Наблюдение от предни подобни случаи.. Обикновено повишават с 30..40 ст.. 4д_ Е ндер дай и ти прогноза..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнение4. 2..4,40 е реално..
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Аз не съм виждал оценката, но те твърдят, че по метода на dcf, терминалната стойност, която има голям дял в крайната цена, била погрешно дисконтирана два пъти, което си е чиста дузпа.
И колега по долу беше открил тази им грешка в двойното дисконтиране.
А дали е дузпа или автогол- ще реши съдията
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Интересуваше ме имаше ли обосновка в мейла на елана защо смятат, че оценката е сгрешена и каква цена на акцията изчислява те.
А иначе обичам да чета и то не само в днешно време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСпоред мен ТРЯБВА я повишат с 10-15-20процента..Аз и приятели изпратихме възражения и ИП ще изпрати..
На ход е пак КФН..
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеПисал съм по-долу, ама кой да чете днешно време.
А иначе обичам да чета и то не само в днешно време.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеПисал съм по-долу, ама кой да чете днешно време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеПичове, само аз ли получих мейл от елана, че оценката била сбъркана и цената трябва да е по-висока?
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеПичове, само аз ли получих мейл от елана, че оценката била сбъркана и цената трябва да е по-висока?
Коментар
Коментар