Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеДа не би да искаш да ми кажеш че държавата няма да спази закона и че няма да изплати гарантираните депозити?Това ли ми разправяш?И как после същата тая държава ще иска от нас да спазваме законите?Или както е казал шопа, закона е заключена врата у полйето, само улавите минават през нея
Коментар
-
Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнениеАко останат за 2015, Аз лично не очаквам, че ще ги изплатят, а ако случайно ги изплатят то те ще са силно обезценени, поне Аз така мисля...
Като разгледаме и анализираме събитията в миналото, ще разберем този цирк.. Циклично нещата се повтарят...
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнениеДруг засега не виждам.Септември дойде, избори октомври правителство най рано края на октомври.Надзора ще го продължат поне до декември.А пара може или акционери малко вероятно или МОЩНИЯ ВИЕНСКИ ФОНД ама той май се покри.Ти откъде виждаш кинти?Не забравяй, че ФГВ може и най вероятно е празен.
Като разгледаме и анализираме събитията в миналото, ще разберем този цирк.. Циклично нещата се повтарят...Last edited by gtomm; 26.08.2014, 17:28.Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от asde Разгледай мнениеТъкмо човека да спаси банката и взеха,че го типосаха....
Така е МафияMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеСега се сетих за още един пример - Алексей Петров. Тоя дето си е жив престъпник и смъртен враг на Боко Първи, не успяха да го осъдят или застрелят, за какво повече да говорим? Ако ЦВ се притеснява от българския съд, трябва сериозно да е сгазил лука.
Мотиви и изпълнители също са напълно различни.Абе общо взето единственото общо между двата случая е, че и двете атакувани лица са мъже с българско гражданство, ама дотам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнениеСредният размер на влоговете на гражданите в КТБ е под 5000 лева.
Първоначално изпратено от Lemon's:
Депозитите са около 250 000 зад тях има най-малко 100 000 човека, така че лошо се пише ако тръгне тоя народ...Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеТези цитираните не ги бяха подпънали, а само ги предупреждаваха, направи разликата между двете.Животоспасяваща е разликата.Ковачки влачи дело бая години. А срещу Донев се засили цялата държавна машина + медиите на Прасчо, по същия начин както и срещу ЦВ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеТези цитираните не ги бяха подпънали, а само ги предупреждаваха, направи разликата между двете.Животоспасяваща е разликата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеЕ стига вече с това оправдание де. Тя и Веска Меджидиева и братя Галеви затва не се връщат - щот прокуратурата им има зъб и може да им се случи нещо, иначе са невинни.
Ковачки убит/осъден ли е? Гриша Ганчев убит/осъден ли е? Огнян Донев убит/осъден ли е? Това са все големи риби които са имали/имат проблеми с правосъдието и са минали напреко на някой с много власт. Ама не ги издирват с Интерпол и не пращат кървави писма от чужбина. Та айде стига с добрия Цецко дето лошата държава ше го гръмне. Яко стокхолмски синдром ви тресе. Като е невинен, да идва тук и се да защитава както го правят всички останали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеКак ще се връща с тези държавни органи бре ? ? ?
Да не е луд? Нали може да му се случи нещо...
Ковачки убит/осъден ли е? Гриша Ганчев убит/осъден ли е? Огнян Донев убит/осъден ли е? Това са все големи риби които са имали/имат проблеми с правосъдието и са минали напреко на някой с много власт. Ама не ги издирват с Интерпол и не пращат кървави писма от чужбина. Та айде стига с добрия Цецко дето лошата държава ше го гръмне. Яко стокхолмски синдром ви тресе. Като е невинен, да идва тук и се да защитава както го правят всички останали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеКак ще се връща с тези държавни органи бре ? ? ?
Да не е луд? Нали може да му се случи нещо...
Ти и аз що не се укриваме?
Коментар
Коментар