IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
    Би ли посочил къде го пише в нормативната база. Аз такова нещо не съм срещал. Явно затова изпитвам умерен скептицизъм към твърдението ти.
    Не ме интересува вече акцията но когато извадиха еларг от софикс това беше причината...ликвидация...тук какво правят ако можеш обясни...отписване..? И КАК СЕ ВРЪЗВА С КРИТЕРИИТЕ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Що ,акция която е в процедура на търгово не влиза в индекс...
      Би ли посочил къде го пише в нормативната база. Аз такова нещо не съм срещал. Явно затова изпитвам умерен скептицизъм към твърдението ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Не знам да има такова нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнение
          Ще има възможност да продаде на фода, като влезе в Софикс.

Коментар

• Ще има възможност да продаде на фода, като влезе в Софикс.

Коментар

• Мисля имаше срок, в който да се освободи от бройка надхвърляща праг за търгово

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
                Ръководни кадри имат ли право да продават през Август. До колкото си спомням само Юни , Септември и Декември или бъркам?
                И март.
                да интересно, професора е продал акции през август, въпреки че има забрана в месеца на публикуване на консолидиран отчет. Май не ги разбира много нещата.

Коментар

• Ръководни кадри имат ли право да продават през Август. До колкото си спомням само Юни , Септември и Декември или бъркам?
                  Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Мигел Разгледай мнение
                    Брее КФНто ми върнаха писмо в отговор на възражението ми, отностно цената на търговото. Не съм го взел от пощата още.
                    един и същ отговор за всички

Коментар

• Брее КФНто ми върнаха писмо в отговор на възражението ми, отностно цената на търговото. Не съм го взел от пощата още.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Вижда се, че често си мени мнението. Ето на 2 лева преди време не иска да купува.
                        Така или иначе за сега дружеството си остава на пазара и може да се търгува.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение

Няма как да знаем какво му е в главата, но ако един път е пробвал, защо да не пробва пак след известно време? Пък до тогава да си купува от пазара на ниската цена.... Защата самия факт, че иска да го изкупи на тази цена за мен означава, че то струва доста повече...едва ли има някой друг, който да знае реално колко струва дружеството по-добре от него. Това ми е тезата.
                          Вижда се, че често си мени мнението. Ето на 2 лева преди време не иска да купува.

Коментар

Именно, има прекалено много условности. А и вече на всеки е ясно, че професора е стиснат и ако нещо не е сигурно, няма да се впуска в излишни разходи.
                            Няма как да знаем какво му е в главата, но ако един път е пробвал, защо да не пробва пак след известно време? Пък до тогава да си купува от пазара на ниската цена.... Защата самия факт, че иска да го изкупи на тази цена за мен означава, че то струва доста повече...едва ли има някой друг, който да знае реално колко струва дружеството по-добре от него. Това ми е тезата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение

То това е доста условно и зависи от много неща, но до края на год. предполагам, че може да купи 200-250 хил.бр.
                              Именно, има прекалено много условности. А и вече на всеки е ясно, че професора е стиснат и ако нещо не е сигурно, няма да се впуска в излишни разходи.

Коментар

Кажи ми колко акции ще купи на 3,80 и ще мога да ти отговоря.
                                То това е доста условно и зависи от много неща, но до края на год. предполагам, че може да купи 200-250 хил.бр.

Коментар

Working...
                                X