If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Едни пишат тъпотии и провокации, а други с повече сиво вещество се опитват да им обяснят.
Аз вече си мисля, че някои хора нарочно пишат глупости за да има постоянна посещаемост този форум.
Проблема е друг, има изгоряли със спестявания като мен, друга част са хейтъри, които надъхват как няма да си ги вземем. Те са най-интересни със сценариите, направо като крими роман на Христо Калчев
СЛЕД ЕДИН МЕСЕЦ КАТО ОТВОРИ БАНКАТА ЗА ОКОЛО СЕДМИЦА НАШИТЕ ХОРА Щ СИ ДРЪПНАТ КИНТАТА И СЛЕД ЕДНА СЕДМИЦА БАНКАТА ЩЕ ВЛЕЗЕ В ПРОЦЕДУРА ПО ФАЛИТ И НЯКОИ ЩЕ ИЗГУРМЯТ ПРОСТО ТОЗИ МЕСЕЦ ЩЕ ВРИ И КИПИ ДА СИ ДРУПНЕ6 КИНТАТА ВЕДНАГА СЛЕД ОТВАРЯНЕТО ГОЛЕМИ ПОДКУПИ ЩЕ ПАДАТ ЯСНО Е.ДЪРЖАВАТА Е ЯСНО НА ВСИ4КИ 4Е НЯМА 4-5 МИЛИРДА ЗА ДА ПЛАТИ НА ВСИ4КО ВЛОЖИТЕЛИ.НО СПОРЕД МЕН НАИ СПРАЖЕДЛИВО Е ВЕДНАГА ДА ОБЯВИ ФАЛИТ.НО ИМА ХОРА КОИТО ЩЕ ЗАГУБЯТ 100 МИЛИОНИ И ТОЗИ ВАРИАНТ НЕ ГИ УСТРОИВА.ИНА4Е ПАРИТЕ В ФОНДА ЗА ГАРАНТИРАНЕ ЩЕ СТИГНАТ АКО СЕ КОМПЕНСИРА ДО 100 000 ЕВРО А ОСТАНАЛИТЕ СИ ПИЯТ СТУДЕНТА ВОДИ4КА
.....
Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Изказвания, изявления... но реално е това при мен Притеснява ме, че не мога да разполагам със собстените си пари! Не го ли разбираш това!?
Пич спри се вече .Форума и темата е основно за акционери , не за вложители.Ти парите ще си ги вземаш като вложител , кой още очакваш да ти потвърди това?А тези, другите,дето не могат да разполагат с акциите си ?
Васко Кеца - и той бил в тази банка. Пари няма. Не че е от значение, но си спомням по време на кризата 96/97 Васко стоеше на една опашка и беше изкрейзил, че парите му се затриват. Сега отново. Ама че кутсуз! Импресариото носи вината сега.
Няма нищо за четене,достатъчно ми е ясно.Преди малко изгледах интервюто на Емил Хърсев по БНТ и той каза точно това,което мисля и аз.Това е атентат срещу банката,няма никакви финансови трусове и БНБ вече го знае
Спирам да пиша по темата,явно нема се разберем
За последен път апелирам към всички,които имат пари да запазим спокойствие.
Който пожелае ще си вземе всичко до стотинка,хейтърите си пишете на воля!
Изказвания, изявления... но реално е това при мен Притеснява ме, че не мога да разполагам със собстените си пари! Не го ли разбираш това!?
Няма нищо за четене,достатъчно ми е ясно.Преди малко изгледах интервюто на Емил Хърсев по БНТ и той каза точно това,което мисля и аз.Това е атентат срещу банката,няма никакви финансови трусове и БНБ вече го знае
"Няма нищо за четене,достатъчно ми е ясно."
- ако беше започнал с това - нямаше да ти отговарям на предния коментар !! Но аз затова и почти не пиша де - щото виждам, че на всички всичко им е ясно! Май тук с писане - само замествате секса , а мислене "никак" (освен ако не си от ДеСи де - колега на този дето "мислите" еднакво => агейн никак)
и при мислене - никак, как реши че съм "хейтър" или че трябва да се "вземе всичко до стотинка" ???
- напротив, аз смятам, че до 196к лв всичко е гарантирано! и никога не съм твърдял обратното, от което да следва че съм хейтър или каквато и да е друга глупост!
Ма явно ти си живееш в неразбиране на всичко и това е нормално! Щом е нормално чрез неразбиране да определяш всичко!
Аз нали ВИ пратих да про-четете, КАК точно помагат кредиторите ???
сега да търся пак какво съм ВИ пратил, че да го пращам пак, та ВИЕ пак да не го про-четете ли
Понеже разбирам защо не четете - разбрали сте, че няма смисъл - то запознайте се направо с: EU bail-in mechanism
На тези,които пишат,че фонда е малък,еди какво си,еди що си и не може да покрие загубите...Първо нямаме фалит и второ дори и при много по-лош сценарии има МВФ!
Ние сме под опеката на Европа,валутен борд и т.н.Докато такива са фактите можем да бъдем спокойни.
Много често хората хравят грешки между следствие и причина. Хубавите пътища не са причина за просперитета на една страна. Те са следствие от този просперитет. Ако хубавите пътища бяха основното условие за благоденствие то всеки щеше да строи безогледно пътища без да му пука за нищо друго... Но, уви. Благоденствието минава поне през още 10 други не по-малко важни фактора!
Един недостатък на хубавите пътища е, че трябва да се поддържат. А като нямаш пари за поддръжка, кво праим с хубавите пътища?! Ами иди в Гърция с кола и виж! Но за да направиш разликата трябва да си бил по същите пътища и преди 10 години! Така че, стига си дрънкал глупости...
Много точно казано!
Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Не ме е яд,знаех че следва нещо такова,а и го написах.ЯД ме е единствено от това,че няма да има наказани както винаги.Не се притеснявам,сигурен съм за своите вложения,както и всички други трябва да са, с изключение на акционерите,а ако загрубее играта и на едрите вложители.Не изтеглих,защото това за мен е неконтролируема паника.Не искам да съм слуга на тези,които я предизвикаха.Посъветвах баща ми да го направи,но и той реши да не тегли.Най-вероятно и след сагата пак няма да теглим.Изобщо,за да се стигне до загуби за обикновения човек(става дума за депозити над 196к,понеже другите са тотално защитени),КТБ трябва да фалира,а това за мен,а и както изглежда за повечето е много краен,да не кажа невъзможен вариант.Всеки си е дал сметка за какво става въпрос,другите също знаят,но са дразнители и злобеят.Типична БГ черта.
На тези,които пишат,че фонда е малък,еди какво си,еди що си и не може да покрие загубите...Първо нямаме фалит и второ дори и при много по-лош сценарии има МВФ!
Ние сме под опеката на Европа,валутен борд и т.н.Докато такива са фактите можем да бъдем спокойни.
чудя се ЩО пишете , като не четете???
Аз нали ВИ пратих да про-четете, КАК точно помагат кредиторите ???
сега да търся пак какво съм ВИ пратил, че да го пращам пак, та ВИЕ пак да не го про-четете ли
Понеже разбирам защо не четете - разбрали сте, че няма смисъл - то запознайте се направо с: EU bail-in mechanism
kig36, каза, че си се върнал от емигрантство... В коя страна си бил?
Също така, виждам те сега каква роля играеш. Първо каза в понеделника, че ще теглиш. Даже те заплаши един с "оня" закон...
После обаче каза, че в последния момент си размислил и не си теглил.
Дотук добре, сега си обърнал палачинката и яростно успокояваш народа, че "нема страшно на 21 всички ще теглим".
Притесняваш ли се.... или просто се ядосваш, че не тегли в понеделника?... Кое от двете?
Не ме е яд,знаех че следва нещо такова,а и го написах.ЯД ме е единствено от това,че няма да има наказани както винаги.Не се притеснявам,сигурен съм за своите вложения,както и всички други трябва да са, с изключение на акционерите,а ако загрубее играта и на едрите вложители.Не изтеглих,защото това за мен е неконтролируема паника.Не искам да съм слуга на тези,които я предизвикаха.Посъветвах баща ми да го направи,но и той реши да не тегли.Най-вероятно и след сагата пак няма да теглим.Изобщо,за да се стигне до загуби за обикновения човек(става дума за депозити над 196к,понеже другите са тотално защитени),КТБ трябва да фалира,а това за мен,а и както изглежда за повечето е много краен,да не кажа невъзможен вариант.Всеки си е дал сметка за какво става въпрос,другите също знаят,но са дразнители и злобеят.Типична БГ черта.
kig36, каза, че си се върнал от емигрантство... В коя страна си бил?
Също така, виждам те сега каква роля играеш. Първо каза в понеделника, че ще теглиш. Даже те заплаши един с "оня" закон...
После обаче каза, че в последния момент си размислил и не си теглил.
Дотук добре, сега си обърнал палачинката и яростно успокояваш народа, че "нема страшно на 21 всички ще теглим".
Притесняваш ли се.... или просто се ядосваш, че не тегли в понеделника?... Кое от двете?
Коментар