IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
    Да не се оплакваме от положението в България защото в Албания е още по зле! Там не се заплашват, а направо стрелят

Банкер беше застрелян в Тирана
    http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/06/...lian_v_tirana/
    Щом тая статия не е за Пеевски не ме интересува ..............
    Life won't wait for you.

Коментар

• Да не се оплакваме от положението в България защото в Албания е още по зле! Там не се заплашват, а направо стрелят

Банкер беше застрелян в Тирана
      http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/06/...lian_v_tirana/

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
        http://www.capital.bg/biznes/kompani...de_obiavena_v/

Развод между Василев и Кольо Дудука.
        Баси в ква джунгла живеем
        Имали такава държава

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
          "......Не е нормално в една нормална банкова система с много добри показатели за стабилност, спрямо средните в Европейският съюз....."

Аз не мога да си изтегля СОБСТВЕНИТЕ парите от тази СТАБИЛНОСТ за която ти говориш!

п.п. А при "нестабилните" Франция и Германия какво става там - нищо!
          +1

Коментар

• http://www.capital.bg/biznes/kompani...de_obiavena_v/

Развод между Василев и Кольо Дудука.

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
              Излезе .
              Дай линк де

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                Докато не излезе инфо от МФ, че емисията е минала на 3-3,15% процента дай да не се радваме.За мен е голяма загадка как ще приемат инвеститорите случващото се в момента - аз знам как бих го приел, дано не разсъждават като мен.Намалиха ни и кредитния рейтинг.За мен хич не изглежда розова тази емисия, но дано да греша и да се закотвим на ниската доходност.
                Излезе .

Коментар

• Не е истина Кутев каква отрепка е .... БСП трябваше да го терминират още като сравни идеологията им с предавана по полов път болест .... Баси долнопробната твар ....
                  Life won't wait for you.

Коментар

Докато не излезе инфо от МФ, че емисията е минала на 3-3,15% процента дай да не се радваме.За мен е голяма загадка как ще приемат инвеститорите случващото се в момента - аз знам как бих го приел, дано не разсъждават като мен.Намалиха ни и кредитния рейтинг.За мен хич не изглежда розова тази емисия, но дано да греша и да се закотвим на ниската доходност.
                    Споменът ми е, че никога не са се давали подробности за предстоящите емисии, а чак тогава след като е пласирана. Толкоз шум предварително не е добър подход. Дано да има презаписване и дано е приемлив постигнатия лихвен процент, мисля, че това би поуспокоило ситуацията!

Коментар

• Първоначално изпратено от DD Разгледай мнение
                      Добри новини има, но хората се панират заради тия, които си мерят пишките в момента. От тях страдаме всички !

http://www.infostock.bg/infostock/co...-s-niski-lihvi

Коментар

Дано заради тези идиоти не се засили притеснението на хората и да се стартират необратими процеси.Като гледам сутринта какъв обем акции са минали на БФБ направо не знам къде дреме и Прокуратура,и ДАНС,и БНБ...
                        Добри новини има, но хората се панират заради тия, които си мерят пишките в момента. От тях страдаме всички !

http://www.infostock.bg/infostock/co...-s-niski-lihvi

Коментар

• Дано заради тези идиоти не се засили притеснението на хората и да се стартират необратими процеси.Като гледам сутринта какъв обем акции са минали на БФБ направо не знам къде дреме и Прокуратура,и ДАНС,и БНБ...

Коментар

• Една друга поразяваща уста говори от 1 година как сме зле, напоследък даже каза направо да викаме МВФ на помощ... ежедневни лъжи през последната 1 година се наслушахме така че ако се повдигат обвинения да са по ред на номерата моля!

Коментар

• "......Не е нормално в една нормална банкова система с много добри показатели за стабилност, спрямо средните в Европейският съюз....."

Аз не мога да си изтегля СОБСТВЕНИТЕ парите от тази СТАБИЛНОСТ за която ти говориш!

п.п. А при "нестабилните" Франция и Германия какво става там - нищо!
                              Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Balans Разгледай мнение
                                Ето го виновника според мен за днешните разпродажби !! Вие му измислете наказание !!
                                Разпродажбите на БФБ обаче са най-малката му вина !

http://www.webcafe.bg/id_1088504001_...avashtata_usta
                                Опитаха се да съборят една банка. Някой се опитва да събори и следваща банка, „доколкото аз усещам”.

Крайно време е БНБ и прокуратурата да започнат да се самосезират за всяко изказване от този род. Не е нормално в една нормална банкова система с много добри показатели за стабилност, спрямо средните в Европейският съюз всеки, който иска да натрупа политически дивиденти или работи по собствена кауза да може да се упражнява безнаказано по една толкова деликатна за обществото тема.

Коментар

Working...
                                X