IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това отиграване от някой , ми намирисва на отказване от търгово. Ама не знам, мое предположение.

Коментар

• Супер.. тъкмо ще си влезем в Софикс и само нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение

Че защо да дава 6лв. Мое се откаже
        Преди време на ПДНГ мисля се отказаха, но така ще е по - добре за акционерите тук, потенциалът за печалба е по - голям от някакви 5-6 лв. Отделно сега хитро не изплати дивидент, понеже иска да прилапа всички акции, но ако няма да се отписва компанията, дивидентните плащания вероятно ще се възобновят.
        Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Бенчмарк хитреят, подшушнали са да не коригират цената ми се струва...
          Last edited by V12; 12.08.2020, 15:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение

Това че е имало камилчета на ИПО нема непременно връзка с цената на дружеството. Решила си да се набуташ в ипо, ами решение твое. Не може да се ползва ипо за база за жалби и оплаквания из всевъзможни институции. Трябваше половината поне Ипо да са се провалили при бомбастичните им цени, за да се научат мажоритарите, какво е ипо. Понастоящем дори ипо на хима при 4лв някога, сега е компроментирано като цена. Всички ипо бяха безбожно надути.
            споко, ипото го изгледах, имам акции далеч по-късно купени,на приемлива цена и търговото не ме ощетява
            Въпросът е принципен
            Не можеш да търсиш финансиране от миноритарите и накрая да си като лека жена от червените фенери с гадни номера

Коментар

• Първоначално изпратено от Мигел Разгледай мнение

Да, като се следят изкъсо нещата няма да ни правят на папагали.Ще видя и аз до къде ще я докарат и ще пусна до прокуратурата едно писанце, пък каквото стане.
              Веднъж осъдих държавата за много пари,тъй че стъпките са ясни..,,надявам се този път да има разум в съответните инстанции!

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
                Аз лично чакам да видя какво ще направят До. Две седмици каква е цената която ще съчинят и отивам при прокурора...
                Да, като се следят изкъсо нещата няма да ни правят на папагали.Ще видя и аз до къде ще я докарат и ще пусна до прокуратурата едно писанце, пък каквото стане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Q767 Разгледай мнение
                  Цена на ИПО 10лв да речем; въртиш ги тия пари 13години печелиш годишно по 16 милиона; прибираш дивиденти и отписваш при стотинки. Ми да тегли заем от банка 10 лв и да върне накрая стотинки
                  тоз закон явно е от Дивия Запад или е от неписаните правила на Бенча
                  Бенча вече тотално ги отписах, имах отрицателно мнение за тях, но сега вече...
                  Това че е имало камилчета на ИПО нема непременно връзка с цената на дружеството. Решила си да се набуташ в ипо, ами решение твое. Не може да се ползва ипо за база за жалби и оплаквания из всевъзможни институции. Трябваше половината поне Ипо да са се провалили при бомбастичните им цени, за да се научат мажоритарите, какво е ипо. Понастоящем дори ипо на хима при 4лв някога, сега е компроментирано като цена. Всички ипо бяха безбожно надути.

Коментар

• Цена на ИПО 10лв да речем; въртиш ги тия пари 13години печелиш годишно по 16 милиона; прибираш дивиденти и отписваш при стотинки. Ми да тегли заем от банка 10 лв и да върне накрая стотинки
                    тоз закон явно е от Дивия Запад или е от неписаните правила на Бенча
                    Бенча вече тотално ги отписах, имах отрицателно мнение за тях, но сега вече...

Коментар

Аз лично чакам да видя какво ще направят До. Две седмици каква е цената която ще съчинят и отивам при прокурора...
                      Ще му накривиш шапката на прокурора
                      търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от Божко Василев Разгледай мнение
                        Тоз дедич Михайлов мое си купи сичко освен време- да дава 6 лева и да бега, щото нито е млад, нито е запазен, а и бай Ставри е миноритарен акционер тук, така че ще излезе много амортизиран
                        Че защо да дава 6лв. Мое се откаже
                        търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

Щом искаш да хлопваш кепенците трябва да дадеш толкова колкото си взел на ИПО и това трябва да бъде като закон за всички.Взел си едни пари
                          преди 13 години,въртял си ги,печелил си от тях и накрая връщаш една трета,че кой не иска такава далавера.

Коментар

• Тоз дедич Михайлов мое си купи сичко освен време- да дава 6 лева и да бега, щото нито е млад, нито е запазен, а и бай Ставри е миноритарен акционер тук, така че ще излезе много амортизиран

Коментар

• Аз лично чакам да видя какво ще направят До. Две седмици каква е цената която ще съчинят и отивам при прокурора...

Коментар

• Първоначално изпратено от Q767 Разгледай мнение

няма АКО
                                СЕГА трябва всички да подадем жалба до прокуратура срещу Бенча и Михайлов за финансово престъпление в големи размери
                                и да отнемат лиценза на Бенчмарк, явно не са финансисти
                                Да...точно това имам предвид....даваме им втори шанс...ако не се коригират ги почвам....

Коментар

Working...
                                X