Първоначално изпратено от Мигел
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Last edited by al4en; 12.08.2020, 17:21.
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Не знам има ли право да вкара ново търгово предложение тия дни, може такава да му е играта, вместо да получи постоянна забрана за търгово се отказва и нов опит... жалби ... малко нагоре и е готов... Само предполагам!_______________________________
Щедро сееш, едро жънеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мигел Разгледай мнениеАз си мисля, че все пак Михайлов е човек с репутация и тежест и да избегне неловкото положение с опита за минаване с цена на половина и прецакване на миноритарите, сега се отказва, уж че са го подвели Бенча.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениепееразка ралта, което се и очакваше от подобен "честен частник". Мъчно ми е за тези, които купиха на 4+ лева вчера и сутринта, предполагам, че цената може да иде много надолу, което не ви го пожелавам, колкото и да считам фирмата за абсолютен булшит в строителството. Баси миндила, дано успеете да кеширате с печалба. Нямам и няма и да имам акции тук, ако ще да печелят по 1 млрд поръчки на година.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Отивате към 3 ,за съжаление...обратното и малкия Мук ще се разберат..
Всичко на БФБ е пунта мара...
- 1 like
Коментар
-
пееразка ралта, което се и очакваше от подобен "честен частник". Мъчно ми е за тези, които купиха на 4+ лева вчера и сутринта, предполагам, че цената може да иде много надолу, което не ви го пожелавам, колкото и да считам фирмата за абсолютен булшит в строителството. Баси миндила, дано успеете да кеширате с печалба. Нямам и няма и да имам акции тук, ако ще да печелят по 1 млрд поръчки на година.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
То беше ясно ... пробва се за без пари ако стане... сметнали са колко трябва да дадат и лошо им е станало... Супер.. това е най-доброто което можеше да ни се случи ) тъкмо и оборот стана доста.. Софикс ни зове
Всичко на БФБ е пунта мара...
- 1 like
Коментар
-
То беше ясно ... пробва се за без пари ако стане... сметнали са колко трябва да дадат и лошо им е станало... Супер.. това е най-доброто което можеше да ни се случи ) тъкмо и оборот стана доста.. Софикс ни зове
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Коментар
Коментар