Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕ те макдонълдс си ги скъсват от дела. От друга страна всеки може да види всичко вредно на опаковката.
Пак казвам, оставете милионерите на мира. На тях им е най-лесно да си изнесат парите!!!
Нека мърлячите държавни служители, да започнат най-накрая да си гледат работата!!
п.п. Да помогнем на изморените държавни служител с откриването на нови щатни бройкиLast edited by gtomm; 14.07.2014, 14:33.Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеО да - това ще е Циркус Максимус.За сега е ясно само че БНБ са от грешната страна - ама те всичките са пътници и скоро ще трябва да си търсят нова работа след тези гафове, така че могат с чиста съвест да се опитват да наливат пари на Кой.
Къде ше ходят тия хора после...в таз криза ;-)I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеДа бе да...а аз утре кой да осъдя ако дам ток някоя кифла утре да запали и тя не ме покани у тях на вечеря с Карнобатска гроздова...ааа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Legioner Разгледай мнениеНе съм влизал, отавна в темата, предполагам че е коментирано, но все пак ще напиша въпроса си.
При тази операция по прехвълянето на КТБ, към Креди Агрикол, реално "акционерите" губят правата си. И какво излиза, че ВТБ, Оманците и дребните инвеститори от борсата пият по една вода. Това нали е публича компания с 12,71% free floatI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕ те макдонълдс си ги скъсват от дела. От друга страна всеки може да види всичко вредно на опаковката.
Пак казвам, оставете милионерите на мира. На тях им е най-лесно да си изнесат парите!!!
Нека мърлячите държавни служители, да започнат най-накрая да си гледат работата!!I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Не съм влизал, отавна в темата, предполагам че е коментирано, но все пак ще напиша въпроса си.
При тази операция по прехвълянето на КТБ, към Креди Агрикол, реално "акционерите" губят правата си. И какво излиза, че ВТБ, Оманците и дребните инвеститори от борсата пият по една вода. Това нали е публича компания с 12,71% free float
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеИ на теб ли ти се гледа цирк? То сега ще са едни консултации,преговори,Атака 100% няма да влязат,ГЕРБ уж са против гарантирането на депозити над 196к....мазалото ще е пълно.За сега е ясно само че БНБ са от грешната страна - ама те всичките са пътници и скоро ще трябва да си търсят нова работа след тези гафове, така че могат с чиста съвест да се опитват да наливат пари на Кой.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеКолега,това е много повърхностно мислене.
Ако те застрелят на улицата,това си е твой проблем,защото си вярвал на МВР?
Не позволявайте да ви настройват едни срещу други с такива елементарни врътки,това се прилага от 25 години насам и дава завидно добър резултат.
Аз не съм гласувал да има БНБ, но се съобразявам с нея. И когато тя се осере публично въпреди предоставената и власт и решенеието на проблема което дава е делегирането на нея на ОЩЕ ПОВЕЧЕ ВЛАСТ - това ми идва леко не на място...I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКакво става - ще внасят ли за гласуване Закона за защита на Мафията
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеКое е плиткото ? Колкото е по-висока лихвата,толкова е по-голям риска на инвестицията. За управлението на парите са виновни единствено собствениците им. Това,че са вярвали на БНБ си е техен проблем. Утре някой ще осъди и Макдонълдс по същата логика щото надебелял като се хранил там а пък видиш ли комисията по ресторанти и храни не си гледала работата.
Нека мърлячите държавни служители, да започнат най-накрая да си гледат работата!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеТова,че са вярвали на БНБ си е техен проблем.
Ако те застрелят на улицата,това си е твой проблем,защото си вярвал на МВР?
Не позволявайте да ви настройват едни срещу други с такива елементарни врътки,това се прилага от 25 години насам и дава завидно добър резултат.
Коментар
Коментар