaкушка
                  Лук,
                  не може да не се познавате, краставите магарета през девет дерета се надушват
                  А и двамкате сте едни инвеститори - мани мани
                  Абе цялата ви група е такава - комедианти.
                  Ха-ха-ха-хаааа
                  Смях през сълзи.
                  Така е, като продаваш на дъното, асистентке.

Коментар

• Кво да си набутам?

Коментар

Ама верно ли ще стане средна 250 лв?
                      Набутай си ги по дълбоко в задника и че видиш кво че стане.

Коментар

• Ама верно ли ще стане средна 250 лв?

Коментар

Фако , ами аз си купих няколкостотин на 500 , кво да правя?
                          Остап бендер нали ти каза?

Другия вариант е да ги продадеш и след няколко дена да купиш двойно повече акции по 25 лева. Така цената ти ще стане средно 250.

Коментар

• Айде тоя пък чукал на вратите на хората.Вероятно за заеми..

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
                              Първоначално изпратено от ssonyy
                              Айде бе Мони!
                              Къде се изгуби!?
                              Изчезна за малко и се сринаха всички акции!
                              Здрасти. Не съм се изгубил, чуках курви. Аз отдавна съм с много кеш и съвсем малко акции и ми е през... няма да напиша през какво, че модераторът пак ще ме отсвири.
                              Освен това отдавна отсвирих еврата и купих долари и сега си чукам курви и се кефя.
                              Да десетохилядиш дано!

Коментар

• Бандер , ми не знам дали да ти отговарям ,що си толкова нервен щом немаш от тех?Май май а?

Коментар

Working...
                                X