IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• какво е ясно?

Коментар

• Въпреки, че общо взето е ясно, но кога официално ще излязат решенията за Тракия?

Коментар

• Първоначално изпратено от Schumacher
        Първоначално изпратено от voda
        Я, ама то можело и нагорИ.
        Само за малко, може би.
        Гледай глобално, на нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от voda
          Я, ама то можело и нагорИ.
          Само за малко, може би.

Коментар

• Я, ама то можело и нагорИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Фaкушка
              Първоначално изпратено от БанкрутЪ
              честито на всички репаджии

Mдаа, а как купуваха на 115-120 на промоция, сега и тези репа отидоха по дяволите... да не говорим че и тези с репа на 80 кинта идват скоро наред...

Като стане 25 лева, и май ще си купя отново
              Ако стане, аз ще си купя със сигурност, но не виждам ти с какво ще си ги купиш.

Коментар

Първоначално изпратено от ivan61
                Абе иде ми да пиша цинизми, ама ще пропусна. То "факушка" сам да се наречеш, стига!! А нива от 300-350 лв. до една година ще видим !!! Аз тази седмица заредих яко!

За цинизмите е ясно.
                По добре да беше писал цинизми, да се посмеем, вместо да зареждаш яко.
                Тази седмица ще е по-добра за зареждане от миналата, но - станалото - станало.

Какво мислиш за следната врътка - продаваш утре на 45 - 47, и другата седмица купуваш на 25 - 30?

Това е препоръка за покупко-продажба.
                Ste probvam s 50br. utre!

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman
                  Според мен сега е момента за едни нови репа за финансиране на допълване на пакета и съответно намаляване на средната цена. Така човек може да излезе на по-ниско ниво, поради по-ниска цена на пакета.
                  А ако вземем Тракия, и започнат да идват еврофондовете за да ги усвояваме, то само дръж и чакай да растем. Само да дойдат еврофондовете, дори да няма дейност, само да усвояваме парите ни стига.
                  Не е препоръка.
                  Репоман, това е една от причините заради която спряха еврофондовете, другата е корупция от най-високо ниво в държавата.
                  Ако пропуснем корупцията (която е основната причина според мен),
                  то другата е, че парите само се усвояват, без да се върши работа. А европейците не искат парите им да се 'усвояват' от тъмни балкански субекти, искат срещу тях да се върши реална работа. И понеже нагласите тук са за усвояване, то и пари няма да има. А когато има, ще ги налапат техни фирми, които работят. За нашите ще останат трохите.
                  А какво ли ще има за акционерите? Аз се сещам за нещо, прилича на царевичен кочан, какво ли е то?

Коментар

• А кажете сега по-голям циркаджия от факушката има ли,

абе к'во беше факушка......хахахахаха....,

в края на всеки работният ден започва да прелита като волна пИпИруда в темите на инфраструктурата .................хахахахаха!:-))

Коментар

Само да дойдат еврофондовете, дори да няма дейност, само да усвояваме парите ни стига.
                      И сигурно пак ще стигнете 200 - 300 лв. ? Явно има още доста да се срива борсата.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61
                        Абе иде ми да пиша цинизми, ама ще пропусна. То "факушка" сам да се наречеш, стига!! А нива от 300-350 лв. до една година ще видим !!! Аз тази седмица заредих яко!

За цинизмите е ясно.
                        По добре да беше писал цинизми, да се посмеем, вместо да зареждаш яко.
                        Тази седмица ще е по-добра за зареждане от миналата, но - станалото - станало.

Какво мислиш за следната врътка - продаваш утре на 45 - 47, и другата седмица купуваш на 25 - 30?

Това е препоръка за покупко-продажба.

Коментар

Първоначално изпратено от Repoman

Луда работа не ами ....
                          Защо паднахме на 56лв.?

Тук май няма дъно
                          Има. Някъде около 25, и ако спечелят магистралата - 30 лева.
                          Така че ако мислите да правите репа на 56 лева си помислете, лесно ще стигне 30, и после 25, и може да загубите.
                          Според мен сега е момента за едни нови репа за финансиране на допълване на пакета и съответно намаляване на средната цена. Така човек може да излезе на по-ниско ниво, поради по-ниска цена на пакета.
                          А ако вземем Тракия, и започнат да идват еврофондовете за да ги усвояваме, то само дръж и чакай да растем. Само да дойдат еврофондовете, дори да няма дейност, само да усвояваме парите ни стига.
                          Не е препоръка.

Коментар

Луда работа не ами ....
                            Защо паднахме на 56лв.?

Тук май няма дъно
                            Има. Някъде около 25, и ако спечелят магистралата - 30 лева.
                            Така че ако мислите да правите репа на 56 лева си помислете, лесно ще стигне 30, и после 25, и може да загубите.

Коментар

• Първоначално изпратено от БанкрутЪ
                              честито на всички репаджии

Mдаа, а как купуваха на 115-120 на промоция, сега и тези репа отидоха по дяволите... да не говорим че и тези с репа на 80 кинта идват скоро наред...

Като стане 25 лева, и май ще си купя отново

Коментар

• е как, тук никой не иска да си признае ... накрая излиза, че доцента от СтЗ продава ...

ама като си спомня кви симпатяги се бяха наредили онази паметна събота през декември 2008. Оферти с големите чували ...

Първоначално изпратено от slavikd
                                И ко се оказа сега...???? Никой няма акции на Трейса??? Ми кой прозава ... и пише за светлото бъдеще тук???

Коментар

Working...
                                X