IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пичове, само аз ли получих мейл от елана, че оценката била сбъркана и цената трябва да е по-висока?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

К'о, к'о, рйечи, к'о - ще ме уморите от хилеж бе, а не е добре в спа-то да се хиля толкова, че ще се нагълтам с вода
      DDD Много смешно, явно се е объркал и е имал в предвид някоя друга държава.
      Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
        Kiro, за това, че няма да го купува съм съгласен, но на какво основание според теб няма да влезе в Софикс? Това което пишеш е тъпотия. Няма как да се отпише до 2 септември. Прави сметка колко време има докато им върнат търговото за корекция, после докато го напишат пак, да им го одобрят или върнат втори път. Чак след това ще тече срока за приемане и след това евентуално отписване. Как си представяш ситуация където тази процедура е възможна в показаният от теб срок? Все пак ние сме правова държава и БФБ ще си спази процедурите. Просто спекулантите трябва да ги научат. Освен това ако не го приемат достатъчно хора да се отпише дружеството то Експат ще трябва да си купи и да не го играе къс.
        К'о, к'о, рйечи, к'о - ще ме уморите от хилеж бе, а не е добре в спа-то да се хиля толкова, че ще се нагълтам с вода
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Значи теб те кефи мажоритарите да прецакват миноритарите в правовата държава..

Коментар

• Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнение
            Ами досега няма такъв случай, ая и какъв е смисъла , после трябва пък да го сменят..
            Киро, смисъла е, че сме правова държава и процедурите трябва да се спазват. Искаш по целесъобразност да не се спазват правилата защото не те кефят.

Коментар

• Ами , когато стане ще видим кой е писал тъпотии 4Д-Ендер..И като е в Софикс и го отпишат пак ли ще смятат Софикс или ще вкарат резерва.. Колко правова държава сме се вижда по хилядите ощетени маноритари в годините, които са ощетени, по това, че няма осъдени за КТБ и много други неща.. Ще видим как ще решат този прецедент..
              Last edited by Bond009; 21.07.2020, 11:46.

Коментар

Няма да го купува и едва ли ще влезе в Софикс..
                Kiro, за това, че няма да го купува съм съгласен, но на какво основание според теб няма да влезе в Софикс? Това което пишеш е тъпотия. Няма как да се отпише до 2 септември. Прави сметка колко време има докато им върнат търговото за корекция, после докато го напишат пак, да им го одобрят или върнат втори път. Чак след това ще тече срока за приемане и след това евентуално отписване. Как си представяш ситуация където тази процедура е възможна в показаният от теб срок? Все пак ние сме правова държава и БФБ ще си спази процедурите. Просто спекулантите трябва да ги научат. Освен това ако не го приемат достатъчно хора да се отпише дружеството то Експат ще трябва да си купи и да не го играе къс.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Хахаха, благодаря ти за комплиментите. От теб са мед за очите/ушите ми. Продължавай да лъжеш и заблуждаваш хората, но си оставаш вовеки форумен трол, достоен само за подигравки
                  Абе то се видя че ти ги заблуждсваше с приказките си за ръстове,Софикс 1000,големи печалби от Трейси а нищо от това не стана.Аз им казвах само,че идва криза и акциите ще паднат и това се случи.Аз сега съм с много кеш и се кефя на брега на океана а ти броиш загубите.На твое място бих изчезнал от форума че от тук нататък всички ще ти се подиграват и няма да те вземат повече на сериозно.

Коментар

• Ами досега няма такъв случай, ая и какъв е смисъла , после трябва пък да го сменят..

Коментар

Няма да го купува и едва ли ще влезе в Софикс..
                      Защо? Има ли правило да не се класират дружества, които са в процедура на търгово или са обявени намерения за отписване?

Коментар

• Няма да го купува и едва ли ще влезе в Софикс..

Коментар

• Странно ще се получи тук. Ще влезе в софикс при положение, че има търгово и ще се отписва. Едва ли ще го купува фондът при тази ситуация. Какво мислите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Не думай бре.Не знаех че се пукам от завист.Всъщност няма за каво да ти завиждам щото си на загуба минус 50к.Между другото ти за тия 50 к има да чакаш десетилетия да ги извадиш от бфб а аз ги вадя за седмица.Бебчо си ти казах.Няма смисъл да ми демонстрираш състояние.Малък си още а и не може да правиш пари.Можеш само да харчиш парите на майка си и на баща си.
                            Хахаха, благодаря ти за комплиментите. От теб са мед за очите/ушите ми. Продължавай да лъжеш и заблуждаваш хората, но си оставаш вовеки форумен трол, достоен само за подигравки
                            Last edited by mapadona; 21.07.2020, 08:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Моят трейсиански пакет показва +50к.... докато ти се пукаш от яд и завист!!!
                              Не думай бре.Не знаех че се пукам от завист.Всъщност няма за каво да ти завиждам щото си на загуба минус 50к.Между другото ти за тия 50 к има да чакаш десетилетия да ги извадиш от бфб а аз ги вадя за седмица.Бебчо си ти казах.Няма смисъл да ми демонстрираш състояние.Малък си още а и не може да правиш пари.Можеш само да харчиш парите на майка си и на баща си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Стара лисица е той и пари не обуча да дава.Така че артиите ще ви ги плати на минимума.Който има малко бройки артии ок,но който има като Мишо вкарани 200 бона в тоя шит ще загуби доста.Ама здраве да е.
                                Моят трейсиански пакет показва +50к.... докато ти се пукаш от яд и завист!!!

Коментар

Working...
                                X