Първоначално изпратено от hamorphis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Q767 Разгледай мнение
да ама след този гаден номер интереса к ъм акциите на Трейс умря
Аз лично не съм очаквал да бъдат удволетворени миноритарите.За тях такива като другаря професор мислят като за овце за стригане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеНа заседанието си на 20.08.2020 г. КФН реши: прекратява образуваното производство за разглеждане на търгово предложение от Николай Михайлов за закупуване чрез инвестиционен посредник „БенчМарк Финанс“ АД на 2 416 655 бр. акции (9,99%) от капитала на „Трейс Груп Холд“ АД от останалите акционери на дружеството по искане на заявителя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Не знам дали виждаш дуЗпа, но виж къде ти е граматиката от 3-ти клас
Абе да не ти пука за граматиката.Гледай да си ок с акциите.Ок ли си ? Аз понеже съм ок
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеС тоя Трейс греда ли виждам пак или дуспа .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеНа заседанието си на 20.08.2020 г. КФН реши: прекратява образуваното производство за разглеждане на търгово предложение от Николай Михайлов за закупуване чрез инвестиционен посредник „БенчМарк Финанс“ АД на 2 416 655 бр. акции (9,99%) от капитала на „Трейс Груп Холд“ АД от останалите акционери на дружеството по искане на заявителя.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
То на него всичко му е по чувства и усещания.... Но иначе е супер компетентен. Това понятия като "ликвидация", "отписване" си ги говори ей така все едно работи ежедневно с тях. Няма значение, че тука няма нито ликвидация, нито отписване, нито пък в критериите има някъде връзка с отправено търгово и то върнато. Но иначе акцията не го интересува....Смях!
си на малкия Мук ще си валат...
Коментар
-
На заседанието си на 20.08.2020 г. КФН реши: прекратява образуваното производство за разглеждане на търгово предложение от Николай Михайлов за закупуване чрез инвестиционен посредник „БенчМарк Финанс“ АД на 2 416 655 бр. акции (9,99%) от капитала на „Трейс Груп Холд“ АД от останалите акционери на дружеството по искане на заявителя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТоест имаш някакви чувства и усещания, които не можеш да подкрепиш нормативноLast edited by Bill-bg; 20.08.2020, 19:16.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Pinned! Admin note: Вашето изказване съдържа откровени лъжи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Що ,акция която е в процедура на търгово не влиза в индекс...
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар