Това ми прилича на някакъв трик, за да се върнат обратно в СОФИКС.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнениеТова е може би третото обявено обратно изкупуване от 2015г., но никога до сега не са го изпълнявали до край!
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Абе хартията нека да се качва ,пък те за къде са въобще не ни интересува!http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеКакво обратно бре брат.... тези са си затвор!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнениеНяма по-добър показател за подцененост на дружество от обратното изкупуване.
- 5 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=Грую Груев;n3851277]
Искаш мнение Случайно имам опит със съседната сграда - тази на Артекс (Авигея). Значи преди 3 години, съвсем на зелено, там се продаваха на 950-1000 евро без ДДС, сега, един клиент, ги развърза на 1400 евро (беше взел 5 апартамента за инвестиция, и на мен ми предлагаха, но не ми се забиваха пари). Мястото е на станция на метрото, в Дружба си има достатъчно фенове местни селтаци, кварталът е добър, като за краен и всичко е точно. Гледам, че го дават 30 000 РЗП, което, по 1200 евро да е, са към 36 милки евро само от тази сграда. нямам идея на колко са взели парцела, но строителството им едва ли ще е над 700 евро, така че 500 евро на квадрат чисто ще си ги направят като стой та гледай, т.е. към 30 милиона лева чиста печалба си е без проблем.
Вече мажо колко ще отклони и колко ще отчете - идея си нямам, то затова иц ената на акцията е толкова, а не гони двуцифрени
Благодаря!Last edited by abc; 05.01.2022, 12:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
7 е горната граница.
Имам , а и днес допълних малко.
Има потенциал, да..
Г-н Груев,като експерт в НИ/сериозно/ , би ли оценил комплексът Атана на Трейс
Вече мажо колко ще отклони и колко ще отчете - идея си нямам, то затова иц ената на акцията е толкова, а не гони двуцифрени стойности....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Е, кво да кажеш - има ли цени това евнтуално обратно? Отделно - тоя пендел не можа ли да го направи миналата, че тази акция ми беше втора в прогнозите за ръст за 2021 и тоя миндил баш сега да го пусне и да ми отложи ъпа. За протокола - нямам акции, но самата акция е с огромен потенциал, въпреки ултра кофти мажоритаря
Имам , а и днес допълних малко.
Има потенциал, да..
Г-н Груев,като експерт в НИ/сериозно/ , би ли оценил комплексът Атана на Трейс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Е, кво да кажеш - има ли цени това евнтуално обратно? Отделно - тоя пендел не можа ли да го направи миналата, че тази акция ми беше втора в прогнозите за ръст за 2021 и тоя миндил баш сега да го пусне и да ми отложи ъпа. За протокола - нямам акции, но самата акция е с огромен потенциал, въпреки ултра кофти мажоритаря
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеМълчание ) тук всички ли продадохте )Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар