IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Инициативен комитет на вложителите в КТБ планира да съди държавата

http://www.dnevnik.bg/biznes/finansi...a/?ref=miniurl

Веждито и големите ще ходят на съд

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
      Ми, преди изборите явно не могат да си съставят мнение и това е.

Не знам в Магнаурската школа ли са завършили, или в далеч по-посредствена институция, но ни стига срама на Надзора и КПМГ, които не си застават зад предишните мнения, та сега точно от допълнителен надзорник, без мнение, имаме нужда...
      Наистина, да връщат хонорарите, щом нямат мнение!
      Ми как да го съставят като не знаят "правилното" мнение,какво ще е след 3 месеца
      Нямам думи!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнение
        - 70% от депозитите са безсрочни...........Преди време споделих предположение че всичко е заради бесрочните влогове...и зададох един въпрос на които аз не виждам отговора в догора с КТБ а именно---Как се прекратява безсрочен депозит от страна на КТБ ????? Ако има хора с такива договори или компетентни моля да споделят !? Ако това което чета от Вас ,че банката не е толкова зле,тогава остава вариянта някой да иска неините депозити и т.н. и как става това -1/1/ 14 намаляване лихвите -КТБ не-1.4.14 -КТБ намалява но пак са най- от другите и какво правим...!???? Ами то вече се разбра! Малко е плоско но си мисля че има голяма доза истина! Така парите си сменят собственика и показваме на избирателите че държавата е стабилна!
        Обичам ,да преглеждам "теории на конспирацията" ,обаче от твоята нищо не разбрах.Може ли по-логично? Те си промениха всичко и само старите ползваха безсрочните.Заради това да удариш конкуренцията ?? Прилича на:да запалиш плевнята на съседа си подпряна до твоята къща... ????
        Last edited by al64ad; 31.07.2014, 22:46.

Коментар

• - 70% от депозитите са безсрочни...........Преди време споделих предположение че всичко е заради бесрочните влогове...и зададох един въпрос на които аз не виждам отговора в догора с КТБ а именно---Как се прекратява безсрочен депозит от страна на КТБ ????? Ако има хора с такива договори или компетентни моля да споделят !? Ако това което чета от Вас ,че банката не е толкова зле,тогава остава вариянта някой да иска неините депозити и т.н. и как става това -1/1/ 14 намаляване лихвите -КТБ не-1.4.14 -КТБ намалява но пак са най- от другите и какво правим...!???? Ами то вече се разбра! Малко е плоско но си мисля че има голяма доза истина! Така парите си сменят собственика и показваме на избирателите че държавата е стабилна!

Коментар

• Първоначално изпратено от scandy Разгледай мнение
            Виж
            чл. 100о, ал. 4
            Да, поправих се вече

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              В интерес на истината, този член е леееекинко отменен
              Чл. 100. (Отм. - ДВ, бр. 52 от 2007 г., в сила от 03.07.2007 г.)
              И не знам защо КФН им изисква такива декларации
              Виж
              чл. 100о, ал. 4

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                Хихи , декларират, че не могат да кажат, дали отчета е съставен съгласно межд. счетоводни стандарти, и дали вярно и честно е отразена информацията за активите и пасивите в него
                А така да вземат да си върнат възнагражденията, които получават, след като са пуснали публично един отчет, ама в цифрите в него ..... кой знае дали са верни...
                Така и баба знае, да прибират паричките, а работа не.
                Ми, преди изборите явно не могат да си съставят мнение и това е.

Не знам в Магнаурската школа ли са завършили, или в далеч по-посредствена институция, но ни стига срама на Надзора и КПМГ, които не си застават зад предишните мнения, та сега точно от допълнителен надзорник, без мнение, имаме нужда...
                Наистина, да връщат хонорарите, щом нямат мнение!

Коментар

Упс, то било чл 100 о
                  Не е отменен

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                    Хихи , декларират, че не могат да кажат, дали отчета е съставен съгласно межд. счетоводни стандарти, и дали вярно и честно е отразена информацията за активите и пасивите в него
                    А така да вземат да си върнат възнагражденията, които получават, след като са пуснали публично един отчет, ама в цифрите в него ..... кой знае дали са верни...

Коментар

http://www.x3news.com/download/?id=255465

Долуподписаните декларираме, че не можем да се ангажираме с декларация
                      Найс а?

Коментар

• Първоначално изпратено от kalpazan Разгледай мнение
                        Чолаков,ама грам не разбираш от счетоводство. Само от един бегъл поглед става ясно, че лесно могат да се съберат 1 милиард налични. Като махнеш капитала и пасивите различни от депозити, стават към 2.3 милиарда. Във фонда има 2.1 милиарда.
                        Следователно гарантираните депозити могат да се изплатят още утре.

Няма реално основоание да ни бавят до Коледа, това е престъпление!
                        Парите или живота!
                        Това което пишеш означава да фалират напълно здрава банка.Няма да стане,ще почакаме.Стига ревахте,задоволете се с това,че ще си вземете поне вашето,а после по-надолу съм написал...съд до дупка с колективни искове,така че има шанс и да се дублираш.Въпроса не е в парите,а в това да отстояваме правата си,Харалампи
                        Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнение
                          Докато незнаете на кого са раздавани кредити нищо не може да кажете и само се успокоявате тука, че ше си вземете париците. Да гарантираните по закон ще си ги вземете... когато достатъчно добре се обезценят. Не разбиате ли че парите ги няма: 5 млрд депозити - 5 млрд кредити. Уравнение с едно неизвестно: на кого са давани кредити. Това че са обслужвани досега незначи че ще се обслужват по-нататък. Мога да ви кажа че никой който е взел кредит не го просрочва веднага. Ако кредитите са необеспечени, или са обезпечени с кухи лейки, кредита се взема, отделя се една сума с която се посрещат няколко плащания и след това се духва. Ако е направена тази схема - забравете. Достатъчно съм врял в тези каши, какво ли не съм видял. Не ми пука нито за тази нито за която и да е било банка по света така че лека нощ на всички, моята със сигурност ще е лека ....
                          Един път си загубил преди близо 20г.Сега няма да се повтори.Навсякъде се говори,че банката е здрава,което беше ЯСНОкато бял ден.И да ти уточня,за да ти разваля съня.ПАРИ ЩЕ ИМА ЗА ВСИЧКИ!
                          Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнение
                            Това че са обслужвани досега незначи че ще се обслужват по-нататък.
                            В този случай БНБ носят отговорност тъй като в момента те управляват банката.

Коментар

• Чолаков,ама грам не разбираш от счетоводство. Само от един бегъл поглед става ясно, че лесно могат да се съберат 1 милиард налични. Като махнеш капитала и пасивите различни от депозити, стават към 2.3 милиарда. Във фонда има 2.1 милиарда.
                              Следователно гарантираните депозити могат да се изплатят още утре.

Няма реално основоание да ни бавят до Коледа, това е престъпление!
                              Парите или живота!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                                Акционерите могат да я спасят,ако бъдат избегнати ордите от теглещи депозанти...
                                Въпросът е да се възстанови доверието. Освен акционерите ако друга голяма банка/и застане зад КТБ с името си (даже парите й не са нужни) и я подкрепи тегленето на депозити ще бъде избегнато със сигурност.
                                Last edited by mobiman; 31.07.2014, 21:23.

Коментар

Working...
                                X