IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    И между другото икономиката ще потръгне - защото ако хората приемат депозита за рисков вече лихвите коитополучават може да не са достатъчни че да не потребяват. И да почнат да си харчат парите.
    И какво ще потребяват... вносни стоки?! Очевидно икономиката на Южна Корея и Китай... имат нужда от подпомагане...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      Има ли нещо конкретно, с което не си съгласен?
      Не изглеждат много на място личните ти нападки, не си спомням да съм коментира твои почивки или нрави
      Изказванията ти са силно емоционални и са далеч от обичайното ти ниво. Уж си за това...., в следващия пост си за обратното......Вземи почини малко, релакс.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Гонете кредитите!!! Оставете депозитите на мира. Ако пък кредитите са читави, всички плужеци за подобаващо време в затвора и това е!
        Кой да ги гони тези кредити бе Наивник? Държавата НЯМА да ги догони, а това означава, че най-читавите хора /работещите, осигуряващите се ще платят/ - в това съм убеден!!! Частници очевидно НЕ искат да ги гонят защото осъзнават, че ще се ударят в товарен влак, набирал скорост 25 г. под формата на политическа власт! Толкова е проста истината, че чак се учудвам как може да има спорове........
        Какъв затвор, кой ще ги осъди ? Пак ще се падат дела на Ченалова ли как и беше там името 100000000 пъти подред, уж на произволен принцип генериран от компютър! Ако не ТАЯ, ще е някой друг, подобен на нея.............
        Last edited by 15%; 18.07.2014, 00:25.
        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Колкото повече се протака, толкова повече общо ще почне да има всеки един от нас!
          Ама не ме бутай в тази работа - от мен нищо не са ми взели и не искам нищо да ми взимат и за в бъдеще.

не усещаш ли че мнението ти е супер дразнещо. Опитваш се да убедиш хора че е супер готино да дадат от собствените си пари за да спасят парите на някакви други хора. Ами айде тези други хора да се сбогуват с парите си както е по-закона който е бил действащ като са си вкарали парите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнение
            Наистина не мога да ти разбера водещата емоция - евентуално че няма да идеш на Малдивите тази година, ми иди в Приморско , сега е на прИмоция. Олекваш и ти яко последните дни.
            Има ли нещо конкретно, с което не си съгласен?
            Не изглеждат много на място личните ти нападки, не си спомням да съм коментира твои почивки или нрави

Коментар

Колкото повече се протака, толкова повече общо ще почне да има всеки един от нас!
              Просто почна предизборната кампания .......

Коментар

• Между другото в Бразилия мисля че все още управляващите банки са лично отговорни с цялото си лично имущество за щети които са направили.

що не променят този закон. Шеф на банка и член на надзорен и управителен съвет - лична отговоност. като на ЕТ.

Коментар

Всички останали да си получат парите от имуществото на тези които са ги окрали - не от мен и от още 7 милиона българи които нямат нищо общо с цялата работа.

Как е по закон - иск срещу този който е направил проблема. не иск срещу Петър Петров, дето няма нищо общо.

Коментар

По закон има гаранция до 100хил. евро.
                    По кой закон??? Да е отнет лиценз?

Коментар

Най-справедливо е крадците и заспалите държавници в затвора. Всички останали си получават парите.
                      Всички останали да си получат парите от имуществото на тези които са ги окрали - не от мен и от още 7 милиона българи които нямат нищо общо с цялата работа.

Как е по закон - иск срещу този който е направил проблема. не иск срещу Петър Петров, дето няма нищо общо.

Коментар

ми национализирайте я банката и наистина да се свършва
                        Ето това е начина да си получите всичките пари, както е по света

Кви са тия Специални закони, съвсем се оливате

кое й е специалното на тази банка, че нейните вложители са по-специални пред днешния закон
                        Наистина не мога да ти разбера водещата емоция - евентуално че няма да идеш на Малдивите тази година, ми иди в Приморско , сега е на прИмоция. Олекваш и ти яко последните дни.

Коментар

Ми добре - всички които не са гарантирани от държавата ще си получат парите от кредитите. Ако няма кредити няма да получат нищо.

Това ми изглежда най-справедливо, а не първо ние да платим и после пак ние да чакаме от умрял писмо. Който иска да получава пари той да чака.
                          Най-справедливо е крадците и заспалите държавници в затвора. Всички останали си получават парите.

Коментар

Аз не искам специални закони. Аз искам всички да си получат парите. Какъв ще е начинът??? Както го решат! Дреме ми за Цветан Василев, дреме ми за Прасчо.
                            Гонете кредитите!!! Оставете депозитите на мира. Ако пък кредитите са читави, всички плужеци за подобаващо време в затвора и това е!
                            ми национализирайте я банката и наистина да се свършва
                            Ето това е начина да си получите всичките пари, както е по света

Кви са тия Специални закони, съвсем се оливате

кое й е специалното на тази банка, че нейните вложители са по-специални пред днешния закон

Коментар

Аз не искам специални закони. Аз искам всички да си получат парите. Какъв ще е начинът??? Както го решат! Дреме ми за Цветан Василев, дреме ми за Прасчо.
                              Ми добре - всички които не са гарантирани от държавата ще си получат парите от кредитите. Ако няма кредити няма да получат нищо.

Това ми изглежда най-справедливо, а не първо ние да платим и после пак ние да чакаме от умрял писмо. Който иска да получава пари той да чака.

Коментар

• Първоначално изпратено от mkalyonski Разгледай мнение
                                Не мисля, че има такова намерение , а и да се опита няма да го пуснат да говори .
                                ами той 2-3 пъти вече каза, че трябва акционерите да се оправят, а не еди кой си.... ма май наистина се правят че не чуват (пък може и само пред медиите да го говори, пък истината .... да е някаде там)

Коментар

Working...
                                X