IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ето го виновника според мен за днешните разпродажби !! Вие му измислете наказание !!
    Разпродажбите на БФБ обаче са най-малката му вина !

http://www.webcafe.bg/id_1088504001_...avashtata_usta

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
      Глупости, хората ще постъпят както винаги- ще хвърлят няколко павета, ще реват и ще бършат сополи, а после целият цирк започва отначало...
      Last edited by gtomm; 26.06.2014, 17:55.
      Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
        Абсолютно,и не само той.Те не си ли дават сметка,че ако стане нещо хората няма да развяват плакати като 97г.Наглеци!
        Глупости, хората ще постъпят както винаги- ще хвърлят няколко павета, ще реват и ще бършат сополи, а после целият цирк започва отначало...

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение
          Забелязахте ли как ми изтриха мнението... Екстра. Много обективна медия сте. КУТЕВ - ЗАТВОР!!!!
          Абсолютно,и не само той.Те не си ли дават сметка,че ако стане нещо хората няма да развяват плакати като 97г.Наглеци!
          Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
            За мое голямо съжаление имам! Това е проблема! А какво става.... реално няма достъп до СОБСТВЕНИТЕ СИ ПАРИ, какво още да ти кажа!

п.п. Да понеже имам дай да почна да говоря, че всичко е наред - така ли!
            Не,то е ясно,че нещо не е наред,но не толкова в КТБ,колкото го изкарват.Всичко беше направено с цел не разбра ли?Тези които го правят искат точно това,паника.
            Просто запази спокойствие,ще си получим парите!

Коментар

Аз вече започвам да си мисля,че нямаш пари в банката и само пишеш за всяване на паника.Другия вариант е да не можеш да събереш две и две,стегни се малко!
              За мое голямо съжаление имам! Това е проблема! А какво става.... реално няма достъп до СОБСТВЕНИТЕ СИ ПАРИ, какво още да ти кажа!

п.п. Да понеже имам дай да почна да говоря, че всичко е наред - така ли!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение
                Забелязахте ли как ми изтриха мнението... Екстра. Много обективна медия сте. КУТЕВ - ЗАТВОР!!!!

Мисля, че всеки има право да си изказва мнението, нали за това е този форум!

Коментар

Ти чакай и не си губи времето да пишеш тук!!!
                  Аз вече започвам да си мисля,че нямаш пари в банката и само пишеш за всяване на паника.Другия вариант е да не можеш да събереш две и две,стегни се малко!

Коментар

• Един месец е много много време.... в тази ситуация поне Аз така мисля!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                      Вижте какво се случи след интервюто с акциите на ЦКБ и ПИБ .....
                      Главния прокурор да се самосезира и да го подведе под отговорност!

http://www.investor.bg/novini-i-anal...padove,175067/

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
                        Да бе, верно кви са тия слухове и идиотщини - почнах и аз да дочувам от тук от там поредните панирани хора. Антон Путев иска ли да заживее на топло? Тъпанар.
                        Вижте какво се случи след интервюто с акциите на ЦКБ и ПИБ .....
                        Главния прокурор да се самосезира и да го подведе под отговорност!

http://www.investor.bg/novini-i-anal...padove,175067/

Коментар

Ами не,не е прав.Ти не четеш внимателно нито информирани колеги тук,нито официалните данни.Дайте да изчакаме проверката и точната сума,която трябва да се налее.Тази сума ще е нужна,ако евентуално всички изтеглят,което едва ли ще стане.

Ти чакай и не си губи времето да пишеш тук!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Garcilаso Разгледай мнение
                            Със сигурност не са най-виновните, но как наричаш скалъпена новина от 2 изречения на доказано неадекватен политик в повечето време?
                            Как го разбирам??? Комисия и БНБ да свият сърмите на неадекватния политик. Да му тръшнат една солена глобичка и ще стане малко по-адекватен. Журналистите трябва да отразяват истината, такава каквато е.

Коментар

Колега мен това ме притеснява, много си прав!
                              Ами не,не е прав.Ти не четеш внимателно нито информирани колеги тук,нито официалните данни.Дайте да изчакаме проверката и точната сума,която трябва да се налее.Тази сума ще е нужна,ако евентуално всички изтеглят,което едва ли ще стане.

Коментар

• Да помогнем на хората поразени от бедствието с DMS VARNA на 17 777

Коментар

Working...
                                X