Първоначално изпратено от Bill-bg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Защото няма да може да се отпише.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
За какво му е търгово предложение на мажоритарния собственик, след като бавно и кротко си купува от пазара под 3.80.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q767 Разгледай мнениеднес получих отговор о КФН; предполагам че за всички текста е еднакъвhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Разбира се, че ги има парите професорът.
Но не му мина номерът-
Усети се, че за да му премат търговото трябва несимволично да повиши предлаганата цена.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pln Разгледай мнениеЕдин лаишки въпрос, как точно работи търговото?
Ако предложението се приеме, акциите автоматично ли се прехвърлят от настоящия собственик или е нужно някакво действие/съгласие от него и какво? Ако собственика пропусне да го стори, какво прави с акциите после?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pln Разгледай мнениеЕдин лаишки въпрос, как точно работи търговото?
Ако предложението се приеме, акциите автоматично ли се прехвърлят от настоящия собственик или е нужно някакво действие/съгласие от него и какво? Ако собственика пропусне да го стори, какво прави с акциите после?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Да, така пише в депозитаря, не съм се ровил, но ми е интересно тълкуването като как мажото има 90% в свои ръце и свързани с него, пък фри флоута е към 20%
Коментар
-
Да, така пише в депозитаря, не съм се ровил, но ми е интересно тълкуването като как мажото има 90% в свои ръце и свързани с него, пък фри флоута е към 20%
Коментар
-
Мажо не им ги плаща, а са поверени правата в/у тях от приближените му!
Коментар
-
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар