IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнение
    с тая разлика че 96-97 родителите ни дет са ги спестявали с години ги загубиха, па след туй вече ......... си прав
    Да припомня че обезценка на лева има през 1952г и 1962г, така че - всяко работещо поколение го удрят поне 2 пъти през живота му тия комунисти

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Аз не искам специални закони. Аз искам всички да си получат парите. Какъв ще е начинът??? Както го решат! Дреме ми за Цветан Василев, дреме ми за Прасчо.
      Гонете кредитите!!! Оставете депозитите на мира. Ако пък кредитите са читави, всички плужеци за подобаващо време в затвора и това е!
      то няма толкоз VIP килии бе, пак ша са развихри корупция

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        аз виждам същото, кое не си разбрал....нали само за туй пиша

Обраха си я - те, политиците от няколко 'цвята' от няколко институции... а ролята на Василев ще стане по-ясна, ако дойде като собственик и говори, не да се крие като мишка
        Не мисля, че има такова намерение , а и да се опита няма да го пуснат да говори .

Коментар

Ама и ти май не искаш да идва Цветан Василев, той да каже какво е точно състоянието на банката и дали не може да се отвори само с помощта на акционер??
          Така ще се види и кои политици са виновни....не после след дъжд качулка

Що така?

Туй дето го искаш със Специалния закон, Борисов вече подготвя актуализация на бюджета, кани се и за заем от МВФ-то да взима...

Някъде към 5-6 милиарда нови заеми само за това

Много евтини тия вашите специални закони )
          Аз не искам специални закони. Аз искам всички да си получат парите. Какъв ще е начинът??? Както го решат! Дреме ми за Цветан Василев, дреме ми за Прасчо.
          Гонете кредитите!!! Оставете депозитите на мира. Ако пък кредитите са читави, всички плужеци за подобаващо време в затвора и това е!

Коментар

я пак последното, не та разбрах. аз виждам пладнешка кражба на банка. с всички последствия -планирани и непланирани.
            аз виждам същото, кое не си разбрал....нали само за туй пиша

Обраха си я - те, политиците от няколко 'цвята' от няколко институции... а ролята на Василев ще стане по-ясна, ако дойде като собственик и говори, не да се крие като мишка

Коментар

Аз съм радетел за това, всички заложници на политическите лайна да се получат парите
              В момента, когато това стане, трябва да им се потърси сметка
              Ама и ти май не искаш да идва Цветан Василев, той да каже какво е точно състоянието на банката и дали не може да се отвори само с помощта на акционер??
              Така ще се види и кои политици са виновни....не после след дъжд качулка

Що така?

Туй дето го искаш със Специалния закон, Борисов вече подготвя актуализация на бюджета, кани се и за заем от МВФ-то да взима...

Някъде към 5-6 милиарда нови заеми само за това

Много евтини тия вашите специални закони )

Коментар

ми нали това е целта....да си намерят начин да изплатят всички депозити, хората ще млъкнат, ще има няколко дребни дела, няколко проточени одитирания, един куп приказки на някои политици и толкова
                Дет' се вика посред бял ден си обраха банката, че и ще им платят )
                я пак последното, не та разбрах. аз виждам пладнешка кражба на банка. с всички последствия -планирани и непланирани.

Коментар

• Първоначално изпратено от mkalyonski Разгледай мнение
                  Тука си прав, ако списъка на в-к Капитал е автентичен:
                  http://www.capital.bg/shimg/oo_2342186.jpg
                  Има бая фирми, кредитополучатели регистрирани до/на адреса на офиса на банката в Красно Село. Улиците Дебър 17 и Хубча 8 ?
                  ми нали това е целта....да си намерят начин да изплатят всички депозити, хората ще млъкнат, ще има няколко дребни дела, няколко проточени одитирания, един куп приказки на някои политици и толкова
                  Дет' се вика посред бял ден си обраха банката, че и ще им платят )

Коментар

а бе, ти откога стана радетел на Специалните, чисто лобистки закони???
                    Аз съм радетел за това, всички заложници на политическите лайна да се получат парите
                    В момента, когато това стане, трябва да им се потърси сметка

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Ами не мисля че ще подейства - просто който не се учи бързо си губи парите. В нормалните държави трябват три четири поколения да се пропилее едно богатство. В България се справят за едно
                      с тая разлика че 96-97 родителите ни дет са ги спестявали с години ги загубиха, па след туй вече ......... си прав

Коментар

аха, съгласен .... още бой трябва
                        Ами не мисля че ще подейства - просто който не се учи бързо си губи парите. В нормалните държави трябват три четири поколения да се пропилее едно богатство. В България се справят за едно

Коментар

• Първоначално изпратено от mkalyonski Разгледай мнение
                          Има бая фирми, кредитополучатели регистрирани до/на адреса на офиса на банката в Красно Село. Улиците Дебър 17 и Хубча 8 ?
                          А на ул. Сълза 1 има ли (не си измислям )

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Ето още едно нещо което българите може и да научат - макар че ме съмнява че все още им е малко боя за това. ПОЛИТИЧЕСКИ ОБВЪРЗАНИТЕ КОМПАНИИ СА ОПАСНИ. Политиката както върви в една посока така върви и в друга. Никой нормален инвеститор не инвестира в такива освен с огромен дисконт.
                            аха, съгласен .... още бой трябва

Коментар

Абе хора, вземете си първо кинтите, а после гледайте по купанките на другите!!!!
                              Как пък един не каза нещо за кредитите, а всички сте се вторачили в депозитите

Коментар

Абе хора, вземете си първо кинтите, а после гледайте по купанките на другите!!!!
                                Как пък един не каза нещо за кредитите, а всички сте се вторачили в депозитите
                                а бе, ти откога стана радетел на Специалните, чисто лобистки закони???

Коментар

Working...
                                X