Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Що ,акция която е в процедура на търгово не влиза в индекс...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Що ,акция която е в процедура на търгово не влиза в индекс...
Коментар
-
Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнениеЩе има възможност да продаде на фода, като влезе в Софикс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеРъководни кадри имат ли право да продават през Август. До колкото си спомням само Юни , Септември и Декември или бъркам?
да интересно, професора е продал акции през август, въпреки че има забрана в месеца на публикуване на консолидиран отчет. Май не ги разбира много нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мигел Разгледай мнениеБрее КФНто ми върнаха писмо в отговор на възражението ми, отностно цената на търговото. Не съм го взел от пощата още.
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Вижда се, че често си мени мнението. Ето на 2 лева преди време не иска да купува.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
Няма как да знаем какво му е в главата, но ако един път е пробвал, защо да не пробва пак след известно време? Пък до тогава да си купува от пазара на ниската цена.... Защата самия факт, че иска да го изкупи на тази цена за мен означава, че то струва доста повече...едва ли има някой друг, който да знае реално колко струва дружеството по-добре от него. Това ми е тезата.
Коментар
-
Именно, има прекалено много условности. А и вече на всеки е ясно, че професора е стиснат и ако нещо не е сигурно, няма да се впуска в излишни разходи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
То това е доста условно и зависи от много неща, но до края на год. предполагам, че може да купи 200-250 хил.бр.
Коментар
-
Кажи ми колко акции ще купи на 3,80 и ще мога да ти отговоря.
Коментар
Коментар