IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Аз също се съмнявам в Прокуратурата ама човек който не е вършил престъпления не се крие.Щом се укрива работите му не са чисти.Няма какво да ми праща съобщения все едно е член на Ал Кайда.Да си идва тука и да се защити в съда.
    Как ще се връща с тези държавни органи бре ? ? ?
    Да не е луд? Нали може да му се случи нещо...

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
      НяколкоЛева (след корекцията 4:1 според виден съфорумник),
      Обвинен и търсен не означава осъден.

Забележка: Не съм фен на ЦВ, още по-малко го смятам за цвете за мирисане, но прокуратурата напоследък ни даде много доводи да се съмняваме в нейните решения.
      Аз също се съмнявам в Прокуратурата ама човек който не е вършил престъпления не се крие.Щом се укрива работите му не са чисти.Няма какво да ми праща съобщения все едно е член на Ал Кайда.Да си идва тука и да се защити в съда.

Коментар

• Тъкмо човека да спаси банката и взеха,че го типосаха....

Така е Мафия

Коментар

• Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
          Тъкмо човека да спаси банката и взеха,че го типосаха....
          "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

• Първоначално изпратено от asde Разгледай мнение
            На обратната страна на страницата - не я ли видя 200мил Евра
            Дидо ли я дава
            Last edited by chronos; 26.08.2014, 15:54.

Коментар

• НяколкоЛева (след корекцията 4:1 според виден съфорумник),
              Обвинен и търсен не означава осъден.

Забележка: Не съм фен на ЦВ, още по-малко го смятам за цвете за мирисане, но прокуратурата напоследък ни даде много доводи да се съмняваме в нейните решения.

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                Е най-сетне, че ми омръзна всеки да пита "ма що го няма на сайта". Айде сега феновете на Цецко да мислят нова конспирация държава срещу честен частник.
                Преди 1 час го търсих и го нямаше, честна дума

Коментар

• На обратната страна на страницата - не я ли видя 200мил Евра

Коментар

А къде пише каква е наградата

Коментар

Е най-сетне, че ми омръзна всеки да пита "ма що го няма на сайта". Айде сега феновете на Цецко да мислят нова конспирация държава срещу честен частник.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lemon's Разгледай мнение
                        Депозитите са около 250 000 зад тях има най-малко 100 000 човека, така че лошо се пише ако тръгне тоя народ...
                        Аз говоря за хората с "истинските" депозити. Това, че има "мъртви" сметки и дебитни карти с по 200-300 лева в тях, мислиш ли, че би изкарало притежателите им на улицата?

Коментар

• къде ли е...

http://www.interpol.int/notice/search/wanted/2014-45587

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
                            Средният размер на влоговете на гражданите в КТБ е под 5000 лева.
                            Откъде черпиш тая инфо? Според мен точно в КТБ е по-висок размера. Или аз съм много богат

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Това тъпо дебелогъзо създание явно е чула една чужда думичка и иска да я използва в речника си....Мии, не се получава....
                              Много ликвидно се изказваш

Коментар

• Първоначално изпратено от Lemon's Разгледай мнение
                                Депозитите са около 250 000 зад тях има най-малко 100 000 човека, така че лошо се пише ако тръгне тоя народ...
                                Няма да тръгне "тоя народ". За тръгване са нужни топки! А по нашите географски ширини топките са много дефицитна стока. Депозантите ще си изпият студената вода и скърцайки със зъби ще се приберат да псуват смело жените си у дома. Тия пък дето имат поне малко мозък ще емигрират.

Коментар

Working...
                                X