IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Между другото от Дер Щандарт са излезли със съвсем друго инфо около "Хипо Алпе Адрия" :

Дер Щандарт: Денис Бареков - кандидат за "Хипо Алпе Адрия"

http://www.vesti.bg/novini/der-shtan...adriia-6016937

Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
    Всъщност имат ли краен срок досегашни акционери да пуснат оферта за наливане на кинти при необходимост?
    Щом в началото не се метнаха силно се съмнявам,че сега ще се метнат.ВТБ хеджирани, Оманците я оманци.
    Last edited by andy2000; 10.07.2014, 12:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
      Само на мен ли така ми се струва или тази информация я няма в голяма част от медиите: http://www.investor.bg/centralna-i-i...-adria,175853/

Всъщност имат ли краен срок досегашни акционери да пуснат оферта за наливане на кинти при необходимост?

Коментар

• И аз ми е интересно дали ще видим по-подробен доклад, ако има дупка трябва да се знае кой са фирмите завлекли парите.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          не е точно така. 99.5% от населението ако види подробния доклад на одиторите ще се обърка. това важи и за 99.99% от политиците, които особено боко и капута ще се юрнат да плашат народа и да правят новини подкрепени от медиите на прасето (дето не са негови вече уж).

за пред масата е по-добре да излезе БНБ и да каже нещо от сорта на :
          "... доклада на одиторите показа, че дупката е еди колко си пари, водят се преговори с акционерите, ако не се стигне до решение влиза ББР като за целта ще са нужни еди колко си пари."

нещо от сорта.
          +1

Коментар

• Само на мен ли така ми се струва или тази информация я няма в голяма част от медиите: http://www.investor.bg/centralna-i-i...-adria,175853/

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

А аз да се види и срещу кредита какво седи. Споменаваха се пощенски кутии, но дали ще има черно на бяло, че срещу тях стои собственост в крайна сметка и че дупката може и да не е дупка.
              И ако дупката не е дупка,да видя цацаратурата ще се заеме ли с БНР/прочели анинимката в ефир/,с медиите на ДП,24 часа и всичките създали паниката....и със себе си също
              "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                Аз лично искам да видя и имена на фирми, от които е формирана дупката.Като вложител,а и като гражданин, не ми върши работа "има дупка Х лева,че я пълниме..."

А аз да се види и срещу кредита какво седи. Споменаваха се пощенски кутии, но дали ще има черно на бяло, че срещу тях стои собственост в крайна сметка и че дупката може и да не е дупка.

Коментар

• Не се косете, шопара има пипала навсякъде. Сто процента, ако има дупка, услужлива къртица ще предостави доклада в пълния му блясък още утре

Коментар

Това дава доста място за манипулации и фалшификации.На практика ще могат да кажат каквото си искат и каквото им е наредено.Аз лично искам да видя и имена на фирми, от които е формирана дупката.Като вложител,а и като гражданин, не ми върши работа "има дупка Х лева,че я пълниме..."

+1

Коментар

"... доклада на одиторите показа, че дупката е еди колко си пари, водят се преговори с акционерите, ако не се стигне до решение влиза ББР като за целта ще са нужни еди колко си пари."

нещо от сорта.
                      Това може да се каже още днес. Със сигурност докладът включва някакво резюме.
                      Моткането май ще доведе до поредната новина в петък вечер...

Коментар

Това дава доста място за манипулации и фалшификации.На практика ще могат да кажат каквото си искат и каквото им е наредено.Аз лично искам да видя и имена на фирми, от които е формирана дупката.Като вложител,а и като гражданин, не ми върши работа "има дупка Х лева,че я пълниме..."

Коментар

• Не мисля, че е съвпадение "до края на седмицата".
                          Ще има 2 дни почивни ако е в петък вечер да се упражняват знайни и незнайни герои, независимо от работната им сфера.

Коментар

Да се съгласуват и каквото не е изгодно да се замаже.Всякакво друго "обявяване" на резултати различно от качване на целия/пълния доклад на одиторите ще предизвика сериозни съмнения.Дано имат поне малко мозък...
                            не е точно така. 99.5% от населението ако види подробния доклад на одиторите ще се обърка. това важи и за 99.99% от политиците, които особено боко и капута ще се юрнат да плашат народа и да правят новини подкрепени от медиите на прасето (дето не са негови вече уж).

нещо от сорта.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от alpes Разгледай мнение
                              Защо не обявят резултатите веднага,а след два дни?Да не би да трябва да се съгласуват с някого?
                              Да се съгласуват и каквото не е изгодно да се замаже.Всякакво друго "обявяване" на резултати различно от качване на целия/пълния доклад на одиторите ще предизвика сериозни съмнения.Дано имат поне малко мозък...

Коментар

това е адекватно поведение, а не бъртвежите на мутрата и рева на капута.
                                Защо не обявят резултатите веднага,а след два дни?Да не би да трябва да се съгласуват с някого?
                                "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

Working...
                                X