IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Същото си мислех, че ще се откаже, но даже над 5.00, ако е цената, а той голямо мишле излезе. Не са мъжки такива постъпки, на такъв доверие никакво да нямаш.

Нищо не го оправдава,-грешката си е негова! За останалото , има пресен пример от Краси космонафта, тк че сам може се ощипе и да найде верния път! Надъм се да съм му лизнал кората!

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Бенча провалиха търговото... с толко грешки нямаше как да мине.... За мен е точно обратното мажо спря цирка възможно най бързо... Ако има сериозни намерения скоро ще разберем.
      Справка...как е създаден бенча...,

Коментар

Същото си мислех, че ще се откаже, но даже над 5.00, ако е цената, а той голямо мишле излезе. Не са мъжки такива постъпки, на такъв доверие никакво да нямаш.
        Бенча провалиха търговото... с толко грешки нямаше как да мине.... За мен е точно обратното мажо спря цирка възможно най бързо... Ако има сериозни намерения скоро ще разберем.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Явно лоши уста имам! Предположих врътването му от цена над 4,60 , но пък толкова бързо и от кота 3,80 ;- яко се е засегнал от предварителните "съвети" на посредника си!
          Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• отщя му се на човека, ама не се знае как ще го посъветват от Бенча... или го е страх да не стане за резил пак.. отново?

Коментар

Ще ще Само стой и гледай мача
              Задно салто засега, но утре само нагоре
              Днес първият час нямаше и 1 сделка на бфб
              Не е препоръка

Коментар

Поредният евтин тарикат се оказа и този. БФБ, нищо чудно. Поне сега акцията може да се намести доста по - нависоко от смешното предложение на този.

Явно лоши уста имам! Предположих врътването му от цена над 4,60 , но пък толкова бързо и от кота 3,80 ;- яко се е засегнал от предварителните "съвети" на посредника си!

Коментар

• Поредният евтин тарикат се оказа и този. БФБ, нищо чудно. Поне сега акцията може да се намести доста по - нависоко от смешното предложение на този.
                  Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
                    Камъните падат,,, отгоре, от небето
                    С капитализация на флоута под 10 милиона, тъкмо може да не влезе в софикс
                    Ще ще Само стой и гледай мача

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      пееразка ралта, което се и очакваше от подобен "честен частник". Мъчно ми е за тези, които купиха на 4+ лева вчера и сутринта, предполагам, че цената може да иде много надолу, което не ви го пожелавам, колкото и да считам фирмата за абсолютен булшит в строителството. Баси миндила, дано успеете да кеширате с печалба. Нямам и няма и да имам акции тук, ако ще да печелят по 1 млрд поръчки на година.
                      Какво значи да кеширате с печалба? Това автоматично предполага ли, че има някой който да ги купи на загуба ?,
                      Ако си ти на мястото на маджото, да вярваме ли, че от мъка по акционерите ще им ръснеш едни 6 лв, е да направят малко 30% профит?
                      Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение

Не бъди наивен колега! Както направи "врътката" с акциите на свързаните лица на извънборсов пазар така ще направи и обратната "врътка", ако не я е направил вече. Но не ме интересува. Прозрачен е отвсякъде...
                        Мне,
                        Няма нужда да прави врътки.
                        В грешка съм-
                        Законът не го задължава, а му дава право да отправи търгово-

Чл. 149а. (Нов - ДВ, бр. 61 от 2002 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 52 от 2007 г., в сила от 03.07.2007 г., изм. - ДВ, бр. 103 от 2012 г.) Лице, което придобие пряко, чрез свързани лица или непряко в случаите по чл. 149, ал. 2 повече от 90 на сто от гласовете в общото събрание на публично дружество, има право да регистрира търгово предложение за закупуване на акциите на останалите акционери. Член 149, ал. 3, 4 и 12 се прилагат съответно.

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
                          Добре де,
                          Отказваме се, но пък имаме над 90%.
                          Това не противоречи ли на закона...
                          Не бъди наивен колега! Както направи "врътката" с акциите на свързаните лица на извънборсов пазар така ще направи и обратната "врътка", ако не я е направил вече. Но не ме интересува. Прозрачен е отвсякъде...
                          Vanitas vanitatum...

Коментар

• Добре де,
                            Отказваме се, но пък имаме над 90%.
                            Това не противоречи ли на закона...

Коментар

Супер.. тъкмо ще си влезем в Софикс и само нагоре
                              Камъните падат,,, отгоре, от небето
                              С капитализация на флоута под 10 милиона, тъкмо може да не влезе в софикс
                              Last edited by shokova terapia; 12.08.2020, 18:06.
                              Не е препоръка

Коментар

• Тръгнал ли е да се отписва някой ,ще търси евтини варианти. Сега нещо друго ще опита,да видим.

Коментар

Working...
                                X