Докато незнаете на кого са раздавани кредити нищо не може да кажете и само се успокоявате тука, че ше си вземете париците. Да гарантираните по закон ще си ги вземете... когато достатъчно добре се обезценят. Не разбиате ли че парите ги няма: 5 млрд депозити - 5 млрд кредити. Уравнение с едно неизвестно: на кого са давани кредити. Това че са обслужвани досега незначи че ще се обслужват по-нататък. Мога да ви кажа че никой който е взел кредит не го просрочва веднага. Ако кредитите са необеспечени, или са обезпечени с кухи лейки, кредита се взема, отделя се една сума с която се посрещат няколко плащания и след това се духва. Ако е направена тази схема - забравете. Достатъчно съм врял в тези каши, какво ли не съм видял. Не ми пука нито за тази нито за която и да е било банка по света така че лека нощ на всички, моята със сигурност ще е лека ....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеСиндрома на заложниците - минават на страната на похитителите..нормално е.Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеАз смятам независимо от това,че ще си получа парите да се включа в един от многобройните колективни искове за нанесени вреди,не само финансови.А такива искове ще има доста дами и господа.И се надявам всеки да постъпи точно така,трябва да се научим да отстояваме правата си докрай,а не само да тичаме да плащаме данъци на датата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеТо човека ти го обяснява с въпрос,затова те пита в кой свят живееш.
Не наляха ликвидност нарочно,защото целта беше да бутнат банката,Василев и целия му бизнес.Е,слава богу този път мафията гризна дръвцето!
Достатъчно изчерпателен ли бях?
Според мене мафията си прави каквото е планирала и тепърва ще прави.
Нима подкрепяш делата на главния прокурор? Защото според мене той е една от марионетките на мафията а все още си царува необезпокоявано
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениеВ свят в който от една банка се теглят 630 милиона и я затварят за 6 месечие от друга се теглят 800 и я затварят за 2 денати в кой живееш ?
Не наляха ликвидност нарочно,защото целта беше да бутнат банката,Василев и целия му бизнес.По-точно да присвоят едни "тънки" милиарди.Е,слава богу този път мафията гризна дръвцето!
Достатъчно изчерпателен ли бях?
Last edited by kig36; 31.07.2014, 20:49.Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеДойдохме си на думата,а верно
Не един път писах тук,че да не вземе да се окаже цялата работа един пореден, български, криминален,целящ да ни направи на малоумни глупациФАРС!
Да не се окажат цифрите преди затварянето верни и КТБ да е една от най-силните банки в България?(в което аз лично не се съмнявам)Тогава ми е много интересно кой трябва да бъде съден и да лежи много дълго.Като че ли първия знаем кой е,заради неадекватното си поведение и лицемерни лъжи.И все пак държавата ще бъде съдена сериозно и тогава вече "плащачите" тук можете да се притеснявате,понеже точно там както също нееднократно съм споменавал ще са няколко милиарда спечелени дела срещу нея и нашите така добре управляващи политици...Това е големия и истински проблем от цялата работа.И тъй като знаем отлично,че всичко ще се покрие отново и никой няма да бъде подведен под отговорност,освен една две касиерки,един шофьор,един охранител и две чистачки...
Аз смятам независимо от това,че ще си получа парите да се включа в един от многобройните колективни искове за нанесени вреди,не само финансови.А такива искове ще има доста дами и господа.И се надявам всеки да постъпи точно така,трябва да се научим да отстояваме правата си докрай,а не само да тичаме да плащаме данъци на датата.
Хайде сега наздраве,а на злобарите мога да кажа само едно:Резултата е 1-0 за нас
Коментар
-
Първоначално изпратено от al64ad Разгледай мнениеПич,ти в кой свят живееш???ти в кой живееш ?
http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
brokerandtrader111
Забравете да е леко, на нашите клептомани тук гледат като на отрепки вече някои хора навън в Европа и няма да им дадат пари на клепитата чудо да стане. Не знам как ще се оправят - освен да вадят България от ЕС, друг вариант нямат. Просто много са крали..много и на някои хора навън дето са ги правили на будали и са вземали решения да им се дават пари от Европа в момента им е просто лошо и им се драйфа.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеEми да и колегите след твоя коментар почти това казват, какво правят тогава ???????? Дано да се окаже буря в чаша вода и бег депозантите да са доволни, но всичко това сочи, че ще бъдат спасени и тези на 100 000 евро... Нека да видим колко са гъвкави политиците и банкерите от БНБ..... Вече е крайно време да покажат експертиза, защото решенията не са трудни..... ТГрябва да бъде доказано, че БГ е финансово стабилна и че банковият сектор може да преодолее турболенциите... Вярвайте в БГ и в нейнта устойчивост. Това е завещал Аспарух. Дано да се справят, защото вече изглежда не трудно.... А можеше и да е по-лесно.....
Не един път писах тук,че да не вземе да се окаже цялата работа един пореден, български, криминален,целящ да ни направи на малоумни глупациФАРС!
Да не се окажат цифрите преди затварянето верни и КТБ да е една от най-силните банки в България?(в което аз лично не се съмнявам)Тогава ми е много интересно кой трябва да бъде съден и да лежи много дълго.Като че ли първия знаем кой е,заради неадекватното си поведение и лицемерни лъжи.И все пак държавата ще бъде съдена сериозно и тогава вече "плащачите" тук можете да се притеснявате,понеже точно там както също нееднократно съм споменавал ще са няколко милиарда спечелени дела срещу нея и нашите така добре управляващи политици...Това е големия и истински проблем от цялата работа.И тъй като знаем отлично,че всичко ще се покрие отново и никой няма да бъде подведен под отговорност,освен една две касиерки,един шофьор,един охранител и две чистачки...
Аз смятам независимо от това,че ще си получа парите да се включа в един от многобройните колективни искове за нанесени вреди,не само финансови.А такива искове ще има доста дами и господа.И се надявам всеки да постъпи точно така,трябва да се научим да отстояваме правата си докрай,а не само да тичаме да плащаме данъци на датата.
Хайде сега наздраве,а на злобарите мога да кажа само едно:Резултата е 1-0 за насМнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеАми виновни сте защото сте ревльовци и паникьори. Ние ви обясняваме че се вдига голям шум и се говорят глупости, че нещата не са толкова зле, вие така се на**хте че чак борда съборихте и призиви за революция и нам си какво
Всеки нормален човек ще реагира бурно когато го лишат неоправдано от нещо негово за неопределен период от време с изглед за безкраен период!
Все едно утре да затворят твоята къща щото имало сигнал за бомба ама не за 24 часа а за 1 месец и след тоя месец да кажат...абе...то още не сме претърсили...я още 3 месеца да ти блокираме къщата...а след това...ще видим, може още да се блокира.
Разбираш ли? Не се дразниш от проблема, а от начина по който ти решават проблема
П.С. То май и аз ще стана мезантроп вече
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеКак са перфектни нещата като и досега не знаем почти нищо за кредитите към свързани лица?Ако не бяха атакували така банката всичко щеше да е ОК! Акционерите могат да я спасят,ако бъдат избегнати ордите от теглещи депозанти...
Коментар
-
http://www.x3news.com/download/?id=255465
Долуподписаните декларираме, че не можем да се ангажираме с декларация
Найс а?
Коментар
Коментар