IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение

В момента няма да може, но като изкупи достатъчно акции, не може ли да повтори упражнението?
    Кажи ми колко акции ще купи на 3,80 и ще мога да ти отговоря.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Защото няма да може да се отпише.
      В момента няма да може, но като изкупи достатъчно акции, не може ли да повтори упражнението?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение

За какво му е търгово предложение на мажоритарния собственик, след като бавно и кротко си купува от пазара под 3.80.
        Защото няма да може да се отпише.

Коментар

• Първоначално изпратено от Q767 Разгледай мнение
          днес получих отговор о КФН; предполагам че за всички текста е еднакъв
          Отпечатък, Като от 500г. щампа на Албрехт Дюрер
          http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• днес получих отговор о КФН; предполагам че за всички текста е еднакъв

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Разбира се, че ги има парите професорът.
              Но не му мина номерът-
              Усети се, че за да му премат търговото трябва несимволично да повиши предлаганата цена.
              За какво му е търгово предложение на мажоритарния собственик, след като бавно и кротко си купува от пазара под 3.80.

Коментар

• Първоначално изпратено от pln Разгледай мнение
                Един лаишки въпрос, как точно работи търговото?
                Ако предложението се приеме, акциите автоматично ли се прехвърлят от настоящия собственик или е нужно някакво действие/съгласие от него и какво? Ако собственика пропусне да го стори, какво прави с акциите после?
                само който иска приема търговото, останалите продължават за имат дял в дружеството, да получават дивидент, но продажбата на акциите сигурно ще е по-тегава на нерегулиран пазар.

Коментар

• Първоначално изпратено от pln Разгледай мнение
                  Един лаишки въпрос, как точно работи търговото?
                  Ако предложението се приеме, акциите автоматично ли се прехвърлят от настоящия собственик или е нужно някакво действие/съгласие от него и какво? Ако собственика пропусне да го стори, какво прави с акциите после?
                  Виждам, че си новобранец. Най добре първо прочети наредбата за търговите предложения и после да коментираме какво не е ясно.

Коментар

• Един лаишки въпрос, как точно работи търговото?

Коментар

• Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение

игралец е
                      Всички са играчи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Да, така пише в депозитаря, не съм се ровил, но ми е интересно тълкуването като как мажото има 90% в свои ръце и свързани с него, пък фри флоута е към 20%
                        Както е при ДОХ и др. - за индексите не е интересно дали са свързани или отвързани

Коментар

• Груец, ..... ти адвокат да го ...

Коментар

Да, така пише в депозитаря, не съм се ровил, но ми е интересно тълкуването като как мажото има 90% в свои ръце и свързани с него, пък фри флоута е към 20%
                            излиза, че свързаните с него, имащи по под 5% са към 10% общо

Коментар

Мажо не им ги плаща, а са поверени правата в/у тях от приближените му!

Коментар

игралец е

Коментар

Working...
                                X