На 09.02.2022 г. „Трейс Груп Холд“ АД, като водещ партньор в Обединение „Драгалевци 2021“, подписа договор за изпълнение на Инженеринг – проектиране и строителство на обект: Изграждане на канализационна мрежа на кв. „Драгалевци“, район „Витоша“. Стойността за изпълнение на дейностите по договора е 34 590 700,00 лв. без ДДС. Срокът за изпълнение е 198 календарни дни.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЗа шумадийската магистрала и аз това знам, макар че с кола в Сърбия никога няма да вляза, но съм гледал предостатъчно снимки и видеа по темата. А не си ли се замислял, че е възможна и друга хипотеза - там да строят евтино и качествено, като компенсират със скъпо и некачествено тук. Отдавна върви една жълтина за интимните отношения на БХ и Вучич - колко е вярна, идея си нямам, но като гледам как за нула време се построи Турски поток на наша територия изцяло в услуга на Сърбия и изцяло за наша сметка (ще речете, че уж зарадаи рашките), как се даде приоритет на магистрала Европа, вместо на магистрала Ботевград - Видин, с която изцяло да заобиколим шумадийците и да им резнем приходите от тол такси, защото само луд човек ще влезе в държава извън ЕС с всичките ѝ проверки, вместо да мине през България и Румъния на път за сърцето на Европа, и т.н.
просто хипотеза, замисли се върху нея - твърде много съвпадения има
НАЗДРАВЕ!!!
- Тука те подкрепям, защото това е само част от бойковата чекмедже дипломация и фактите за нея са очиизчегъртващи и по двете направления.
Колкото до "шумадийската лИбов" и тя е всепризната, както във времето, така и по всички други направления, освен когата е добре платена,- пак от бугарския джоб
-и видният ни другар е приютен не по симпатии, -цали си и инвестиции и хляб даваLast edited by inta53; 02.02.2022, 16:07.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЗа шумадийската магистрала и аз това знам, макар че с кола в Сърбия никога няма да вляза, но съм гледал предостатъчно снимки и видеа по темата. А не си ли се замислял, че е възможна и друга хипотеза - там да строят евтино и качествено, като компенсират със скъпо и некачествено тук. Отдавна върви една жълтина за интимните отношения на БХ и Вучич - колко е вярна, идея си нямам, но като гледам как за нула време се построи Турски поток на наша територия изцяло в услуга на Сърбия и изцяло за наша сметка (ще речете, че уж зарадаи рашките), как се даде приоритет на магистрала Европа, вместо на магистрала Ботевград - Видин, с която изцяло да заобиколим шумадийците и да им резнем приходите от тол такси, защото само луд човек ще влезе в държава извън ЕС с всичките ѝ проверки, вместо да мине през България и Румъния на път за сърцето на Европа, и т.н.
просто хипотеза, замисли се върху нея - твърде много съвпадения има
Както казва великият Лев - Няма нищо сигурно , освен незначимостта на всичко което разбирам и величието на нещо, което не разбирам, но то е най-важното.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Няма как да се строи качествено в Бг, когато трябва да върнеш едни 30-40% от цената обратно под формата "такса чекмедже".
Не случайно Трейс наблегна на работа в Сърбия в последните години. Явно там власт имащите са доста по-скромни в щенията си..
Скоро към Ниш пътувах. Никакви забележки по магистралата не мога да отбележа..
Там може...
просто хипотеза, замисли се върху нея - твърде много съвпадения имаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Пак не съм съгласен с теб - тази фирма е възможно най-некачествено строящата от големите у нас - няма нещо, дето да не са го осрали. Ако успееш да ми намериш техен обект, дето да не е омотан и да не му се прави ремонт на ремонта, ще те призная. Когато и да фалира, все ще е късно, но едва ли ще фалират. А че цената е смешна - смешна е, но с този мажо, толкова!
Не случайно Трейс наблегна на работа в Сърбия в последните години. Явно там власт имащите са доста по-скромни в щенията си..
Скоро към Ниш пътувах. Никакви забележки по магистралата не мога да отбележа..
Там може...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Са дали ще ми строят Витошка и после тя ще се разпада или ще строят виртуална магистрала има разлика, но и в двата случая са с отпаднала необходимост. Към кой точно политически обръч принадлежат не е от голямо значение. От значение е, че са част от едно минало, което няма да се върне.
Нямам и да не се приема за препоръка за търговия. Само лично мнение на кибик.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеЧе те бяха срещу схемите на властимащите в сферата на строителството на пътища през последните поне 4-5 години, от всички търгове ги остраняваха още преди отваряне на оферти. Със стари впеатления си. Само в строитеслтвото на метрото не ги отстраняваха, щото все пак трябва някой дето може да го строи това метро. Смяната на властта тук е огромна възможност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеЧе те бяха срещу схемите на властимащите в сферата на строителството на пътища през последните поне 4-5 години, от всички търгове ги остраняваха още преди отваряне на оферти. Със стари впеатления си. Само в строитеслтвото на метрото не ги отстраняваха, щото все пак трябва някой дето може да го строи това метро. Смяната на властта тук е огромна възможност.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Че те бяха срещу схемите на властимащите в сферата на строителството на пътища през последните поне 4-5 години, от всички търгове ги остраняваха още преди отваряне на оферти. Със стари впеатления си. Само в строитеслтвото на метрото не ги отстраняваха, щото все пак трябва някой дето може да го строи това метро. Смяната на властта тук е огромна възможност.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеТук отдавна е пълна скука. Проф. Скруч се опитва да прилапа акциите на миноритарите, ако може за "без пари". Как ще го направи си е негова работа. Целта е нас да ни няма, а акциите на дружеството да са или в него, или в свързаните с него лица или обратно изкупени от дружеството. Три години "натиска" надолу цената, преда да се изложи тотално със смешното си търгово, след което се направи на обиден и се врътна... Вижте колко акции е изкупил през последните години и с каква цел, защото колегата Бивол е много прав - през всичкото това време пак имаше няколко решения за обратно изкупуване, но... до там. Някакви мижави бройки, има ги споменати в докладите му. Чудя се изобщо защо пиша тук и какво очакват някои хора от подобен мажо? За мен това дружество отдавна не съществува. И 100 лв. да стане и 100 стотинки все ми е тая. Но, на който му се играят "игрички" в стил "тука има, тука нема" да заповяда. Със сигурност ще е забавно...
Коментар
-
Тук отдавна е пълна скука. Проф. Скруч се опитва да прилапа акциите на миноритарите, ако може за "без пари". Как ще го направи си е негова работа. Целта е нас да ни няма, а акциите на дружеството да са или в него, или в свързаните с него лица или обратно изкупени от дружеството. Три години "натиска" надолу цената, преда да се изложи тотално със смешното си търгово, след което се направи на обиден и се врътна... Вижте колко акции е изкупил през последните години и с каква цел, защото колегата Бивол е много прав - през всичкото това време пак имаше няколко решения за обратно изкупуване, но... до там. Някакви мижави бройки, има ги споменати в докладите му. Чудя се изобщо защо пиша тук и какво очакват някои хора от подобен мажо? За мен това дружество отдавна не съществува. И 100 лв. да стане и 100 стотинки все ми е тая. Но, на който му се играят "игрички" в стил "тука има, тука нема" да заповяда. Със сигурност ще е забавно...Last edited by Чичо Манчо; 05.01.2022, 18:36.Vanitas vanitatum...
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар