Пичове, само аз ли получих мейл от елана, че оценката била сбъркана и цената трябва да е по-висока?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
К'о, к'о, рйечи, к'о - ще ме уморите от хилеж бе, а не е добре в спа-то да се хиля толкова, че ще се нагълтам с водаМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеKiro, за това, че няма да го купува съм съгласен, но на какво основание според теб няма да влезе в Софикс? Това което пишеш е тъпотия. Няма как да се отпише до 2 септември. Прави сметка колко време има докато им върнат търговото за корекция, после докато го напишат пак, да им го одобрят или върнат втори път. Чак след това ще тече срока за приемане и след това евентуално отписване. Как си представяш ситуация където тази процедура е възможна в показаният от теб срок? Все пак ние сме правова държава и БФБ ще си спази процедурите. Просто спекулантите трябва да ги научат. Освен това ако не го приемат достатъчно хора да се отпише дружеството то Експат ще трябва да си купи и да не го играе къс.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнениеАми досега няма такъв случай, ая и какъв е смисъла , после трябва пък да го сменят..
- 1 like
Коментар
-
Ами , когато стане ще видим кой е писал тъпотии 4Д-Ендер..И като е в Софикс и го отпишат пак ли ще смятат Софикс или ще вкарат резерва.. Колко правова държава сме се вижда по хилядите ощетени маноритари в годините, които са ощетени, по това, че няма осъдени за КТБ и много други неща.. Ще видим как ще решат този прецедент..Last edited by Bond009; 21.07.2020, 11:46.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнениеНяма да го купува и едва ли ще влезе в Софикс..
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Хахаха, благодаря ти за комплиментите. От теб са мед за очите/ушите ми. Продължавай да лъжеш и заблуждаваш хората, но си оставаш вовеки форумен трол, достоен само за подигравки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнениеНяма да го купува и едва ли ще влезе в Софикс..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Не думай бре.Не знаех че се пукам от завист.Всъщност няма за каво да ти завиждам щото си на загуба минус 50к.Между другото ти за тия 50 к има да чакаш десетилетия да ги извадиш от бфб а аз ги вадя за седмица.Бебчо си ти казах.Няма смисъл да ми демонстрираш състояние.Малък си още а и не може да правиш пари.Можеш само да харчиш парите на майка си и на баща си.Last edited by mapadona; 21.07.2020, 08:29.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Моят трейсиански пакет показва +50к.... докато ти се пукаш от яд и завист!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Стара лисица е той и пари не обуча да дава.Така че артиите ще ви ги плати на минимума.Който има малко бройки артии ок,но който има като Мишо вкарани 200 бона в тоя шит ще загуби доста.Ама здраве да е.
- 1 like
Коментар
Коментар