IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Мигел Разгледай мнение

Реално се отказва да корегира търговото в срок, пък за друга игра мисля, че има право след време.
    Според мен сега му е шанса да го вземе евтино, едва ли би тръгнал да прави търгово ако няма нещо предвид. Има ли ново предложение ще е буквално тия дни.. ако има право разбира се. А другия вариант е да няма пари / или по скоро да има за 3.80 и да се пробва/, което също е възможно.
    Last edited by al4en; 12.08.2020, 17:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Не знам има ли право да вкара ново търгово предложение тия дни, може такава да му е играта, вместо да получи постоянна забрана за търгово се отказва и нов опит... жалби ... малко нагоре и е готов... Само предполагам!
      Реално се отказва да корегира търговото в срок, пък за друга игра мисля, че има право след време.

Коментар

• Баси подигравката

Коментар

• Първоначално изпратено от Мигел Разгледай мнение
          Аз си мисля, че все пак Михайлов е човек с репутация и тежест и да избегне неловкото положение с опита за минаване с цена на половина и прецакване на миноритарите, сега се отказва, уж че са го подвели Бенча.
          Не знам има ли право да вкара ново търгово предложение тия дни, може такава да му е играта, вместо да получи постоянна забрана за търгово се отказва и нов опит... жалби ... малко нагоре и е готов... Само предполагам!

Коментар

• Все пак КФН наложи забрана на търговото. Сега според мен трябва да се произнесе и тя да определи реално при каква цена да се осъществи

Коментар

• Кво ви е виновен Мажо ,че някой разпродава .Марадоната ,май беше много се "нагувичил" тука дано излезе на 0 поне

Коментар

• Аз си мисля, че все пак Михайлов е човек с репутация и тежест и да избегне неловкото положение с опита за минаване с цена на половина и прецакване на миноритарите, сега се отказва, уж че са го подвели Бенча.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  пееразка ралта, което се и очакваше от подобен "честен частник". Мъчно ми е за тези, които купиха на 4+ лева вчера и сутринта, предполагам, че цената може да иде много надолу, което не ви го пожелавам, колкото и да считам фирмата за абсолютен булшит в строителството. Баси миндила, дано успеете да кеширате с печалба. Нямам и няма и да имам акции тук, ако ще да печелят по 1 млрд поръчки на година.
                  Много се изложи другаря професор. Потвърди това, което съм чувал по негов адрес, а също и това което съм чел тук (от колегата @Божко Василев например) пак за него...
                  Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Отивате към 3 ,за съжаление...обратното и малкия Мук ще се разберат..
                    Всичко на БФБ е пунта мара...
                    след новината и аз мисля че положението не е розово. С тая вяла търговия на борсата ................

Коментар

• пееразка ралта, което се и очакваше от подобен "честен частник". Мъчно ми е за тези, които купиха на 4+ лева вчера и сутринта, предполагам, че цената може да иде много надолу, което не ви го пожелавам, колкото и да считам фирмата за абсолютен булшит в строителството. Баси миндила, дано успеете да кеширате с печалба. Нямам и няма и да имам акции тук, ако ще да печелят по 1 млрд поръчки на година.
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

То беше ясно ... пробва се за без пари ако стане... сметнали са колко трябва да дадат и лошо им е станало... Супер.. това е най-доброто което можеше да ни се случи ) тъкмо и оборот стана доста.. Софикс ни зове
                        Отивате към 3 ,за съжаление...обратното и малкия Мук ще се разберат..
                        Всичко на БФБ е пунта мара...

Коментар

То беше ясно ... пробва се за без пари ако стане... сметнали са колко трябва да дадат и лошо им е станало... Супер.. това е най-доброто което можеше да ни се случи ) тъкмо и оборот стана доста.. Софикс ни зове
                          като е толкова добро, защо пада днес яко?

Коментар

• Големите печалби се отлагат ,сори

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Коментар

• http://x3news.com/download/?id=474214

Коментар

Working...
                                X