Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеИма ли нещо конкретно, с което не си съгласен?
Не изглеждат много на място личните ти нападки, не си спомням да съм коментира твои почивки или нрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеГонете кредитите!!! Оставете депозитите на мира. Ако пък кредитите са читави, всички плужеци за подобаващо време в затвора и това е!
Какъв затвор, кой ще ги осъди? Пак ще се падат дела на Ченалова ли как и беше там името 100000000 пъти подред, уж на произволен принцип генериран от компютър! Ако не ТАЯ, ще е някой друг, подобен на нея.............
Last edited by 15%; 18.07.2014, 00:25.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКолкото повече се протака, толкова повече общо ще почне да има всеки един от нас!
не усещаш ли че мнението ти е супер дразнещо. Опитваш се да убедиш хора че е супер готино да дадат от собствените си пари за да спасят парите на някакви други хора. Ами айде тези други хора да се сбогуват с парите си както е по-закона който е бил действащ като са си вкарали парите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнениеНаистина не мога да ти разбера водещата емоция - евентуално че няма да идеш на Малдивите тази година, ми иди в Приморско , сега е на прИмоция. Олекваш и ти яко последните дни.
Не изглеждат много на място личните ти нападки, не си спомням да съм коментира твои почивки или нрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКолкото повече се протака, толкова повече общо ще почне да има всеки един от нас!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВсички останали да си получат парите от имуществото на тези които са ги окрали - не от мен и от още 7 милиона българи които нямат нищо общо с цялата работа.
Как е по закон - иск срещу този който е направил проблема. не иск срещу Петър Петров, дето няма нищо общо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеПо закон има гаранция до 100хил. евро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНай-справедливо е крадците и заспалите държавници в затвора. Всички останали си получават парите.
Как е по закон - иск срещу този който е направил проблема. не иск срещу Петър Петров, дето няма нищо общо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеми национализирайте я банката и наистина да се свършва
Ето това е начина да си получите всичките пари, както е по света
Кви са тия Специални закони, съвсем се оливате
кое й е специалното на тази банка, че нейните вложители са по-специални пред днешния закон
По закон има гаранция до 100хил. евро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМи добре - всички които не са гарантирани от държавата ще си получат парите от кредитите. Ако няма кредити няма да получат нищо.
Това ми изглежда най-справедливо, а не първо ние да платим и после пак ние да чакаме от умрял писмо. Който иска да получава пари той да чака.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз не искам специални закони. Аз искам всички да си получат парите. Какъв ще е начинът??? Както го решат! Дреме ми за Цветан Василев, дреме ми за Прасчо.
Гонете кредитите!!! Оставете депозитите на мира. Ако пък кредитите са читави, всички плужеци за подобаващо време в затвора и това е!
Ето това е начина да си получите всичките пари, както е по света
Кви са тия Специални закони, съвсем се оливате
кое й е специалното на тази банка, че нейните вложители са по-специални пред днешния закон
По закон има гаранция до 100хил. евро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз не искам специални закони. Аз искам всички да си получат парите. Какъв ще е начинът??? Както го решат! Дреме ми за Цветан Василев, дреме ми за Прасчо.
Гонете кредитите!!! Оставете депозитите на мира. Ако пък кредитите са читави, всички плужеци за подобаващо време в затвора и това е!
Това ми изглежда най-справедливо, а не първо ние да платим и после пак ние да чакаме от умрял писмо. Който иска да получава пари той да чака.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mkalyonski Разгледай мнениеНе мисля, че има такова намерение , а и да се опита няма да го пуснат да говори .
Коментар
Коментар