Това отиграване от някой , ми намирисва на отказване от търгово. Ама не знам, мое предположение.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
Че защо да дава 6лв. Мое се откажеМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
Това че е имало камилчета на ИПО нема непременно връзка с цената на дружеството. Решила си да се набуташ в ипо, ами решение твое. Не може да се ползва ипо за база за жалби и оплаквания из всевъзможни институции. Трябваше половината поне Ипо да са се провалили при бомбастичните им цени, за да се научат мажоритарите, какво е ипо. Понастоящем дори ипо на хима при 4лв някога, сега е компроментирано като цена. Всички ипо бяха безбожно надути.
Въпросът е принципен
Не можеш да търсиш финансиране от миноритарите и накрая да си като лека жена от червените фенери с гадни номера
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мигел Разгледай мнение
Да, като се следят изкъсо нещата няма да ни правят на папагали.Ще видя и аз до къде ще я докарат и ще пусна до прокуратурата едно писанце, пък каквото стане.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеАз лично чакам да видя какво ще направят До. Две седмици каква е цената която ще съчинят и отивам при прокурора..._______________________________
Щедро сееш, едро жънеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q767 Разгледай мнениеЦена на ИПО 10лв да речем; въртиш ги тия пари 13години печелиш годишно по 16 милиона; прибираш дивиденти и отписваш при стотинки. Ми да тегли заем от банка 10 лв и да върне накрая стотинки
тоз закон явно е от Дивия Запад или е от неписаните правила на Бенча
Бенча вече тотално ги отписах, имах отрицателно мнение за тях, но сега вече...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Цена на ИПО 10лв да речем; въртиш ги тия пари 13години печелиш годишно по 16 милиона; прибираш дивиденти и отписваш при стотинки. Ми да тегли заем от банка 10 лв и да върне накрая стотинки
тоз закон явно е от Дивия Запад или е от неписаните правила на Бенча
Бенча вече тотално ги отписах, имах отрицателно мнение за тях, но сега вече...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеАз лично чакам да видя какво ще направят До. Две седмици каква е цената която ще съчинят и отивам при прокурора...търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Божко Василев Разгледай мнениеТоз дедич Михайлов мое си купи сичко освен време- да дава 6 лева и да бега, щото нито е млад, нито е запазен, а и бай Ставри е миноритарен акционер тук, така че ще излезе много амортизирантърся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеАз лично чакам да видя какво ще направят До. Две седмици каква е цената която ще съчинят и отивам при прокурора...
преди 13 години,въртял си ги,печелил си от тях и накрая връщаш една трета,че кой не иска такава далавера.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q767 Разгледай мнение
няма АКО
СЕГА трябва всички да подадем жалба до прокуратура срещу Бенча и Михайлов за финансово престъпление в големи размери
и да отнемат лиценза на Бенчмарк, явно не са финансисти
Коментар
Коментар