IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
    Тия педали трейс изкопаха целия Каблешков и спряха работа. Скоро идва 15ти септември и сме чао директно.
    Сигурно искат да те прецакат, независимо от работния план, сроковете в договорите и неустойките.

Коментар

• Тия педали трейс изкопаха целия Каблешков и спряха работа. Скоро идва 15ти септември и сме чао директно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Q767 Разгледай мнение

да ама след този гаден номер интереса к ъм акциите на Трейс умря

Аз лично не съм очаквал да бъдат удволетворени миноритарите.За тях такива като другаря професор мислят като за овце за стригане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение
          На заседанието си на 20.08.2020 г. КФН реши: прекратява образуваното производство за разглеждане на търгово предложение от Николай Михайлов за закупуване чрез инвестиционен посредник „БенчМарк Финанс“ АД на 2 416 655 бр. акции (9,99%) от капитала на „Трейс Груп Холд“ АД от останалите акционери на дружеството по искане на заявителя.
          да ама след този гаден номер интереса к ъм акциите на Трейс умря

Коментар

• Между другото господи abc глог валериан и мента вършат добра работа .

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Не знам дали виждаш дуЗпа, но виж къде ти е граматиката от 3-ти клас

Абе да не ти пука за граматиката.Гледай да си ок с акциите.Ок ли си ? Аз понеже съм ок

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                С тоя Трейс греда ли виждам пак или дуспа .
                Не знам дали виждаш дуЗпа, но виж къде ти е граматиката от 3-ти клас

Коментар

• С тоя Трейс греда ли виждам пак или дуспа .

Коментар

• Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение
                    На заседанието си на 20.08.2020 г. КФН реши: прекратява образуваното производство за разглеждане на търгово предложение от Николай Михайлов за закупуване чрез инвестиционен посредник „БенчМарк Финанс“ АД на 2 416 655 бр. акции (9,99%) от капитала на „Трейс Груп Холд“ АД от останалите акционери на дружеството по искане на заявителя.
                    значи сега ни дължи дивидент от който ни лиши

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение

То на него всичко му е по чувства и усещания.... Но иначе е супер компетентен. Това понятия като "ликвидация", "отписване" си ги говори ей така все едно работи ежедневно с тях. Няма значение, че тука няма нито ликвидация, нито отписване, нито пък в критериите има някъде връзка с отправено търгово и то върнато. Но иначе акцията не го интересува....Смях!
                      Е аз купувах на 2,20 и продадох над 3,80 и ми е писнало от излъгани ъпъри да ми дават оценка на собствените си грешки....Е гледам са прекратили търговото, Що така бе Как Сийке ,ти си от нео ъпърите....не ти мисля лошото ама когато продаде професора дела
                      си на малкия Мук ще си валат...

Коментар

• На заседанието си на 20.08.2020 г. КФН реши: прекратява образуваното производство за разглеждане на търгово предложение от Николай Михайлов за закупуване чрез инвестиционен посредник „БенчМарк Финанс“ АД на 2 416 655 бр. акции (9,99%) от капитала на „Трейс Груп Холд“ АД от останалите акционери на дружеството по искане на заявителя.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                          Тоест имаш някакви чувства и усещания, които не можеш да подкрепиш нормативно
                          То на него всичко му е по чувства и усещания.... Но иначе е супер компетентен. Това понятия като "ликвидация", "отписване" си ги говори ей така все едно работи ежедневно с тях. Няма значение, че тука няма нито ликвидация, нито отписване, нито пък в критериите има някъде връзка с отправено търгово и то върнато. Но иначе акцията не го интересува....Смях!
                          Last edited by Bill-bg; 20.08.2020, 19:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Pinned! Admin note: Вашето изказване съдържа откровени лъжи!
                            Добре,успокой се !Аргументирайки се ,че лъжа ,ще докажеш лъжата ми?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Що ,акция която е в процедура на търгово не влиза в индекс...
                              Pinned! Admin note: Вашето изказване съдържа откровени лъжи!

Коментар

• Тоест имаш някакви чувства и усещания, които не можеш да подкрепиш нормативно

Коментар

Working...
                                X