IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Наблюдение от предни подобни случаи.. Обикновено повишават с 30..40 ст.. 4д_ Е ндер дай и ти прогноза..

Коментар

• Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнение
      4. 2..4,40 е реално..
      Киро защо точно тази случайна цифра? За мен в случай, че се отстрани методологичната грешка в изчисленията на терминалната стойност е доста повече. Това 4,20-4,40 някакво пазарене ли е или ще се следват правилата?

Коментар

• На пет лева ники селския може и да се откаже.

Коментар

• Тук няма справедливост..ЕДНИ ХОРА ВЕЧЕ 24ГОДИНИ ПРЕЦАКВАТ МИНОРИТАРНИТЕ АКЦИОНЕРИ..Бих се радвал да е 5 лева, но много са ни прецаквали..

Коментар

• Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнение
            4. 2..4,40 е реално..
            Под 5 лева е чист обир!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Аз не съм виждал оценката, но те твърдят, че по метода на dcf, терминалната стойност, която има голям дял в крайната цена, била погрешно дисконтирана два пъти, което си е чиста дузпа.
              Да, благодаря!
              И колега по долу беше открил тази им грешка в двойното дисконтиране.
              А дали е дузпа или автогол- ще реши съдията

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Интересуваше ме имаше ли обосновка в мейла на елана защо смятат, че оценката е сгрешена и каква цена на акцията изчислява те.
                А иначе обичам да чета и то не само в днешно време.
                Аз не съм виждал оценката, но те твърдят, че по метода на dcf, терминалната стойност, която има голям дял в крайната цена, била погрешно дисконтирана два пъти, което си е чиста дузпа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Според мен ТРЯБВА я повишат с 10-15-20процента..Аз и приятели изпратихме възражения и ИП ще изпрати..
                  На ход е пак КФН..
                  Нека са 15-20-25 процентите

Коментар

Писал съм по-долу, ама кой да чете днешно време.
                    Интересуваше ме имаше ли обосновка в мейла на елана защо смятат, че оценката е сгрешена и каква цена на акцията изчислява те.
                    А иначе обичам да чета и то не само в днешно време.

Коментар

• 4. 2..4,40 е реално..

Коментар

Писал съм по-долу, ама кой да чете днешно време.
                        На 5лв, както си писал не ми се вярва! Макс 4 - 4,20лв/бр., но и това не ми се вярва. Се ще се намери кой да му продаде необходимият % за да осъществи търговото си намерение!

Коментар

• Според мен ТРЯБВА я повишат с 10-15-20процента..Аз и приятели изпратихме възражения и ИП ще изпрати..
                          На ход е пак КФН..

Коментар

• Писал съм по-долу, ама кой да чете днешно време.

Коментар

Пичове, само аз ли получих мейл от елана, че оценката била сбъркана и цената трябва да е по-висока?
                              Според теб колко е реалната цена? Според мен в предложението е описано ясно как е сметната "справедливата" стойност. Просто мажо уцели правилният момент за търговото.

Коментар

Пичове, само аз ли получих мейл от елана, че оценката била сбъркана и цената трябва да е по-висока?
                                И какво са написали еланци?

Коментар

Working...
                                X