IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
    Ми ако беше в гърция парламента щяха да подпалят
    А тук...повечето хора си викат - "така им се пада "

Коментар

• почнА се
      http://www.blitz.bg/news/article/279557

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
        Искров сътвори голяма каша но специално тук виновни са квесторите и одиторите щото те са му подали тази информация. Експерти!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
          Източникът кой е ?Питам щото в сайта им http://www.prb.bg/ няма подобно инфо .
          Например: http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/...te_dosieta_ne/

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
            “Нас не ни мислете. Ние сме вегетарианци. Ще се прехранваме от това, което отглеждам в градината - домати, краставици, тиквички, лук, чушки, копър, магданоз”

Не знам какво да кажа!
            Ми тя каквото е трябвало да го каже ,си го е казала .Браво на тях .Здравословно живеят.Не се тъпчат с купешки боклуци .
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• “Нас не ни мислете. Ние сме вегетарианци. Ще се прехранваме от това, което отглеждам в градината - домати, краставици, тиквички, лук, чушки, копър, магданоз”

Не знам какво да кажа!
              Last edited by gtomm; 16.07.2014, 13:31.
              Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
                "Прокуратурата опроверга управителя на БНБ Иван Искров и потвърди, че кредитните досиета от Корпоративна търговска банка (КТБ) са в банката и не са били изнасяни, а просто не са попълнени адекватно."

Ко ? Не.
                Източникът кой е ?Питам щото в сайта им http://www.prb.bg/ няма подобно инфо .
                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• класика в жанра

Елена Костова разказа вчера преди обед пред “24 часа” за притесненията си около блокираната карта от КТБ. По-късно след публикациите, че семейството има интереси в КТБ, престана да вдига телефона си.

Ето какво каза по-рано:

“Знаете ли какво означава конфуз? Да си подадеш дебитната карта, в която знаеш, че ти превеждат пенсията, а касиерката да поклати глава и да каже: “Картата ви е невалидна или в нея няма достатъчна наличност. Е, случи ми се. Аз се пенсионирах като председател на фондация “Бъдеще за България”, която спазваше критериите за осигуряване на служителите си върху цялата им заплата, защото работеше със световни фондове. Нямаше никаква причина да изпадна в тази ситуация, опитвайки се да платя в магазина кофичка кисело мляко и един хляб, образно казано.

“Наведох глава. Оставих си кошничката и излязох”, казва Костова.

Пенсията й превеждали в КТБ, не теглела пари в брой, пазарувала с картата. “Избрах КТБ, защото беше най-близо до дома ми в кв. “Драгалевци”, а и банката бе с репутацията на една от най-добрите и сигурни”, обясни тя. Не била съблазнена от лихви.

“Нас не ни мислете. Ние сме вегетарианци. Ще се прехранваме от това, което отглеждам в градината - домати, краставици, тиквички, лук, чушки, копър, магданоз”, къде на шега, къде на истина казва Костова. Съжалява обаче, че стотици хора са се оказали в нейното положениеи нямат достъп до парите си.

“Разбирам гнева на Иван (Костов). Той като икономист посвети целия си живот да изгради банкова система, която да не може да бъде разрушена или взивена отвътре. Да, той може да помогне. Сигурна съм. Над 300 човека му се обадиха, за да споделят с него идеи, варианти, възможности. Има кой да закрепи банките. Нека някой да попита, да потърси съвет”, препоръчва тя.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                    В областта на икономиката и финансите, БСП отдавна няма кадри. Заради това взеха Орешарски през 2005 г., сега се докараха до там, през 2013 г. да върнат и Румен Гечев. Орешарски си пробутва Чобанов, но той и така не можа да надскочи тавана си на преподавател. Като сложим напълно неадекватния Кирчо Желев / Председател на бюджетната комисия по време на Правителството на Виденов/ и Георги Кадиев и това е целия експертен потенциал на БСП в област финанси и икономика.
                    Факт.Лошото е,че в никоя партия няма читави икономисти и финансисти! Защо? Политиката е мръсна работа,а и защо да взимат 3-4 бона заплата вместо да са мениджъри в големи,частни фирми?Читавите специалисти са извън политиката.
                    Вучева например,въпреки възрастта си е супер адекватна!

Коментар

• "Прокуратурата опроверга управителя на БНБ Иван Искров и потвърди, че кредитните досиета от Корпоративна търговска банка (КТБ) са в банката и не са били изнасяни, а просто не са попълнени адекватно."

Ко ? Не.

Коментар

В областта на икономиката и финансите, БСП отдавна няма кадри. Заради това взеха Орешарски през 2005 г., сега се докараха до там, през 2013 г. да върнат и Румен Гечев. Орешарски си пробутва Чобанов, но той и така не можа да надскочи тавана си на преподавател. Като сложим напълно неадекватния Кирчо Желев / Председател на бюджетната комисия по време на Правителството на Виденов/ и Георги Кадиев и това е целия експертен потенциал на БСП в област финанси и икономика.
                        Баси, Коте ти не беше ли червено коте бре??? Съвсем почнах да се обърквам

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
                          А Данчо ментата шеф на БНБ.
                          Просто ДПС прави една рокада на кадрите си.

А и двамата трябваха да търкат наровете балабар с Румен Гечев ,ако бяхме една по Бяла държава

Коментар

• Първоначално изпратено от korker Разгледай мнение
                            Аз имам един друг въпрос, който тук никой не коментира.
                            Има ли някакво инфо кога ще се разреши отново търговията с CORP? Реално, банката е под надзор, но компанията не е обявена в несъстоятелност. Защо вече почти месец нямаме търговия тук? На какво основание?

Знам че въпросът звучи малко странно, обаче защо нямаме търговия все пак?
                            Аз като си гледам кошницата с плодове.... По-добре да бяха спрели търговията и с някои череши и кюстендилски сливи. Че покрай гнилата ябълка са ми с по 30-40% минус. Да де, ама комисията за надзор на плодовете и зеленчуците се подрапва тук и там

Коментар

• Първоначално изпратено от korker Разгледай мнение
                              Аз имам един друг въпрос, който тук никой не коментира.
                              Има ли някакво инфо кога ще се разреши отново търговията с CORP? Реално, банката е под надзор, но компанията не е обявена в несъстоятелност. Защо вече почти месец нямаме търговия тук? На какво основание?
                              И аз това питам. Защо изобщо спряха от търговия акциите на КТБ? Вчера КФН се хвалеше в едно прессъобщение, че е спряла търговията...
                              Но до кога?

Коментар

слуховете говорят, че ще става депутат от ДПС.
                                А Данчо ментата шеф на БНБ.
                                Просто ДПС прави една рокада на кадрите си.

А и двамата трябваха да търкат наровете балабар с Румен Гечев ,ако бяхме една по Бяла държава

Коментар

Working...
                                X