IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това ми прилича на някакъв трик, за да се върнат обратно в СОФИКС.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
      Това е може би третото обявено обратно изкупуване от 2015г., но никога до сега не са го изпълнявали до край!
      А може би интереса на мажо е да останат колкото си може по малко акции в обръщение,че да му е по леко на следващото търгово........ама това са си основно мои размисли ,а къде е истината ще се разбере в последствие

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Абе хартията нека да се качва ,пък те за къде са въобще не ни интересува!
        Както се качва, да не вземе да ги купи обратно на 2та лв ...
        http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Това е може би третото обявено обратно изкупуване от 2015г., но никога до сега не са го изпълнявали до край!

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
            Какво обратно бре брат.... тези са си затвор!
            Абе хартията нека да се качва ,пък те за къде са въобще не ни интересува!

Коментар

• Срока е до 2024 ,затова че ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
                Няма по-добър показател за подцененост на дружество от обратното изкупуване.
                Какво обратно бре брат.... тези са си затвор!

Коментар

• Няма по-добър показател за подцененост на дружество от обратното изкупуване.

Коментар

• [QUOTE=Грую Груев;n3851277]

Искаш мнение Случайно имам опит със съседната сграда - тази на Артекс (Авигея). Значи преди 3 години, съвсем на зелено, там се продаваха на 950-1000 евро без ДДС, сега, един клиент, ги развърза на 1400 евро (беше взел 5 апартамента за инвестиция, и на мен ми предлагаха, но не ми се забиваха пари). Мястото е на станция на метрото, в Дружба си има достатъчно фенове местни селтаци, кварталът е добър, като за краен и всичко е точно. Гледам, че го дават 30 000 РЗП, което, по 1200 евро да е, са към 36 милки евро само от тази сграда. нямам идея на колко са взели парцела, но строителството им едва ли ще е над 700 евро, така че 500 евро на квадрат чисто ще си ги направят като стой та гледай, т.е. към 30 милиона лева чиста печалба си е без проблем.

Вече мажо колко ще отклони и колко ще отчете - идея си нямам, то затова иц ената на акцията е толкова, а не гони двуцифрени

Благодаря!
                    Last edited by abc; 05.01.2022, 12:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

7 е горната граница.
                      Имам , а и днес допълних малко.
                      Има потенциал, да..
                      Г-н Груев,като експерт в НИ/сериозно/ , би ли оценил комплексът Атана на Трейс
                      Искаш мнение Случайно имам опит със съседната сграда - тази на Артекс (Авигея). Значи преди 3 години, съвсем на зелено, там се продаваха на 950-1000 евро без ДДС, сега, един клиент, ги развърза на 1400 евро (беше взел 5 апартамента за инвестиция, и на мен ми предлагаха, но не ми се забиваха пари). Мястото е на станция на метрото, в Дружба си има достатъчно фенове местни селтаци, кварталът е добър, като за краен и всичко е точно. Гледам, че го дават 30 000 РЗП, което, по 1200 евро да е, са към 36 милки евро само от тази сграда. нямам идея на колко са взели парцела, но строителството им едва ли ще е над 700 евро, така че 500 евро на квадрат чисто ще си ги направят като стой та гледай, т.е. към 30 милиона лева чиста печалба си е без проблем.

Вече мажо колко ще отклони и колко ще отчете - идея си нямам, то затова иц ената на акцията е толкова, а не гони двуцифрени стойности....
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Мерси и на двамата Интересна става акцията, замисля ме. Отново да пожелая успех на всички тук!
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Е, кво да кажеш - има ли цени това евнтуално обратно? Отделно - тоя пендел не можа ли да го направи миналата, че тази акция ми беше втора в прогнозите за ръст за 2021 и тоя миндил баш сега да го пусне и да ми отложи ъпа. За протокола - нямам акции, но самата акция е с огромен потенциал, въпреки ултра кофти мажоритаря
                          7 е горната граница.
                          Имам , а и днес допълних малко.
                          Има потенциал, да..
                          Г-н Груев,като експерт в НИ/сериозно/ , би ли оценил комплексът Атана на Трейс

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Е, кво да кажеш - има ли цени това евнтуално обратно? Отделно - тоя пендел не можа ли да го направи миналата, че тази акция ми беше втора в прогнозите за ръст за 2021 и тоя миндил баш сега да го пусне и да ми отложи ъпа. За протокола - нямам акции, но самата акция е с огромен потенциал, въпреки ултра кофти мажоритаря
                            от 2 до 7 лева.

Коментар

• [QUOTE=Грую Груев;n3851270]

Е, кво да кажеш - има ли цени това евнтуално обратно?

2 - 7лв. )
                              Last edited by Майната; 05.01.2022, 12:02.
                              Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
                                Мълчание ) тук всички ли продадохте )

Коментар

Working...
                                X